xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi Axedice'ın Sam'e verdiği stealth ayarlar güne mutlu başlatıyor. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -Deno- said: Sparkcaster said: abi 1 çok kötü bi oyun, BAYA kötü yani ne kadar kötü anlaman için kotor 2 yi tekrar oynaman lazım, kotor 2 derken cut content eklenmiş halinden bahsediyorum, çünkü oyunun 3/4 ü çıkarılmış release de, her ne kadar SW tor ve yeni revan romanında retconlanarak içine sıçılmış olsada en iyi hikaye kotor 2 de anlatılıyo WAT Evet aynen böyle, kotor 2 9.5 se kotor 1 6.5 7 felan bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 listede biton action rpg var asıl RPG diyorsak Bauldurs Gate 2 veya Icewind Dale dir ayrıca Neverwinter Nights I-II nerde? Aklıma geldikce yazarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Birde Final Fantasy VII > All Unutulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Listede freedom force var, mass effect var wizardry yok, ultima serisinden herhangi bi oyun yok, bir tane bile jrpg yok en babalarindan olanlardan bile Oldu olucak dragon eyc 2 de olsaydi listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 freedom force rpg deil evet, ama coook şahane bir oyundu be aman yarappim oha ne kadar iyiydi lan piyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hadi beyler uo server açalım sıpere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 might & magic II: gates to another world listede yok, oylamadım. beni frpye başlatan oyundur ayrıca. o tarihten beridir 20 senedir oynadığım bütün masaüstü ve rp içerikli bilgisayar oyunlarında m&m2'de bulduğum tadı yakalamaya çalışarak oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 mm6 ne güzel bi oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben hala oynuyorum mm6 hala gharik's forgeun abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Daggerfall da olmalıydı bence böyle bir listede, 19809132874 bugı haricinde kusursuz bir oyun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 net torment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 planescape torment le shadow of amn in basa bas oldugunu gorunce icimin yaglari eridi =)) shadow of amn e verdim ama aklim da MotB da kalmafi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Daggerfall un modlari var mi acep skyrim den sonra gözleri patlatmadan oynasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bulacağım bir saniye, vardı öyle bir grup sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://xlengine.com/ Buydu sanırım. Ama ben çalıştıramamıştım, neden hatırlamıyorum. 64-bit falan desteklemiyor olabilir, ama emin değilim, belki başka bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Tabiki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Daggerfall, Ultima Pagan bunları listeye eklemek lazım bence :) MightandMagic6 çok başarılıydı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 birinciliği god tier olduğu için planescape torment'e verdim. ama ikinciliği kendi aralarında morrowind, bloodlines ve mask of the betrayer paylaşıyor. axedice said: Diğer taraftan Baldur's Gate diyen arkadaşları da en azından Baldur 1 oynamaya davet ediyorum, dialogların bildiğin Skyrim'den farkı yok o kadar kötü. Merhaba merhaba al bu quest hadi güle güle. bi kere planescape torment oynadıktan sonra açıp bg 1 oynuyum demiştim, çok boş ve amaçsız gelmişti, direk kapatmıştım oyunu. dialog yazımı hakkaten önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 F A L L O U T İ K İ listede skyrim yok! sfda freedom force ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 listede torment olmamalıydı ve en iyi ikinci oylaması olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ^ DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 en iyi rpg teröristin kullanmadığı rpgdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 IcewindDale'ye benden başka oy veren olmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 baldur Skate bence en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar