Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yurt dışından yaptığım alışverişlerin yarısını beklemeye alıyor, 4-5 gün sonra ödeme yapıyor, sorun yaşattı çok. Bankayı değiştirmem mümkün değil şu anda, tek bir kredi kartı alıp bıraknadım ama aynı bankanın Visa'larında bu sorun yok. MasterCard'da sorun. Bankaya gidip MasterCard'ı alın, Visa verin demem mümkün mü acaba? Finansbank banka, bu soruna kadar da çok memnumdum. Sorun bankayla kesinlikle ilgili değil bu arada. Barnes and Nobles forumlarında MasterCard yüzünden bağırıp çağıran bir sürü adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 banka değiştirmem demişsin de, yine de finansbank'ın faiz oranlarının yüksek olduğunu söylemek lazım. onun dışında visa'yla çalışıyorlarsa neden olmasın tabii. borcu sıfırlayıp yeni acc açmak isteyebilirler belki bir ihtimal. o durumda da başka banka düşünmen yine akıllıca olabilir. ben de geçen yıl nisan ayına kadar 5 sene finansbank üniversite ve GO kartı kullandığım için ordan biraz tecrübeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 visa da da yapıyor aynısını cogu zaman netten iki bişi okuyup mastercard lololo diye baslamissin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ilk olarak şunu söliim sorun barnes & noble'da, paypal da ödesen, kartla da ödesen bekletmeye alıyor. steam'den falan filan aldığında, amazon'dan aldığında flaan sorun oluyor mu mesela? ben barnes and nobles'dan kitap siparişi vermiştim, sonra iptal etmek durumunda kaldım bu bekleme yüzünden, yetişmeyecekti sırf bu ödeme beklemesi yüzünden... ikincisi finansbank'a şunu diyebilir miyim diyeceğine, ara sor adamlara çok daha efektif bir çözüm olur =) üçüncüsü, sadece başlıklara bakarak artık "Gerge başlığı" diyebiliyorum galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 visa nın geleceği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 finansı arayıp beklemedeki ödemeyi onaylamalarını söylersen oluyor sanırım hsbcde aynı şeyi yapıyor arada.yurtdışı siparişlerinde yapıyorlar onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Finans her halükarda kötü zaten , bence başka banka kartı da baksan iyi olur . (Borç yatırdıktan sonra bana 43 KRŞ borç çıkarıp sonra onu yasal faiz hede hödö diyerek 7-8 TL ye tamamlamayı başarmışlardı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Finansbank'in omrunun cok uzun olmayacagi, batabilecegi ile ilgili soylentiler geliyor surekli kulagima. Dikkatli olun. Birikiminiz varsa baska bir yerlere aktarmanizda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nerden, kimden geliyormuş o söylentiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bu dedigin bence Mastercard ile degil de bankanin o kart icin koydugu guvenlik proseduruyle alakali bir durum olabilir. Ben Mastercard ile alisveris yapiyorum, hic boyle bir sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 benimde sorunum yok masterard'tan axcess mastercard ile barnes and noble'den alışveriş yaptığımda en son direk onaylandı. bekleme fln olmadı. hatta kk ile alışveriş direk onaylanmaz mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yok direk onaylanmıyor, dealextreme, gg falan da ödeme onayı bekliyorlar. Ama kartın türüyle alakalı olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Arkadaşlar açıkca sizin kartlarınızda ve/veya bankayla münasebetinizde bişey var. Benimki de axess mastercard dealextreme, dhgate, ebay paypal ve türevli kitap siteleri non problem. Çat diye çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Online işlemlerde sadece bir kere kullandım mastercard'ı... Bir daha da kullanmadım. Bunu görmeden işleme son onayı vermiyorum artık. Banka banka da değişiyor. Yapıkredi sms gönderiyor, finans da gönderiyordu sanırım. Ya bu arada bende finansbank %2.12'ymiş faiz. Yüksek dediğiniz bu faiz mi? 100TL için 2 lira 12 kuruş mu sıkıyor sizi? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bende 3 yıldır Garanti ve MasterCard ile çalışıyorum benimde şu zamana kadar sorun yaşamışlığım yok. Garantide de faiz oranı 2,12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 steam'de sorun çıkartmıyor mu diyen olmuş, hayır çıkartmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 DareJedi said: Bende 3 yıldır Garanti ve MasterCard ile çalışıyorum maaş + yol yemek mi veriyor onlar da çalışanlarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 di said: Finansbank'in omrunun cok uzun olmayacagi, batabilecegi ile ilgili soylentiler geliyor surekli kulagima. Dikkatli olun. Birikiminiz varsa baska bir yerlere aktarmanizda fayda var. oo direk suç işlemişsin hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 O zaman tez cagirin ispiyonculari, kacirmasinlar bu firsati. Neyse finans piyasasindaki cesitli denetimciler ve mudurler tarafindan surekli konusulan bir sey bu. Olmama ihtimali de var ama olursa uzulmeyin yarin oburgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 manipülasyon ne zamandan beri suç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 di'nin yapması şuç olarak algılanmaz ama önemli bir insanın (Merkez bankasında üst düzey bir bürokratın mesela) yapması suç direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar