hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kaede said: http://i.imgur.com/5FcWb.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bitek ghibli oyununu oynimicama uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben önce sevinip ama sonra utanıp: "be.. betsu ni sonna ni ureshinanka janai dakara ne! " diorum. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lukqmqB6rR1qbna34o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sen de haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oh proxy war çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bir seriden max 2 oyun alalim, yoksa denge bozulur konsolada acabiliriz anketi sonucta oyunlarin cogu konsol ama burda olursa erisim acisindan daha iyi olur ben olmaz ise olmazlari, en babalarini yaziyim, cok tur desmiycem ne RPG ne diil diye, srpg leride dislamayalim Suikoden 2 Persona 3 Valkryie Profile Xenogears Chrono Trigger FF Tactics (FF in disinda tutalim bunu) Final Fantasy 7 ile Final Fantasy 8 (7 yerine 6 koysak daha iyi olur ama fanboy etkisi yapar :() Valkryia Chronicles Disgaea 2 Wild Arms cok iyi olmasada Grandia 2 de respect hakediyor listede tales, atelier veya mana serilerinden bisi olabilir ama ben sevmiyorum, seveni varsa koyabilir Dragon Quest hic isinamadim, seveni varsa soyler hangisi iyi zelda rpg mi degilmi 1000 senelik tartisma, ocarina of time girebilirdi listeye, zelda girebilirse kingdom hearts da girebilir gerci Pokemon Gold/Silver da mutlaka olmali, hani en baba seriler bile her yeni oyunla casuallasip rahat oynansin diye sadelestirilirken pokemon tam tersi her oyunla combat/stat mekaniklerini dahada ilerletiyor, su anda piyasadaki acik ara en kompleks rpg pokemon, burda en proyum diyeniniz metagame icin oturup kasamaz delirir, ayni zamanda en competetive rpg de olabilir lol oyum pesin Suikoden 2 ye gidicek zaten eheuheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DQ'dan 4-5-6 iyi. Listeye sadece 5 girse yeter. Epey iyi oyun bence. 4-5-6 üçleme zaten, DQ - Heaven Trilogy denip geçilebilir. Hepsinin DS versiyonu da var yeni oyuncular için. Luminuous Arc ilginç bir oyun. SRPG olarak grind yapmazsan çok zor, ben yapmadan bitirmeye çalıştım hep; ama asıl ilginç yanı yarım saat manga tarzı öykü izlemek, bir dövüş, yarın saat daha öykü olarak ilerlemesi. İlginç. Seviyorum ama. JRPG'de hep var bu ama, bu oyunda extreme noktaya çekilmiş. Zelda bence de RPG değil, süper oyun o ayrı. Şunu unutmuşsun ama: Mario & Luigi RPG'leri. Yeni oyunlardan The World Ends with You da eklenmeli. Oynamadıysan kesin bak ona zaten. Square Enix son zamanlarda çıkardığı en iyi yeni iş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 senko said: pokemon tabii ki de topic açmaya değmezdi bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Chrono Trigger'a verirdim oy ama Mario Luigiler zevkli olsada en iyi olabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Chrono Trigger'ı tartışanla fanboy kavgasına girerim zaten. "Linux boktan", diyene o kadar kızmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 super mario bros 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 xenogearsa gidicek oyum tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 GERGE said: DQ'dan 4-5-6 iyi. Listeye sadece 5 girse yeter. Epey iyi oyun bence. 4-5-6 üçleme zaten, DQ - Heaven Trilogy denip geçilebilir. Hepsinin DS versiyonu da var yeni oyuncular için. Luminuous Arc ilginç bir oyun. SRPG olarak grind yapmazsan çok zor, ben yapmadan bitirmeye çalıştım hep; ama asıl ilginç yanı yarım saat manga tarzı öykü izlemek, bir dövüş, yarın saat daha öykü olarak ilerlemesi. İlginç. Seviyorum ama. JRPG'de hep var bu ama, bu oyunda extreme noktaya çekilmiş. Zelda bence de RPG değil, süper oyun o ayrı. Şunu unutmuşsun ama: Mario & Luigi RPG'leri. Yeni oyunlardan The World Ends with You da eklenmeli. Oynamadıysan kesin bak ona zaten. Square Enix son zamanlarda çıkardığı en iyi yeni iş bence. LA hic sevemedim ya zelda cok tartismali hani kac senedir tartisilan olay turu nedir diye, zeldanin turu sanirim artik zelda oldu ehueheu mario rpgleri dusundum, hepsinide oynadim nerdeysede GBA daki superstar saga haric hicbiri kesmedi beni, kacmis aklimdan o yuzden the world ends with you ise iyi hatirlattin, cidden gecen sene bi donem derste otobuste tuvalette heryerde oyniyordum ehuehu, japonlarin nasil ture hep yeni bisiler katmayi becerebildiklerinin en canli ispatida bu olur sanirim, biowhore calisanalrinin kafasian vura vura oynatmak lazim sunu postu attiktan sonra aklima gelen bi fire emblem serisi var, star ocean 2 veya 3 de konulabilir 3 u baya severek oynamistim bende cok guclu bi oyun diildi, 2 nin ayaklari daha yere basiyordu sengoku rance'i koyardim vallada PC oyunu :p Daiteikoku ciksin acimadan acicam basligini pc oyunlarinda AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Fire Emblem'leri sevemedim ben de hiç. Kalite oyunlar ama setting'in içine giremedim hiç, bu da RPG için hayati olduğundan... LA oyunlarını genelde karakterlerini sevdiğimden oynuyorum. Genelde hep canım böyle uzun bir shounen çektiğinde açtım ama, o yüzden olabilir. Ne zaman oynadığın çok önemli o oyunları aşırı shounen manga tiplemeli olduklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben de yazayım madem 1-2 tane yeni anket için şık: tactics ogre jeanne d'arc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sam said: bilg oyunları bölümündeki ankete eklemek için birkaç en okkalısından jrpg ismi lazım, maksat axe ve dasaa köpürsün dursun heh. hahahaha http://c.1asphost.com/Bonecrusher/sam2.GIF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 lol kaybetmiştim bu gifi hdd uçunca, eyvallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 zelda rpg deıl o kesınde , bence jrpg deöeöek ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 adamsın GERGE reyiz valkyrie profile ne kadar şahaneymiş hikayesine hayran oldum daha oyunun ilk 10 dakikasında falanım sabahın körü metrobüsteyim ve gözüm doldu lan adamlar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://3.bp.blogspot.com/-VQg0qaLLMgI/TaDS7PD8B-I/AAAAAAAAAKQ/RWC89RsHDnM/s1600/wall-03.jpg tartışmaya gerek bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Su topigi okiuyupta suikoden 2 oynamamis biri varsa bi zahmet oynasin, asrin en underrated oyunu ya sirf weaboolar oyunun derinligini anliyamadi diye harcandi 2 ulkenin arasinda gecen bi catismaya sizi bu kadar gercekci bi sekilde sokan ve savas olgusunu bu kada iyi anlatan baska oyun yok, gelmiyecekte General Kiba nin kaleden cikisi boyle dun gibi gozlerime kazinmis durumda, general genkaku nun hikayesi, teresanin drami ve greenhill gunleri... Off oturup bida oyniycam sanirim, hayatima yon vermis tek bir oyun var ise oda suikoden 2 dir, cidden daha ortaokula gidiyor iken su oyunu oynamis oldugum icin coooook sansliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bunların satıldığı yer kalmadı sanırım? Emülatöre takarım öyleyse, oynamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 başlatsanıza artık oylamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oylamaya koyacak iyi "bir" jprg yapılmasını bekliyorlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ya JRPG dediğin böyle bible black gibi oyunlar değil mi? Tentacle falan. Hacıt onu seviyorsanız biz bişey diyemeyiz de, gerçek hayatta bi tecrübeniz olursa olayın tentaclela alakası yok. Hani aklınızda olsun.. ZAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar