Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 yaşında izleme alıp 5 yaşında sözleşme imzaladılar

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

aslına bakarsan izlemek gayet yeterli. Bunun en büyük kanıtı hayatı boyunca futbol oynamamış olan Mourinho.

ha bu arada o çocuk muhtemelen senden de iyi futbol oynuyordur.tekniğini falan geçtim hareketleri, ne zaman ne yapacağını planlaması, gözünü sürekli rakipte tutması son derece profesyönel.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Ya alan yetkilisi olmuşsun daha lisanslı olarka maçlara falan çıkıp antreman yapmakla halısaha maçını ayıramıyorsun. Cevabım yok benim sana. ok bye

Antrenmanı herkes yapıyor, öyle büyütülecek bir şey değil. Lisansı da farklı sporlardan lisanslı birisi olarak yarım saatte çıkarttırırım ben sana. Bir ekg kontrolü, 4 fotoğraf bir de başvuru formu yetiyor. Lisansın "bu adam bunu yapmaya uygundur bir engeli yoktur" demekten başka bir olayı yok.

Son olarak belli bir zeka seviyesinin üzerindeki insan sadece gözlemleyerek pek çok şeyi çözebilir, uygulama etkilidir ama gerekli değildir. Hatta tüm bilim gözlem ve bu gözlemlerden çıkarım - matematiksel kanıt üzerine kurulu. Senin mantığınla jokeyin önce at, makine mühendisinin önce basit makine, bilgisayar mühendisinin önce program, biyoloğun önce amip olması gerekiyor. Pozitif bilimi geçtim tarih denen bir dal var bu dünyada, geçmişteki olayları inceliyor. O dönemde bizzat yaşamamış olmak o dönemi kavramayı engelliyorsa işimiz var. Ha bir de bilimkurgu/fantazi yazarları var ki oraya hiç girmiyorum.

Boş boş konuşup sonra sözlerinizdeki mantıksızlık ortaya çıkartılınca da agresifleşiyorsunuz. Yapmayın böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

pas atmayı öğretmemişler daha
videonun sonlarında güzel paslar atıyor eleman ama bir de şu açıdan bak; çevresindeki çocuklar muhtemelen kendisinin yarısı kadar oynuyodur topla. bu mantıkla 1 pas atar 2 pas atar 3. de artık "bunlar beceremiyor lan ben gidip gol atıym" kafasına ulaşır. O yüzden biraz büyüklerle antremana çıkması taraftarıyım ben. 8-9 yaş iyi gelir bu çocuğa.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Son olarak belli bir zeka seviyesinin üzerindeki insan sadece gözlemleyerek pek çok şeyi çözebilir, uygulama etkilidir ama gerekli değildir. Hatta tüm bilim gözlem ve bu gözlemlerden çıkarım - matematiksel kanıt üzerine kurulu. Senin mantığınla jokeyin önce at, makine mühendisinin önce basit makine, bilgisayar mühendisinin önce program, biyoloğun önce amip olması gerekiyor. Pozitif bilimi geçtim tarih denen bir dal var bu dünyada, geçmişteki olayları inceliyor.

Şuna da gülmeden gecemicem ahahahahhaaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...