Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 talentle 2 dk ya düşüyor o.O milletin görmeside herhalde levela baglıdır pvp de leveli yüksek adamlar zart diye görüyolar ama kendi levelindakilerde bi sorun yasamıyodum ha 50 adama dalarkende blackout diye bi skill var onu acıyorum sorun kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Asgard said: talentle 2 dk ya düşüyor o.O milletin görmeside herhalde levela baglıdır pvp de leveli yüksek adamlar zart diye görüyolar ama kendi levelindakilerde bi sorun yasamıyodum ha 50 adama dalarkende blackout diye bi skill var onu acıyorum sorun kalmıyor Umarım warzonelar betadaki gibi lvl 10-50 arası karışık olmaz,çünki hide olayı lvl 50 olana kadar (blackout skilinin colldownına da bağlı gerçi)yalan olur.Vanish cdsi 2 dakika olması da uzun gibi fakat swtor assasini diğer oyunlardaki alışıldık assasinden farklı sanırım,combattaki düşmana stun atılmıyor bildiğim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 stun dediğin "sap" herhalde dimi? tabi combatta atılmıyor o ama geri kalan bütün cc leri combatta kullanabilirsin.2 dakka yeter bence yani her adama daldğında kullanacaksın diye bişi yok zaten acil kaçış için o.wowdaki gibi stunlock felan yok yani bu oyunda(tek bir oyuncu stunlock yapamıyor yoksa stunun ardı arkası kesilmiyor:) ).releaste lvl 50 ler olmaycak lvl 10 ların yanında.Betada 30+ çok olmadıgı için karıstırdılar işte herkes görsün baksın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bu karakter 8 kisilik raidlerde filan rahatlıkla tanklık yapabilir degilmi ? Tbc nin basından beri wowda tank oynuyorum swtordada tank harici bişey düşünmüyorum ama hangisni açsam kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 shadow'un saplerini görebilen var mı beta'da ? kaç saniye sürüyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 mm sith jug/mar oynamayı düşünüyordum, assassin fikrimi tamamen değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kalten said: Bu karakter 8 kisilik raidlerde filan rahatlıkla tanklık yapabilir degilmi ? Tbc nin basından beri wowda tank oynuyorum swtordada tank harici bişey düşünmüyorum ama hangisni açsam kararsız kaldım. Evet tank talenti ile yapılabiliyor.Ama kombat mekaniği farklı olduğundan öteki tank classlara oranla ne kadar tanklık hissi verir bilemiyorum.Kanımca bir warriorun yaptığı tanklık zevkini vermez.Zevk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bombilo said: mm sith jug/mar oynamayı düşünüyordum, assassin fikrimi tamamen değiştirdi. Daha fazla oynayan arkadaşlar daha isabetli görüş sunabilirler fakat benim swtor assasinde gördüğüm,diğer oyunlardaki sinler gibi ,hani deriz ya stunlock yapıp adamı kesiyorum mantığı olmayışı.Daha değişik bir assasin var bu oyunda,ranged vuruşları vs de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 -Deno- said: shadow'un saplerini görebilen var mı beta'da ? kaç saniye sürüyorlar ? 60 sn moblarda,sanıyorum 10 sn oyuncularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 w00t 10 olup shadow olduk bakalım nasıl gelisecek olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memur32 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Shadowdaki sap skillinin adı ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mind Maze olsa gerek. Bunu kullanınca stealth'ten çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 THE JEDI SHADOW'S HANDBOOK Bu kaynağı bir köşeye yazmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Jedi Shadow oynuyorum şuan.Dps gidicem tanklıkla uğraşmak istemiyorum ancak genel oyuncu kitlesi Infiltration ağacından gidiyor gördüğüm kadarıyla dps için.Balance gitmek istiyorum ben bakındım birazda şöyle bir build buldum.Sizce dps olarak verimli olurmu ? http://www.torhead.com/skill-calc#601Mc0MZhZcMfRrMkrfz.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Balance da iyi. Inf. özelliği ilk açılışta yüksek dmg ile başlaması. Level için inf. gitmek daha doğru olur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Hmm bakalım şimdilik Balance gidiyorum.Güzel gibi.Tabi ilerde nasıl olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Shadow tank build oynayan biri solo gidişat hakkında bilgi verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 shadow tank oynuyorum. dps pek ic acıcı degil. ama zaten mobların cogu kesilmeden de gidiliyo stealth stealth =) level 23'um gerci henuz. qyzen (tank olan companion) ile birlikte donusumlu tauntlayarak 2 kisilik heroicleri de yapabiliyorum zorlanmadan. taktik strateji falan okumadim bu arada. kafama gore oynuyorum oyle. aa bu talentin adi guzel seklinde verecem sonraki talentimi misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Healer gözüyle söylüyorum kesinlikle hiç bir aggro abilitysi yok. Dpsi geçtim healer bile aggro kapabiliyor, doğru dürüst defansif cooldownu ve tauntu da yok. Ayrıca son derece yavaş, mayın falan oldu mu kaçamıyor hepsi üstünde patlıyor. Baya kötü bi class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 2sn %150 hızını arttıran ability var. Taunt var. Sen iyi shadow'lara denk gelememişsin kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bana denk geldi bi tek ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Qui said: Shadow tank build oynayan biri solo gidişat hakkında bilgi verebilir mi? valla grind esnasindan dps yi tavsiye ederim tank specde dmg dusuyo zaten eger tank olarak kasarsan her pulldan sonra 10-12 snye kendini heal etmen gerekir.. khem'val a tnaklatip sen dps verirsen, khem val in cani 25% ye felan iner, daha sonra dismiss/summon taktigiyle 3 snye de 100% olur hp si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bende öyle düşünüp inf oynuyorum. Daha sonra dönerim diye planlamıştım. Devam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Her taraf darth maul'un dedesi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Sin abuse serisi vol 0,1 ben böle tek başıma boss keserim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar