logtrig Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 beyler şimdi misal veriyorum a takımı ile b takımı maç yapıyor. a takımı 2-0 galip, golleri de X kişisi atıyor ikisini de. ya da farketmez birini X birini Y atıyor. fakat b takımı üst üste kırmızı kartları görüyor ve a takımı hükmen 3-0 galip sayılıyor. o zaman bu x kişisinin attığı goller onun hanesine işliyor mu? yani atılan goller ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 duble yol yapımında kullanılıyor. mağlup takımın golleri silinir galip takımın golleri yazılır. Galip takım gol atamadıysa 3 gol kimseye yazılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 besiktas fener macında silinmişti yamuluyorda olabilirim ama silmek sacma bence adam atmıs insanlar sevinmiş flan ama sacma da olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kimseye yazılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 silinri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dusuncelihayvan said: duble yol yapımında kullanılıyor. hakkaten düşünen bir hayvanmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bir gün şey olsun istiyorum. ligde son hafta, X, Y'nin 3 puan önünde. ilk maçta X-Y'yi 4-0 yenmiş. O yüzden Y'nin en az 4-0 kazanması lazım şampiyon olabilmek için. X çıkıyor çat çat çat kırmızıları görüyor, hükmen mağlup 3-0. "problem Y?" diyor ve şampiyon oluyor.. aynı puanda bitiren takımlardan hükmen mağlubiyeti olmayan şampiyon olur gibi bir kural yoksa, şu olayın gerçekleşmesini diliyorum. akıllansınlar, adam gibi kurallar yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Skor 3-0 dan farklı ise 3-0 a indirilmiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 onu zaten doğru biliyorsun da, ilk dakkada 5 kırmızı görecekler daha öbür takım gol atmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 PFDK'ya sevkedilirler bence. Fair-play dışı bir hareket olduğu için - puan silme cezası verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tekrar yazıyorum bir daha yazmam, üzülürsünüz. galip takımın atılan golleri save edilir. mağlup takımın gollerini delete ettikleri gibi 3-0 mağlubiyetide overwrite ederler. Adamın gözünün yaşına bakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 okumamak kötü şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi hayatın olağan akışına aykırılık vardır. Böyle abuk durumlar bu şekilde çözülür. Abuk gubuk fantaziler yaratıyorsunuz =) Real Madrid'te bilerek kırmızı yiyen adamlara bile ceza verildi. Aynı şekilde fair-play e ters uygulamalar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Beraber oturup durumu oknuşurlar ve ortak bir arkadaşlarına yazdırırlar golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kuralı düzgün koymuyorlar bugını bulunca da rage giriyorlar futbolun adaleti yok arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 2 sene önce ankaraspor düştüğünde, ankaraspora gol atan oyuncuların golleri silinmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 çünkü bütün maçlarını 3-0 kaybetmiş sayıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 İki dakkada trollemişsiniz başlığı. Cevap: Maç 3-0dan daha düşük farklıysa 3-0 hükmen galibiyetle sonuçlanır, goller atanların hanesine sayılmaz. Maç 3-0dan daha farklıysa federasyon maçın o ana kadarki skorunu tescil etme hakkına sahip olabiliyor bildiğim kadarıyla, o zaman golleri atanlara yazılıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ya seneler önce bir Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçıydı hatırladığım kadarıyla Fenerbahçe maçı 1-0 kazandı golü Boliç attı. Gol krallığını fln takip ediyorum benim için çok büyük bir önem teşkil ediyor çocuk kafamla aklımda ondan çok emin olduğum birşeyi yaziyim. En azından o dönemki kurala dair çok emin olduğum birşeyi yaziyim. Fenerbahçe 1-0 galip gelmesine ramen bir sebepten ötürü 3-0 galip sayıldı ve Boliçin golü hala gol krallığı tablosunda kaldı ve sezon boyunca değişmedi. Şu ana kadar hatırladığım tek gol değişimi bundan 5-6 sene önce Alex bir Frikik kullandı ceza sahası içine Nobre'nin kafasını teğet geçti ancak görüntülerde Nobre atmış gibi duruyordu gol Nobre'ye yazıldı. Daha sonra (2-3 hafta sonra) Gol Nobre'den alınıp Alex'e verilmişti. (hükmen galibiyetle pek alakası yok ama yaziyim dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar