Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Şimdi Beşiktaş Camiası, taraftarı yönetimi , hatta Beşiktaş adı bile bu adam sayesinde ırkçı mı oldu? Yabancılar şuanda bizi nasıl tanıyor merak ettim, tepkiler gslilerin monkey yaygarası yüzünden gelmişti , avrupada dünyada kim şey etsin bu tvdeki adamı ya:D Gs nin rezil futbolunu ırççılık ile kapatma çabası olmasın.Hani monkey tutmadı sonra tv deki adamı bulmuşlar zorlasanız demirörenden de duyarsınız:D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Myshkin said:

tinu said:

her yerde özellikle yabancı sitelerde beşiktaş taraftarı eboue maymun dedi, ona saldırdı diye yazınca, yabancılarda gerçekten herife maymun diye bağırıldığını düşündüler.

Her zamanki gs.

yalnız video koyduk bizzat bjk tv'de yayında bile maymun diyor "yorumcunuz". e insaf. utanmadan bir de denmedi diye laf etmeyin bari.

her yerde özellikle yabancı sitelerde beşiktaş taraftarı eboue maymun dedi

beşiktaş taraftarı
beşiktaş taraftarı
beşiktaş taraftarı
beşiktaş taraftarı
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Rewendor said:

Myshkin said:

tinu said:

her yerde özellikle yabancı sitelerde beşiktaş taraftarı eboue maymun dedi, ona saldırdı diye yazınca, yabancılarda gerçekten herife maymun diye bağırıldığını düşündüler.

Her zamanki gs.

yalnız video koyduk bizzat bjk tv'de yayında bile maymun diyor "yorumcunuz". e insaf. utanmadan bir de denmedi diye laf etmeyin bari.

her yerde özellikle yabancı sitelerde beşiktaş taraftarı eboue maymun dedi

beşiktaş taraftarı
beşiktaş taraftarı
beşiktaş taraftarı
beşiktaş taraftarı

yazdığım yazıyı eksik alıntı yapmış gslı arkadaş o yazdığım yazının başı var :)

şaşırmamak lazım. fuck you lafını maymun anlayıp yurtdısında kampanya başlatan bir topluluk, essek kadar fotograf koyuyoruz futbolcularının maç sonu yaptıkları pislikleri gösteren donup dolasıp bizim de küfür ettiğimiz tv de ağız ishali olmuş bir denyoya geri döndürüyorlar konuyu, biz tv deki herif demedi demiyoruz beşiktaş taraftarı tribünde sizin iddaa ettiğiniz gibi maymun felan demedi diyoruz hala bunu konuşan var burda yaw,

o tv de konuşan mal herife de beşiktaş taraftarıda en az gs lılar kadar küfür edip tepki gösteriyor ki bjk tv de bir daha ismi dahi geçmez.

pascal aynı hareketi yaptı diye bu ülkede linç edildi 7 ay ceza aldı adam,
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sahada ne olursa olsun sahaya bir şey atmayacaksın, bu kadar basit. İnsanlıktan nasibini almışsan, sahaya bir şey atmayacaksın. Atan da insan değildir. Artık suç kendisinde mi, onu adam edememiş ailesinde mi orasını bilemem.

Yazmayayım yazmayayım dedim de şunu okuyunca dayanamadım: :) İki çakmakla acıyla kıvranan Eboue, şu korneri atan Tümer'in yerinde olsa ne yapardı merak ediyorum. :)

Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Yazmayayım yazmayayım dedim de şunu okuyunca dayanamadım: :) İki çakmakla acıyla kıvranan Eboue, şu korneri atan Tümer'in yerinde olsa ne yapardı merak ediyorum. :)

Eboue napardı bilmiyorum, tahmin etmem gerekirse muhtemelen daha abartı tepkiler vererek maçı tatil ettirmeye çalışırdı.

Ama alıntıladığın kısım hala aynı, sahaya madde atan insanlıktan nasibini almamıştır. hangi takımdan, hangi sebeple ve hangi maçta attığı farketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

son 10 sayfayı okuduktan sonra iyice kızdım kaçan gollere almeida'ya falan

bir tanesini sokabilseler gene bekleriz dicektik bitcekti olay
şimdi car car konuşup çirkeflik yapma hakları yaratmış adamlar kendilerine
maşallah valla
10 yıl önce uefa'yı kaldırmış adamların düştüğü hale bak
ırrççısınız mamun dediniz çakmak attınız hühüh

ayrıca medyadan izlediğim olaylardan ötürü fener'den nefret ederdim hep
bu sene fener'i de gs'yi de canlı canlı izledim
helal olsun fener'e adamlar top oynuyordu valla ama galatasaray baya fenaymış. Futbolu da taraftarı da ayrı fena.
Sosyal ağlarda paylaş

“Kardeşim tamam, sahaya yabancı maddeler atıldı, sana da gelmiş olabilir.. Ama o hareketler nedir? Ayağın mı kırıldı? Belin mi tutmaz oldu? Neden o kadar çırpınıyorsun? Hadi bir kez yaptın.. İkinci kez neden yapıyorsun? Hem maçın temposunu düşürüyorsun hem de taraftarları tahrik ediyorsun. Tam tempoyu bulup, rakip kalede etkili oluyoruz, sen oyunu soğutuyorsun. Böyle profesyonellik olmaz. Bir daha böyle bir hareketi sadece sen değil, kim yaparsa yapsın cezasız bırakmam, gerekeni yaparım. Burası G.Saray Kulübü. Ve bu takımın futbolcularının bu tür şeylere ihtiyacı yok”

haber doğrumudur değilmidir , gerçekten bunu demişmidir bilmem , ama şurda bir tane bile gs lıda çıkıp doğru düzgün bunu demedi yaw, neymiş zaman geçirme yerde yatma futbolun içinde varmış!
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Rewendor said:

Sahada ne olursa olsun sahaya bir şey atmayacaksın, bu kadar basit. İnsanlıktan nasibini almışsan, sahaya bir şey atmayacaksın. Atan da insan değildir. Artık suç kendisinde mi, onu adam edememiş ailesinde mi orasını bilemem.

en like a boss ama hafif malca korner olayı hasan şaş'ındır.

şükrü saraçoğlu'nda yumurta attılar adama, kelinde patladı. elini başına götürdü yumurtayı sildi, attı. arada hala akıyo böle sarılar suratına doğru. hemencecik korneri kullandı adam.

ulan atsana kendini yere 5 maç kapatsınlar sahayı. bazen profesyonel olmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...