Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 niye lan, gayet güzel grafikleri. daha sonra çıkıp da daha kötü grafiklere sahip olan oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hiç bi zaman bitiremedim. çok heves ettim. bi yerden sonra dünyanın genişliği yutup götürüyor adamı. quest falan yalan oluyor. zaten konu ne hikaye ne ben neden burdayım anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ne bilim, grafik, sfx, muzik, animasyon, hersey ama hersey cok kotu duruyor. Sevene karismiyim tabii de benden uzak dursun eskiler, deniyorum da olmuyor artik. Kitap diilki hayal edeyim karsimda duruyor her an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Eski oyun dert olmuyor bana ama öyle güzel öykü yoksa peşine takılacağım almam yani. Vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bir iki kisinin begenmedi diye seni etkilemesine izin verme gir internetten oku bak ne nedir ne degildir oynamadiysan oyna bence pisman olmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Kanuni said: Ne bilim, grafik, sfx, muzik, animasyon, hersey ama hersey cok kotu duruyor. Sevene karismiyim tabii de benden uzak dursun eskiler, deniyorum da olmuyor artik. Kitap diilki hayal edeyim karsimda duruyor her an.. evet maalesef çok nadir oyun tahammül edilebilir seviyelerde oluyor, bir de ui'ın süper külüstür olduğu oyunlar var gameplay şahane olsa da. saç baş yolup bırakıyorum bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bu oyuna laf söleyen özelden adresini yollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben gaza geldim başladım kaldığım yerden devam etmeye water masterlamışım zaten kafam rahat ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ben MM6'yı ortaokulda mı ne bitirmiştim. Ondan sonra 4-5 kere baştan başlamışımdır (geçen sene dahil). Hiç birinde bir daha bitirmeyi başaramadım, başaramam da. Birden fazla bitirilemeyecek oyunlar arasında MM6. Bitirene de madalya veriyorlar zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben kafaya koydum ya bitiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bitiremezsin uğraşma boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bilgisayarımda yüklü bitirilmeyi bekleyen rpg ve/veya rpg çakmaları skyrim witcher 2 de:hr new vegas nwn2+expleri ben mm6 oynuyorum BİTİRCEM ULAN İNAT DEĞİLMİ şu earthü masterlıyım longfang ile warlordu kesicem trink 80k xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ahahaha Dejavu. Bundan 2 sene önceydi yine bir M&M 6 topici. Yine bir gazla Kaede'yle başlamıştık oynamaya. Bu sefer düşmeyeceğim o tongaya 3 ayım gitmişti en son. Konsül görevlerinden sonra bırakmıştım ama ciüv ciüv olayını sevemedim hiç. 1998 yazın mı ne çıkmıştı 6 ayımı yemişti oyun. İlk başlarda bildiğin sürünüyorsun. Millet 10arlı 20li gelir kitelayıp kesmeye çalışırsın. Para yok büyü alamazsın. O zamanlar internet, walkthroughlar falan da öyle çok yaygın değil. Allahtan belirli bir noktadan sonra o ezik halden kurtuluyorsun. Dragonsands'de fly page up page down'la dragon farmlayıp artifact kasmak, Free Haven, Lloyd's Beacon, O iğrenç tomb of bilmemnedeki anasının kukusu kadar olan piramitli dungeoonda günlerin gitmesi. Ne günlermiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hem basligi hortlatayim, hem de sunu vereyim: http://www.hardcoregaming101.net/mightandmagic/mightandmagic.htm bu arada, might and magic dunyasinda kotu hikaye yok ya(homm4'e kadar en azindan), o yuzden iciniz rahat olsun, hala almaya niyetli olan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 hala yüklü bende oynuyorum arada 6 7 açtım geçenlerde ama party generation kısmında ezilip bıraktım. adamlar resmen hayır perfect party yok, herşeyi alamazsınız demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 6-7-8 süper oyunlardı, 9 u görünce kaçtım =P 6 nın bende collector kutusu var halen, yanımda duruyor hehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bi soru abi uzay gemili olan mıydı 6 eahueauhea lazer silahlı felan bu arada fly diye bi büyü olcak onu alınca dünyanın en zevkli oyunu olcak uçarak havadan fireball atıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 içine 7 de giriyorsun ama silahlar 6da da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dün indirdim oynadım baya, çok özlemişim ya bunun kadar zevkli bir oyun daha gelmedi heralde. hep kurmak istedigim bir grup vardı onu kurdum simdi archer, druid, sorc,sorc seklinde indoor combatta sparka boguyorum super oluyor. ilerde sorun yasarmıyım acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 2 sorca da 60 dark verdin mi sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 uzaylılar olan hangisiydi lan bu muydu bide fly diye bi buyu vardı oyunu ez mode yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yeni çıkacak oyunun haberini görünce geçen hafta başladım pala-arc-cler-sor açtım lvl 35 oldu charlar ,her türlü öneri ve tavsiyeye açığım gizli kasaydı saklı artifacttı falan ne varsa :) 7 nin sonunda vardı uzay gemisi ,uçmak 6-7 ve özellikle 8 de (oyunun henüz başlarında partye dragon alınca) hile girmekle eş değer bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yeni cıkacak olan?? link? edit: buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 6 için tavsiye chest çok aklıma gelmiyor zaten bir iki quest related artifact dışında fixed chest loot yok bildiğim kadarıyla o lvlarda herhalde knight 2. promotion ve konsül görevini yapıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ooOOOoooOOooOOOOoo. Resolution Pack falan çıkmadı dı mi. Direkt gog versiyonuyla mı oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar