Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefret ettim senden MasterCard

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yurt dışından yaptığım alışverişlerin yarısını beklemeye alıyor, 4-5 gün sonra ödeme yapıyor, sorun yaşattı çok. Bankayı değiştirmem mümkün değil şu anda, tek bir kredi kartı alıp bıraknadım ama aynı bankanın Visa'larında bu sorun yok. MasterCard'da sorun.

Bankaya gidip MasterCard'ı alın, Visa verin demem mümkün mü acaba? Finansbank banka, bu soruna kadar da çok memnumdum.

Sorun bankayla kesinlikle ilgili değil bu arada. Barnes and Nobles forumlarında MasterCard yüzünden bağırıp çağıran bir sürü adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

banka değiştirmem demişsin de, yine de finansbank'ın faiz oranlarının yüksek olduğunu söylemek lazım.

onun dışında visa'yla çalışıyorlarsa neden olmasın tabii. borcu sıfırlayıp yeni acc açmak isteyebilirler belki bir ihtimal.

o durumda da başka banka düşünmen yine akıllıca olabilir. ben de geçen yıl nisan ayına kadar 5 sene finansbank üniversite ve GO kartı kullandığım için ordan biraz tecrübeliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak şunu söliim sorun barnes & noble'da, paypal da ödesen, kartla da ödesen bekletmeye alıyor. steam'den falan filan aldığında, amazon'dan aldığında flaan sorun oluyor mu mesela? ben barnes and nobles'dan kitap siparişi vermiştim, sonra iptal etmek durumunda kaldım bu bekleme yüzünden, yetişmeyecekti sırf bu ödeme beklemesi yüzünden...

ikincisi finansbank'a şunu diyebilir miyim diyeceğine, ara sor adamlara çok daha efektif bir çözüm olur =)

üçüncüsü, sadece başlıklara bakarak artık "Gerge başlığı" diyebiliyorum galiba :D
Sosyal ağlarda paylaş

Online işlemlerde sadece bir kere kullandım mastercard'ı... Bir daha da kullanmadım.

Bunu görmeden işleme son onayı vermiyorum artık. Banka banka da değişiyor. Yapıkredi sms gönderiyor, finans da gönderiyordu sanırım. Ya bu arada bende finansbank %2.12'ymiş faiz. Yüksek dediğiniz bu faiz mi? 100TL için 2 lira 12 kuruş mu sıkıyor sizi? LOL

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...