Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 vaperon said: Her çıkılan hava topunda gs yanlısı kararlar verdi hakem, buz gibi gol iptal edildi, muslera hayatının maçını çıkardı. Sonuç 0-0 Sonuç, galatasaray top mop oynamadı. Beşiktaş çok şanssızdı son vuruşlarda. Neyse geçmiş olsun. :P abi hakemlik bişi yoktu ya pek verilmeyen golde de muslera elini kaldırmıyor bile.ayrıca urfalı topa vururken öteki eleman urfalıya vuruyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konn said: Su sekilde insanlara kufur eden bi tribunun verdigi yardimi kim ne yapsin ya, dramalarin tribunu carsi... hani nerde o cok kalite tribun? yazik ya... bence bu maçta küfürden ceza vermemeleri lazım. sonuçta adam hak etti beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 eevet kıçına başına çakmak bozuk para yemeyide hak etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Fenere yaradı maç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 macin ozeti galatasaray - kaliteli futbol besiktas - quaresma & simao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ayni tezahurati sana yapiyorum taa cin halk cumhuriyetinden dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hyr sahaya madde atmayı hak edicek maçlar var hakkaten.ama şu maç çok alakasız bence. bok yere ceza alıcak klup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 valequenta said: macin ozeti galatasaray - kaliteli futbol besiktas - quaresma & simao kalite mi ? ilk 20dakkadan sonra gram top oynamadı gs 4 tane yesek kimse sesini cıkarmaazdı o derece kötüydük ha beşiktaş q7ye oynuyor sadece o ayrı mesele.bizde o da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 küfürden değil ırkci tezahürattan versinler yiyorsa cezayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 tezahurat neydi ya ben fuck you eboue dediler sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 valequenta said: macin ozeti galatasaray - kaliteli futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 red biz senle hiç aynı maçı izleyemiyoruz. sende göz yerine başka bir organ var sanırım. eboue beşiktaşın tam baskı yaptığı necipin daha yeni girdiği zamanda kendini yere atmadı mı? ondan önce de attı maç sonunda yine attı. sakatlığı yok gidiyor taç çizgisine yatıyor. şunu nasıl savunabiliyorsun sen? profesyonellik. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben maymun eboue diye anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Red said: tezahurat neydi ya ben fuck you eboue dediler sandım bende maymun falan duymadım, ebouye ingilizce, engine türkçe küfrettiler baya adam kendini yere falan atmadı ya. normal maçın gidişinde düştü müştü. faul verilir, verilmez. sanki çok abartılı bi hareket yaptı, arif penaltısı yaptırmış gibi konuşuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 İyiyiz iyi. Devre arasi kanat oyuncusu ve forvet arkasi inceci birini alirsak akariz. Muslera da kalitesini gosterdi helal. Bir de rezil Carsi irkciligin dibine vurdu. Sunu yapanlarda stadi bulacak beyin var o bile buyuk nimet onlara. Quaresma ile Ayhan forma degistirse 5-0 biterdi devre mesela. Ah Keita fsd. Vah Poldi gdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 - maç genelinde iki takım da çok iyi değildi. ilk 20 dk GS çok iyi bastırdı, sonraki 15 dk BJK çok iyi bastırdı, ilk yarının kalanı dengede geçti. İkinci yarı ara ara bjk baskısı olsa da genel itibariyle dengeli gibiydi. - GS'de Ayhan, Engin, Kazım bayağı kötülerdi. Baros ise girdikten sonra etkisiz kaldı. BJK'nın kötüleri arasında ise Aurelio, Almeida, etkisiz kalan Simao ve GS'nin her atağı o kanattan geliştirmesine sebep olan Köybaşı sayılabilir. - Son 20 dk GS maç havasından çıktı resmen komple bıraktı maçı. - Muslera'yı bu kadar hafta savundum, laf edenler artık utanmışlardır biraz :) - Semih wonderkid çıktı. - Quaresma hakkaten değişik bir adam, bugün GS karşısında bayağı şov yapabilirdi, iyi de oynadı ama şanssızdı. - Melo değişikliği güzel oldu, disiplinden maçtan kopmuştu üstüste 3 kontratak yedirdi takıma ve çıktı. - Hakemler bi acaipti. Türkiyenin en iyi takımı Cüneyt Çakır'sa işimiz var. En iyisi de bunu yapıyorsa diğerleri ne yapsın? İki takım adına da çok saçma fauller verdi veya vermedi. Sahadakileri delirtti. - BJK'lı oyuncuların Barcelona çirkefliği yapmaları yakışık almadı, habire kendilerini yere atmalar, sürekli bir faul alma çabaları falan. Özellikle son dakika kanatta Quaresma'nınki... - GS'de de vakit geçirme çabaları vardı hoş olmadı. - Maçın hakkı beraberlikti ama 1-1 2-2 falan olmalıydı bu maç. - O sahaya çakmak, telefon, bozuk para atan barzolara diyecek lafım yok zaten. BJK'nın sahasının kapanması olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sakatliktan atmadi kendini yere, kafasina yaganlardan atti. ne yaparsa da yapsin, sahaya yabanci madde atmayi mi savunuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ren said: red biz senle hiç aynı maçı izleyemiyoruz. sende göz yerine başka bir organ var sanırım. eboue beşiktaşın tam baskı yaptığı necipin daha yeni girdiği zamanda kendini yere atmadı mı? ondan önce de attı maç sonunda yine attı. sakatlığı yok gidiyor taç çizgisine yatıyor. şunu nasıl savunabiliyorsun sen? profesyonellik. yersen. sahaya madde attıracak hiç bişi yapmadı eboue.abartmayın yani.herif kenara gitti beşiktaşın lehine birşey sonuçta takım 10 kişi kalıyr.kafasına para atınca sekerek sahaya girdi ayrıca adam her kenara gittiğinde birşeyler atıldı.napsın atın lan atın dahada atın m ıdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gs kulubesinde neler oluyo lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben yanlış duyduysam sori.. Bi de yerde yatan adama cakmak atmak ve bunu savunmak çok zeka dolu.. Bi tane mal da sahaya girdi gezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 muslera kurtardı galatasarayı bi de tribünler fuck you eboue mi dedi yoksa maymun eboue mi ? 2.si değildir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu dediğine sen inandın mı? adam sakatım diye kenara gitti madde atmaya başlayınca geri sahaya kaçtı ondan sonra çıktı kenara 30 saniye sonra oyuna girdi nerede sakatlık? eboue haketti kusura bakmayın edit: ceza verilmesin değil verilsin ırkçılık varsa allahı verilsin. ama haketti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sahaya madde atmayı savunacak kadar küçültmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aahhaah haketti diyor ya barcelonalı topçular bile şu eboenin yaptıgının 10 katını yapıyorlar her maç.bir allahın kuluda kafalarına bişi atmıyor birde bunu savunuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ren said: bu dediğine sen inandın mı? adam sakatım diye kenara gitti madde atmaya başlayınca geri sahaya kaçtı ondan sonra çıktı kenara 30 saniye sonra oyuna girdi nerede sakatlık? eboue haketti kusura bakmayın edit: ceza verilmesin değil verilsin ırkçılık varsa allahı verilsin. ama haketti adam. kafasına çakmak yemeyi mi haketti, yoksa küfür yemeyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar