Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti kuryesine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir kere dominos,mc ve bk gibi kurumsal yerler bir adrese her seferinde kasti olarak farklı bir kuryeyi gönderiyor... niye acaba bir düşünün bakalım.
Mesaj tarihi:
izmirdeyken bi kere bahşiş vermedim ne bg ye ne mac^e ne de dominosa, ama tüm kuryelerle muhabbetim vardı.
hizmette de kusurları yoktu hiçbirinin. sos söylemezdim mesela avuçlayıp avuçlayıp getiriyorlardı :)

olay illa bahşiş değil...
Mesaj tarihi:
harbiden izmirmizmir muhabbeti yapmaktan hoşlanmam ben ama bak bu ciddi bir fark ya

adamlar sivicek gibi bakıyor bahşiş vermeyince
resmen eve bişey çağırasım gelmiyor artık :D
Mesaj tarihi:
biliyorum onu da :D ama kredi kartı kullanmak istemiyorum direkt babama girdiği için, gönderdiği parayla geçinip gideyim artık istiyorum falan. : )

kredi kartı çok güzel parasız imajı uyandırıyor eheh
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

bu arada tüm o "bahşiş veriyorum hemen getiriyorlar benimki ilk geliyor" falan düşünceleri sanrısal biliyorsunuz dimi

sanrısal değil, ama bahşişle de alakası yok.
bg mac ve dominosun öncelik sistemleri var, diğer büyük franchiselarında vardır kesin
çok sipariş verirsen öncelik hakkın oluyor

eh bende bi dönem balçova 2.si olduğuma göre bg'de bırak ta önce gelsin bana.
Mesaj tarihi:
EagleEye said:

Xenocide said:

bahşiş nedir ya. bakkala bahşiş bırakıyo musunuz? marketteki kasiyere bahşiş bırakıyo musunuz? bahşiş niye sadece birisi sana bişey getiriyorsa oluyor? ya hepsinde olsun ya da hiç olmasın lan. çok ulvi bi görev yerine getiriyormuş gibi bahşiş veriyoruz bi de.

şimdi sen öyle diyosun ama bende kendim garsonum 5 çocuk geçindiriyorum bahşişler olmasa biri ölür bide böyle düşün

ben de vurcam

garson bile olmayıp 10 çocuğu olup para olmasa 9'u ölcek olan var onları nabcaz?

HA SÖYLE NABCAZ?
  • Yeni Oluştur...