Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ayhan'ın yaptığı hakkaten rezaletti. Adamların da forveti aynısını yaptı Semih'le birebir giderken bir pozisyonda, penaltı bekledi. Elmander de Engin de fener maçı için çok büyük kayıp olur. Engin sezon başından beri giderek daha iyi oynuyor. Ama Terim'in Baros'u silmediğini görmek iyiydi. Seyirci de çok güzel destek oldu Baros'a, umarım formasını geri alır da, çift forvet çıkarlar bundan sonra Elmander'le. Mus - Ebo Semih Ujfa Balta - Sercan Melo Selçuk Engin - Baros Elmander olarak fıstık gibi 11 olur, devre alınabiliyosa bi sol bek bi de sağ kanat-10 numara arası bi eleman alırız daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu arada musleranın degajlarına dikkat ettiniz mi adam nokta atışı öyle dağa taşa degajını görmedim henuz.tafarel faktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Aynen ben de macta onu dusundum , tafarrel baya etkili gercekten hem idol hem hoca olarak musleraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Elmander gayet kasıtlı basıyor bence. O kadar üniversite fiziği anlatman iyimser bakmak gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Elmander'in hareketi Lugano yapmış olsaydı adamı linç etmiştik, cesedini çiğniyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 lugano yapsa kirmizi gormezdi, ondan linc ederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ahah engin ya adam hiç kendini düzeltmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 elmander topa doğru kayıcak gibi sıçrıyor tam o anda adam geri pas atınca kaymaktan vazgeçiyor, ayağını basçak yer bulamyınca hoop bileğe basıyor net kırmızı 2'den az olmamalı cezası ama işallah 1 olur sdf engin de sanki tam giderken kaleci bişi diyo da dönüyo gibi, kafa da atmıyor zaten öle ittiriyo, 3-4 maç yemesi lazım ama işallah o da 1 olur ayhan ayrı efsane sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ayhan napti kacirdim ben. kaleci engini itiyo arkadan giderken, engin de atar yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 cavanagh said: elmander topa doğru kayıcak gibi sıçrıyor tam o anda adam geri pas atınca kaymaktan vazgeçiyor, ayağını basçak yer bulamyınca hoop bileğe basıyor net kırmızı 2'den az olmamalı cezası ama işallah 1 olur sdf engin de sanki tam giderken kaleci bişi diyo da dönüyo gibi, kafa da atmıyor zaten öle ittiriyo, 3-4 maç yemesi lazım ama işallah o da 1 olur ayhan ayrı efsane sdf bişi demiyo, kaleci hızlı çıkmak için biraz da itliğine engini ittiriyo, engin de tam o sırada dönüş yaptığı için dengesi zayıf kıçüstü oturuyo yere. sinirle geri kalkıyo, dönüp kalecinin üstüne yürüyo kaleci de elleri açıyo "gel lan napıcan" diye, bu da kafayla ittirince atıyo kendini. kaleci attırdı yani direkt engini. ha kırmızı kart doğru tabii de kaleciye de bi sarı lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ayhan ne yaptı harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 çuval gibi attı kendini yere, boş yere sarı kart gördürdü rakibe. muhtemelen kalecinin engini attırmasının öcünü almak istedi de, çirkindi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 haftaya melo ve semih kart sinirinda. onlar da sari alirsa fener macina cikacak adam kalmayacak haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oynatmayız onları artık, fenere saklarız. Servet Semih'in yerine oynar, Melo'nun yerine de artık kısmet. Ayhan'ı falan koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 direk kırmızı yemişler ama sanmam birer maç verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Red said: bu arada musleranın degajlarına dikkat ettiniz mi adam nokta atışı öyle dağa taşa degajını görmedim henuz.tafarel faktoru cordoba dan sonra gördüğüm içinci kaleci bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bu cinconlu topcular ne bole ya.Eboue,Melo,Engin,Elmander. Lugano'ya onca laf sölerdik hictiyse sadece kendi yapıyordu.Simdi takımın alayı. Birde üstüne itiraz ediyor cincon yönetimi tıhtıhtıh.yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 titanguard said: Bu cinconlu topcular ne bole ya.Eboue,Melo,Engin,Elmander. Lugano'ya onca laf sölerdik hictiyse sadece kendi yapıyordu.Simdi takımın alayı. Birde üstüne itiraz ediyor cincon yönetimi tıhtıhtıh.yazık antu forumu değil burası. kullandığın tabirlere dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 enginle elmander telekomda bile fener maçı oynamaktan kaçınmış. bravo fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 zaten macin basindan beri ikisi de, ne yapsam da iki mac ceza alicak kirmizi kart gorsem diye oynayip, hareketler yapti, hinzirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi elmander bok gibi mi yoksa bana mi öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sana oyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ov bak bu gozden kacmis. https://p.twimg.com/AfNi65jCIAEUYFF.jpg penalti kirmiziyi calsa engin kafa atmayacak delirip gdf. yani, galatasarayin hakki yendi!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 O bileğe bastığını farketmiştim ben de, ama işte yapmayacaksın o hareketleri... Elmander kötü niyetli bir futbolcu kesinlikle değil, zaten niye böyle bir şeyi yapmış olmasını anlayamadım, bana sanki net basmış gibi geldi çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 AYHAN ABV ahahahsadhfsd direk busquets gifini yaptı herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar