Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Sparkcaster said:

abi 1 çok kötü bi oyun, BAYA kötü yani ne kadar kötü anlaman için kotor 2 yi tekrar oynaman lazım, kotor 2 derken cut content eklenmiş halinden bahsediyorum, çünkü oyunun 3/4 ü çıkarılmış release de, her ne kadar SW tor ve yeni revan romanında retconlanarak içine sıçılmış olsada en iyi hikaye kotor 2 de anlatılıyo

WAT

Evet aynen böyle, kotor 2 9.5 se kotor 1 6.5 7 felan bi oyun
Mesaj tarihi:
Listede freedom force var, mass effect var wizardry yok, ultima serisinden herhangi bi oyun yok, bir tane bile jrpg yok en babalarindan olanlardan bile

Oldu olucak dragon eyc 2 de olsaydi listede
Mesaj tarihi:
might & magic II: gates to another world

listede yok, oylamadım. beni frpye başlatan oyundur ayrıca. o tarihten beridir 20 senedir oynadığım bütün masaüstü ve rp içerikli bilgisayar oyunlarında m&m2'de bulduğum tadı yakalamaya çalışarak oynadım.
Mesaj tarihi:
http://xlengine.com/

Buydu sanırım. Ama ben çalıştıramamıştım, neden hatırlamıyorum. 64-bit falan desteklemiyor olabilir, ama emin değilim, belki başka bir şeydi.
Mesaj tarihi:
birinciliği god tier olduğu için planescape torment'e verdim.
ama ikinciliği kendi aralarında morrowind, bloodlines ve mask of the betrayer paylaşıyor.

axedice said:
Diğer taraftan Baldur's Gate diyen arkadaşları da en azından Baldur 1 oynamaya davet ediyorum, dialogların bildiğin Skyrim'den farkı yok o kadar kötü. Merhaba merhaba al bu quest hadi güle güle.

bi kere planescape torment oynadıktan sonra açıp bg 1 oynuyum demiştim, çok boş ve amaçsız gelmişti, direk kapatmıştım oyunu.
dialog yazımı hakkaten önemli.
  • Yeni Oluştur...