küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 "gari" denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Senden ötürü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 la gardaş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ee netcen abem etcek bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 di said: "Mazot"un sive ile zerre alakasi yok. Bildigin kenar mahalle argosu. başka kimsede duymadım fakat Tekirdağlı 3 ayrı insanla tanıştım 3ü de biliyodu yani şive değil zaten de o yörede kullanılan bi şey yani "kızan" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ''Nörüyon?'' Egeliler kullanıyor ama başka bireyler de severek benimsemişlerdir belki bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kaede said: düzgün konuşurum ama sinirlenmeye başlayınca karadeniz kanım kaynar "daaa"lar havada uçuşur Bizzat şahidim, üstüne şahane gavat, götlek, puşt, yavşak ve personal favorite: göt hoşafı diyor. Bir tutam Kaede bir tık uzakta. http://www.youtube.com/watch?v=1D3hM44-kfI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bakarıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kaede said: düzgün konuşurum ama sinirlenmeye başlayınca karadeniz kanım kaynar "daaa"lar havada uçuşur bir de ankara'da yaşayınca "la hadi daa" oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Raincloud said: ''Nörüyon?'' Egeliler kullanıyor ama başka bireyler de severek benimsemişlerdir belki bilmiyorum. menşei iç anadolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 dalgametre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 oy baboy /summon marlon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ahaha blighttown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 amcaoglu. koken: izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 behzat ç'deki LA'lı konuşmalar çok girdi bana onun dışında gerçek hayatta bildiğin fuck! ve wtf kullanıyorum, utanç verici bişey >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 di said: "Mazot"un sive ile zerre alakasi yok. Bildigin kenar mahalle argosu. +1 ve trakya'ya ait biz kelime de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Her türlü gari , la , gelivercen gidivercen yapıversen geliverem vb. , gelenni gidenni , çingene trakya ağzı artık hangisiyse be ya , yapaman edemen türü falan.Ne varsa kullanıyoruk biz heralde evcenek. Ama normal bir konuşma sırasında istanbul türkçesi.İşin içine yavşaklık sinir falan girince değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kurcuklama bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yav said: behzat ç'deki LA'lı konuşmalar çok girdi bana onun dışında gerçek hayatta bildiğin fuck! ve wtf kullanıyorum, utanç verici bişey >_> birşeycik olmaz, ben y u no + x şeklinde konusuyorum, o kadar alphayım ki yüzüme vurulamıyor. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben değil de babam son senelerde değişik konuşmaya başladı. Köy pazarlarında falan çok haşır neşir olduğu için herhalde. Belkit Belkin Bundan sebep (???) Bir de büyük ünlü uyumuna bayağı isyankar konuşuyor zaman zaman. Yapıceksin, sataceksin falan. Doğma büyüme istanbullu, eskiden öznesiz cümle falan kullanınca azarlardı neden bahsettiğin anlaşılmıyor diye. Şimdi bir şey söylüyor özne, nesne, yüklemden en az 1 bazen 2'si eksik Tuhaf geliyor bunca seneden sonra ama 60 yaşında normal herhalde böyle şeyler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ankarada, lan yerine la duya duya benimde azıma dolandı la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 behzat ç amirim ankara'yı türkiye'ye mal ettiği için artık o olay ankara'ya has değil la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Adana'nın değil? vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 n'örüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 küfür "yarr*ğını yediğim" vardı sivasla ilgili bi videoda koysun biri hemen ps:tabi benim dilime dolanmadı o ayrı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar