Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Shadow / Sith Assassin Genel Başlığı


nscorp

Öne çıkan mesajlar

şuan assasin oynuyorum ama release te shadow oynayacam.PVP de acayip adam kesiyo hele lvl 22 den sonra cosuyo wow tabiriyle "vanish" geldikten sonra.Dmg konusunda hiç sıkıntı yok pvp de çok zevkli bir class bana göre tavsiye ederim.Hatta kesin bu sınıfı acacaklar twich ten inneversenin streamini izlesin açık olunca gaza gelirsiniz:) Pve(flashpoint) denemedim ama o da iyidir muhtemelen.Kısacası gayet güzel bi sınıf o light armorun hendikapını hissetmiyosunuz baya utility oldugundan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

assassin olarak son kararimi verdim :)

acikcasi hep melee tank oynatirim, ancak bu sefer cok daha degisik olarak hem melee, hem tank, hem dps, hem cc, hem rogue, hem self heal, hem dot, hem hot'a sahip olan, isvicre cakisi tanimina yeni bir aciklik getiren assassin olmaya karar verdim.

dual sided lightsaber de aklimi celdi tabii :)

bir tek keske force jump da olsaymis ki o zaman diger classlara gerek kalmazmis :P

aslinda yaninda diger eksikte heavy armor ama olur o kadar :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O hem hem şeklinde belirttiğin abilityler için sanıyorum bol bol respec etmen gerekecek. Nitekim hybrid bi buildin pek olası olduğunu sanmıyorum healer-tank gibi bir örnek için mesela.
Ayrıca cclerin çoğunun güçlü mobları ve playerları etkilemiyor olması da çok işlevli çakının keyfini biraz kaçırıyor bilmiyorum katılacak mısın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

full tank oldugun zaman o usttekiler oluyor iste..

range dps ide unutmusum :) , grip var uzaktan tek mobu aliyorsun yanina, ornegin ikili elite var al birini cc ye digerini cek yanina oh mis. hani juggernaut olsan yarma gibi dalmak zorundasin aralarina.

tank talentindeyken ornegin dedigim hot, bilmemne formunda vurdukca geri kendini healliyorsun, veya yancini dismis edip %40 heal aliyorsun vs vs. tabiiki gidipde rog kadar dps, cleric kadar heal, warrior kadar tank demiyorum ancak tank buildinde en iyi 3 tanktan biri , zaten baska tank yok :), vanish olma, gorunmez olma, backstab, yok yok alette.

zaten caki dedim, herseyi barindiran ve hepsi guclu olan ucak gemisi demedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow 23 lvla kadar getirdim, shadow aura ile cok iyi ben baya zevk aldim oynarken, tek sorun kacamiyorsun oda ileriki lvlarda gelen talent ile dengelenir, armor penet force breach falan baya etkili.

Sithe kaymayi dusunmuyor degilim ama Jedi olusumu olursa oynarim shadow.

Tank olarak shadow tercih etmeye gerek yok, 2 tane baba gibi spec var tanklik icin...az daha inceleyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...