Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Adalet Bakanı Ergin'den açıklama; Adalet Bakanı Sadullah Ergin, vicdani ret konusunda Milli Savunma Bakanlığının bir çalışma hazırladığını belirterek, ''Bu hafta içinde olmazsa önümüzdeki hafta içinde karar aşamasına gelinmiş olacak. Çok kısa süre içinde bunu Bakanlar Kurulunda görüşeceğiz'' dedi. http://www.haberturk.com/gundem/haber/687959-vicdani-ret-de-geliyor e bedelli niye çıkartıyorsun ki o zaman reddeder herkes freesi varken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 e beleşi 1-2 yıl kamu hizmetiyle gecicek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 millet iyice tröl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 redden sonra hicbir haktan yararlanamiyosun demisti bi erkek arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hangi haktan yararlanamayacakmışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 e su anda vicrani red diye birşey yok. asker olduğunu kabul etmeden ordu/devlet, sen askersin askeri mahkemede istediğimiz gibi yargılarız istediğimiz kadar özgürlüğünede el koyarız diyolar. normal vatandaş olarak yargılanmıyosun yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ha tamam şu anda öyle. sanki bu düzenlemeden sonra öyle olacakmış gibi anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bedava genç iş gücü devlet için işte... Öğretmen çıktın mesela üniversiteden, açığı 2 seneliğine bedavadan kapatacak işte. Mükemmel bir uygulama. (Mali açıdan) Ama bunu büyük ihtimalle branşlarda sınırlı tutacaklardır. Geri kalanı saçma sapan noktalarda gardiyan, çaycı, hademe, çöpçü, temizlikçi, hasta bakıcı, lavmancı falan... Hadi branş üzerinden çalıştırılırsan neyse de noter memuru olursan ne kötü be abi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Askerliğin yine bi derece mantığı var da vicdani retçi adama zorla kamu hizmetinin mantığı nedir ya, bildiğin insanlara zorla kölelik yaptırıyorsun. Askeriyede yine az da olsa bir mantık var, şunda hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 süper ben vicdaınımı retediyıorum kardeş gelmiyıom askere dsfs şaka bi tarafa yani tamam bi yandna iyi bişe de dğer yandan da kimse gitmezki olm, kim çatışcak dağlarda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 e askerlik de bir nevi kamu hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 daha bunun mahalle baskisi olcak sevinmeyin hemen dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 1 qylık askerlik çıkarsa çok az kişi red olayına gider. İleride ben reddettim demek istemeyebilir birçok kişi onun yerine 1 ay askerlik yapar paşa gibi anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ilerde işe girerken kariyerde falan da çıkar karşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 misread said: redden sonra hicbir haktan yararlanamiyosun demisti bi erkek arkadasim kadınmış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kamu hizmeti. hem de 90%'u doguya gider net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 misread said: redden sonra hicbir haktan yararlanamiyosun demisti bi erkek arkadasim meraba bağyan tanışabilir miyiz? o değil de vicdani ret gelince "silah yok baba sana" diyip diğer işleri verecekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kotanı böyle boş topiklere bitirme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 1189kaldı lan! su gibi yakıyor. ayı gün geçtikçe eriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Absolut said: 1 qylık askerlik çıkarsa çok az kişi red olayına gider. İleride ben reddettim demek istemeyebilir birçok kişi onun yerine 1 ay askerlik yapar paşa gibi anlatır. AB uyum mevzularına göre sene bitmeden vicdani ret olayını yasalaştırmaları gerekiyor diye duydum ben. Vicdani ret olayından hemen önce de bedelliyi koyarak olabildiğince çok para toplamaya çalışıyorlar sanki. Vicdani ret yasalaştıktan sonra bedelliye olan talep kısmen de olsa azalacaktır. Öte yandan kamu hizmetinin de tanımlanması lazım, ne kadar süreyle ve neye göre belirleneceği falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 kermit said: misread said: redden sonra hicbir haktan yararlanamiyosun demisti bi erkek arkadasim kadınmış ! şlap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bune lan takır tukur kadın geliyo paticiğe noluyo abi kadınlarklubu.net e link falanmı koydunuz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ZaugnaKhaldun said: Absolut said: 1 qylık askerlik çıkarsa çok az kişi red olayına gider. İleride ben reddettim demek istemeyebilir birçok kişi onun yerine 1 ay askerlik yapar paşa gibi anlatır. AB uyum mevzularına göre sene bitmeden vicdani ret olayını yasalaştırmaları gerekiyor diye duydum ben. Vicdani ret olayından hemen önce de bedelliyi koyarak olabildiğince çok para toplamaya çalışıyorlar sanki. Vicdani ret yasalaştıktan sonra bedelliye olan talep kısmen de olsa azalacaktır. Öte yandan kamu hizmetinin de tanımlanması lazım, ne kadar süreyle ve neye göre belirleneceği falan. muazzam bi ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hadi paticikte kadın var diyelimde askerlik vicdani retle ilgili konuda olması benim daha çok ilgimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Her Türk asker doğar kafasından değilim ama vicdani retçilere korkak gözü ile bakmadan edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar