di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Selam, Alt yazisiz dizi/cizgi dizi izlemeye girisicem de hulu ustunden. Ne tavsiye edersiniz ? Misfits falan demeyin gram anlamiyorum o tiplerin dilini. =) Boyle bilindik cizgi film falan da olur. Ders calisir gibi izlicem nihayetince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Coupling izlemiş miydin? Sanırım en iyi ingiliz komedi dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Skins olabilir, misfitse göre daha anlaşılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 misfits :D ya altyazısız için önermicem ama spaced var.simon pegg ve nick frostun dizisi.99yapımı yanlış değilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Life on Mars ve Peep Show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ya komedi/dramdan cok sci-fi/fantasy adamiyim aslinda. Doctor Who'ya sarayim desem orda da baya hizli konusuyorlar. Baslangic icin iyi olmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hulu'da pek İngiliz işi yok; bir Misfits, bir de Office. Netflix'den bir aylık deneme alıp deneyebilirsin. Orada bir sürü var. En başta Torchwood var ki mükemmeldir. Şurada kendi referral'ım var ama hala çalışır mı bilmem: http://forum.paticik.com/read.php?11,5873077,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Netflix yine US Only mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Evet. Ama Hulu'ya erşebiliyorsan ona da erişirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 The IT Crowd.. gayet eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 GERGE said: Evet. Ama Hulu'ya erşebiliyorsan ona da erişirsin yani. Hulu'ya erismek icin para veriyorum abi VPN'e. Ustune bir de netflix'e vermek istemiyorum esasen. =) Cok sorun degil gerci de ne bilim. Su trial olayini deneyeyim hosuma giderse devam ettiririm o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 O konuda yazdığım Unblock Us'ı sonsuz trial modunda kullanabilirsin. E-mail adresini kontrol etmiyorlar. Genelde random bir klavyeye_vur@klavyeye_bir_daha_vur.com diye bir adres girip geçerek kullanıyorum. Hatta aylardır öyle kullanıyorum ben. Performansı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Shameless denmemiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 couplings dil açısından çok zorlamaz, kalitesi zaten tartışılmaz, sit-com istemiyorum desen de bir daha düşün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Doctor Who izle abi, başka şey izleyerek ingiliz sinema/dizi sektörüne girmek bazı ülkelerde dayak sebebi olarak gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Torchwood daha iyi yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 misfits alt yazılı izlerken bile pause yapıp yuh ne dedi be diyorum :) benim bildiğim en iyisi coupling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 top gear uk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 coupling ingiliz aksanı sevdirir, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 komedi istemiyorsan da izle coupling'i iyidir zaten çabucak biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 montipiton bi de bi sitcom vardı adını bilmiyorum, kitapçı dükkanında geçiyo. tam ingiliz işi. arada comedymaxte çıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sci-fi/fantasy olarak doctor who/torchwood (belki cok sararsa the sarah jane adventures) disinda bisey gelmedi aklima ama komedi olarak: black books (fede'nin dedigi) sirens peep show man stroke woman qi bu aralar itv de the jonathan ross show haftalik chat show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Komedi de The IT Crowd da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Lost izle ingilizce.. ben öyle yapmıştım.. altyazı senkorizasyonu uymamıştı uraşamadım :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Amerikan işi ama o. Ben şöyle bir konum vardı: http://forum.paticik.com/read.php?11,5016675,5016675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar