Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hükmen galip olma ile ilgili bi soru

logtrig

Öne çıkan mesajlar

beyler şimdi misal veriyorum a takımı ile b takımı maç yapıyor.
a takımı 2-0 galip, golleri de X kişisi atıyor ikisini de. ya da farketmez birini X birini Y atıyor.
fakat b takımı üst üste kırmızı kartları görüyor ve a takımı hükmen 3-0 galip sayılıyor.

o zaman bu x kişisinin attığı goller onun hanesine işliyor mu? yani atılan goller ne oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün şey olsun istiyorum. ligde son hafta, X, Y'nin 3 puan önünde. ilk maçta X-Y'yi 4-0 yenmiş. O yüzden Y'nin en az 4-0 kazanması lazım şampiyon olabilmek için. X çıkıyor çat çat çat kırmızıları görüyor, hükmen mağlup 3-0. "problem Y?" diyor ve şampiyon oluyor..

aynı puanda bitiren takımlardan hükmen mağlubiyeti olmayan şampiyon olur gibi bir kural yoksa, şu olayın gerçekleşmesini diliyorum. akıllansınlar, adam gibi kurallar yazsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

İki dakkada trollemişsiniz başlığı.

Cevap: Maç 3-0dan daha düşük farklıysa 3-0 hükmen galibiyetle sonuçlanır, goller atanların hanesine sayılmaz. Maç 3-0dan daha farklıysa federasyon maçın o ana kadarki skorunu tescil etme hakkına sahip olabiliyor bildiğim kadarıyla, o zaman golleri atanlara yazılıyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya seneler önce bir Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıydı hatırladığım kadarıyla Fenerbahçe maçı 1-0 kazandı golü Boliç attı. Gol krallığını fln takip ediyorum benim için çok büyük bir önem teşkil ediyor çocuk kafamla aklımda ondan çok emin olduğum birşeyi yaziyim. En azından o dönemki kurala dair çok emin olduğum birşeyi yaziyim.

Fenerbahçe 1-0 galip gelmesine ramen bir sebepten ötürü 3-0 galip sayıldı ve Boliçin golü hala gol krallığı tablosunda kaldı ve sezon boyunca değişmedi.

Şu ana kadar hatırladığım tek gol değişimi bundan 5-6 sene önce Alex bir Frikik kullandı ceza sahası içine Nobre'nin kafasını teğet geçti ancak görüntülerde Nobre atmış gibi duruyordu gol Nobre'ye yazıldı. Daha sonra (2-3 hafta sonra) Gol Nobre'den alınıp Alex'e verilmişti. (hükmen galibiyetle pek alakası yok ama yaziyim dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...