Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aslına bakarsan izlemek gayet yeterli. Bunun en büyük kanıtı hayatı boyunca futbol oynamamış olan Mourinho. ha bu arada o çocuk muhtemelen senden de iyi futbol oynuyordur.tekniğini falan geçtim hareketleri, ne zaman ne yapacağını planlaması, gözünü sürekli rakipte tutması son derece profesyönel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 cok bencil, bi teneke olmaz bu cocuktan. bide boyu kisa kalacak belliki, celimsizde. iskocya ikinci liginde belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Rewendor said: aslına bakarsan izlemek gayet yeterli. Bunun en büyük kanıtı hayatı boyunca futbol oynamamış olan Mourinho. Futbol oynadı o, profesyonel olarak devam etmemesi başka bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 profesyönel olmadan futbol oynamayı sayıyorsan zaten hepimiz halısaha maçı yapmışızdır veya yapıyoruzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ya alan yetkilisi olmuşsun daha lisanslı olarka maçlara falan çıkıp antreman yapmakla halısaha maçını ayıramıyorsun. Cevabım yok benim sana. ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Biz halısahada çok lisanslıya top oynamayı öğrettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Myshkin said: Ya alan yetkilisi olmuşsun daha lisanslı olarka maçlara falan çıkıp antreman yapmakla halısaha maçını ayıramıyorsun. Cevabım yok benim sana. ok bye Antrenmanı herkes yapıyor, öyle büyütülecek bir şey değil. Lisansı da farklı sporlardan lisanslı birisi olarak yarım saatte çıkarttırırım ben sana. Bir ekg kontrolü, 4 fotoğraf bir de başvuru formu yetiyor. Lisansın "bu adam bunu yapmaya uygundur bir engeli yoktur" demekten başka bir olayı yok. Son olarak belli bir zeka seviyesinin üzerindeki insan sadece gözlemleyerek pek çok şeyi çözebilir, uygulama etkilidir ama gerekli değildir. Hatta tüm bilim gözlem ve bu gözlemlerden çıkarım - matematiksel kanıt üzerine kurulu. Senin mantığınla jokeyin önce at, makine mühendisinin önce basit makine, bilgisayar mühendisinin önce program, biyoloğun önce amip olması gerekiyor. Pozitif bilimi geçtim tarih denen bir dal var bu dünyada, geçmişteki olayları inceliyor. O dönemde bizzat yaşamamış olmak o dönemi kavramayı engelliyorsa işimiz var. Ha bir de bilimkurgu/fantazi yazarları var ki oraya hiç girmiyorum. Boş boş konuşup sonra sözlerinizdeki mantıksızlık ortaya çıkartılınca da agresifleşiyorsunuz. Yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yeahahah birak alan yetkilisi olmusun daha milli takimda oynamisligin yok, daha bisey demiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fede said: xunn said: Biri Fede'yi içmeye çıkarsın. niye lan, ihtiyacım yokki Gelmiyor ki hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 xunn said: Abi yakısıklı da namussuz. Kahvaltısını diger alphaların göz yaşıyla yapacak net. "like" düğmesi aradı gözlerim.. şu yorumum da çoğu xunn postu için geçerlidir.. mesajlara "beğen" düğmesi de konsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aquila said: yeahahah birak alan yetkilisi olmusun daha milli takimda oynamisligin yok, daha bisey demiyorum sana. oynamasam da antrenmana çıktım lan! sayılmaz mı o? gerçi futbol değildi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 su balesi milli takımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 buz hokeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 benden iyi oynamıyor velet ama ergenliğe girip boyu 1 metreyi geçtiği zaman elime verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bide top dizlerine kadar geliyor nerdeyse ama kontrol edebiliyor topu adam helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 adama "su balesi" dedim herif "buz hokeyi" çekti /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 pas atmayı öğretmemişler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 o yas grubunda pas atsa bisey yapabilicek baska cocuk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Sana bile pas atıyoruz şükrü yapma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yoo, ben kendi topumu kendim alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Kendi takımından adam önünde falan duruyor hadi gel beraber götürelim topu der gibi en çok ona güldüydüm ben :D Yahu çekil be adam kaç tane rakibi geçmişim sen bizdensin bırakta seni de çalımlamak zorunda kalmiim modunda cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Silphatos said: pas atmayı öğretmemişler dahavideonun sonlarında güzel paslar atıyor eleman ama bir de şu açıdan bak; çevresindeki çocuklar muhtemelen kendisinin yarısı kadar oynuyodur topla. bu mantıkla 1 pas atar 2 pas atar 3. de artık "bunlar beceremiyor lan ben gidip gol atıym" kafasına ulaşır. O yüzden biraz büyüklerle antremana çıkması taraftarıyım ben. 8-9 yaş iyi gelir bu çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Rewendor said: Boş boş konuşup sonra sözlerinizdeki mantıksızlık ortaya çıkartılınca da agresifleşiyorsunuz. Yapmayın böyle şeyler. ok ben haksızım, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Rewendor said: Son olarak belli bir zeka seviyesinin üzerindeki insan sadece gözlemleyerek pek çok şeyi çözebilir, uygulama etkilidir ama gerekli değildir. Hatta tüm bilim gözlem ve bu gözlemlerden çıkarım - matematiksel kanıt üzerine kurulu. Senin mantığınla jokeyin önce at, makine mühendisinin önce basit makine, bilgisayar mühendisinin önce program, biyoloğun önce amip olması gerekiyor. Pozitif bilimi geçtim tarih denen bir dal var bu dünyada, geçmişteki olayları inceliyor. Şuna da gülmeden gecemicem ahahahahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 E gül zaten, amaç oydu orada. ne kadar saçma bir mantık kurduğunu uç nokta gülünecek örneklerle göstermekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar