Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hükmen galip olma ile ilgili bi soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler şimdi misal veriyorum a takımı ile b takımı maç yapıyor.
a takımı 2-0 galip, golleri de X kişisi atıyor ikisini de. ya da farketmez birini X birini Y atıyor.
fakat b takımı üst üste kırmızı kartları görüyor ve a takımı hükmen 3-0 galip sayılıyor.

o zaman bu x kişisinin attığı goller onun hanesine işliyor mu? yani atılan goller ne oluyor?
Mesaj tarihi:
bir gün şey olsun istiyorum. ligde son hafta, X, Y'nin 3 puan önünde. ilk maçta X-Y'yi 4-0 yenmiş. O yüzden Y'nin en az 4-0 kazanması lazım şampiyon olabilmek için. X çıkıyor çat çat çat kırmızıları görüyor, hükmen mağlup 3-0. "problem Y?" diyor ve şampiyon oluyor..

aynı puanda bitiren takımlardan hükmen mağlubiyeti olmayan şampiyon olur gibi bir kural yoksa, şu olayın gerçekleşmesini diliyorum. akıllansınlar, adam gibi kurallar yazsınlar.
Mesaj tarihi:
abi hayatın olağan akışına aykırılık vardır. Böyle abuk durumlar bu şekilde çözülür. Abuk gubuk fantaziler yaratıyorsunuz =) Real Madrid'te bilerek kırmızı yiyen adamlara bile ceza verildi. Aynı şekilde fair-play e ters uygulamalar hep
Mesaj tarihi:
İki dakkada trollemişsiniz başlığı.

Cevap: Maç 3-0dan daha düşük farklıysa 3-0 hükmen galibiyetle sonuçlanır, goller atanların hanesine sayılmaz. Maç 3-0dan daha farklıysa federasyon maçın o ana kadarki skorunu tescil etme hakkına sahip olabiliyor bildiğim kadarıyla, o zaman golleri atanlara yazılıyor olabilir.
Mesaj tarihi:
Ya seneler önce bir Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıydı hatırladığım kadarıyla Fenerbahçe maçı 1-0 kazandı golü Boliç attı. Gol krallığını fln takip ediyorum benim için çok büyük bir önem teşkil ediyor çocuk kafamla aklımda ondan çok emin olduğum birşeyi yaziyim. En azından o dönemki kurala dair çok emin olduğum birşeyi yaziyim.

Fenerbahçe 1-0 galip gelmesine ramen bir sebepten ötürü 3-0 galip sayıldı ve Boliçin golü hala gol krallığı tablosunda kaldı ve sezon boyunca değişmedi.

Şu ana kadar hatırladığım tek gol değişimi bundan 5-6 sene önce Alex bir Frikik kullandı ceza sahası içine Nobre'nin kafasını teğet geçti ancak görüntülerde Nobre atmış gibi duruyordu gol Nobre'ye yazıldı. Daha sonra (2-3 hafta sonra) Gol Nobre'den alınıp Alex'e verilmişti. (hükmen galibiyetle pek alakası yok ama yaziyim dedim)
  • Yeni Oluştur...