Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

onlardır, başka kim küfredecek volkan'a

hani yapacağı hiçbirşey yok bugün, elinden gelenin en iyisini de yapıyor. Gidip küfrediyor taraftar. Taraftar insan değil ki gidip orada bile takımcılık yapıyor ...

Volkan çıkıp dese ya milli takımı bırakıyorum, ne bok yiyorsanız yiyin diye. Keşke yapsa da ardından ne bok yiyoruz kalede görsünler
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

hani yapacağı hiçbirşey yok bugün, elinden gelenin en iyisini de yapıyor. Gidip küfrediyor taraftar. Taraftar insan değil ki gidip orada bile takımcılık yapıyor ...

Volkan çıkıp dese ya milli takımı bırakıyorum, ne bok yiyorsanız yiyin diye. Keşke yapsa da ardından ne bok yiyoruz kalede görsünler

Ya muhtemelen GS'lilerdir küfreden. Ve evet gayet saçmalık küfredilmesi katılıyorum.

Ama Volkan iyi değildi be, ilk golde topu elinden kaçırdı, 2.sinde 30 santim önündeki topa çıkmadı izledi. 2 gol hedie etti, daha ne yapsın?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar kötü oynarsa oynasın seçilen adamlar seçilmeyecek ,takımında oynayan, hakeden adamlar seçilecek. Canını dişine takıp oynayacak o adamlar, şu an Hırvatların yaptığı gibi. O zaman belki bi çıkış yakalarız. Ama milli takımı babasının çiftliği gören Fatih Terim ekolü insanlar bi temizlenmeli önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

DarKRideR said:

Ya muhtemelen GS'lilerdir küfreden. Ve evet gayet saçmalık küfredilmesi katılıyorum.

Ama Volkan iyi değildi be, ilk golde topu elinden kaçırdı, 2.sinde 30 santim önündeki topa çıkmadı izledi. 2 gol hedie etti, daha ne yapsın?

abi 0 hata demiyorum zaten, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor diyorum. Yani sanki içeri kendi aldı topları, art niyetli davrandı...

Rezalettir şu tepki, Hakan Balta ıslıklanmaz gider Volkan ıslıklanır...
Sosyal ağlarda paylaş

tribünler çok haksız, asla bu tarz bi şey yapmamaları lazım onda hemfikirim. ama volkan da bu kadar tecrübeli bi adam, gidip tribünle muhattap olmaması lazım şu durumda. volkan tepki gösterdiktan sonra boku çıktı olayın. insani açıdan hak veriyorum volkan'a da amatörce baya.

ama gerçekten rezillik durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...