mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 umut girdi gol geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 souldarkorn said: Volkan'a küfrediyorlar Rıdvan hemen yaftayı yapıştırdı GS liler küfrediyo oldu. Rıdvan tam bir ilkokullu şöyle durumlarda. Fanatiklik adamı kör ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Farkında olan var mı bilmiyorum da gökhan töre baya üst düzey adam. Çok daha iyi takımlarda oynar bu adam. Almanya'yı seçmediği için hata yapmış bence şuan baya sükse yapabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 onlardır, başka kim küfredecek volkan'a hani yapacağı hiçbirşey yok bugün, elinden gelenin en iyisini de yapıyor. Gidip küfrediyor taraftar. Taraftar insan değil ki gidip orada bile takımcılık yapıyor ... Volkan çıkıp dese ya milli takımı bırakıyorum, ne bok yiyorsanız yiyin diye. Keşke yapsa da ardından ne bok yiyoruz kalede görsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 galatasaray trubunleri aynen emrenin dedigi gibi eksiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Evet Gökhan Töre top ayağında oldu mu hissettiriyo kendini. Ama tabi işte getirirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 zeki ama çalışmıyor da dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 serefsizler ya bu seyirci haketmiyoki abi galibiyeti ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 adını feriha koydum izleyin. daha heyecanlı ve güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Emre'ye bak... Ananızı bilmem ne yapayım, o...pu evlatları dedi lan... Vay babanın kemiğine be... Yuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ayıp be Gs taraftarı milli takım ruhununda içine ediyor, sanki Volkan tek başına yedi golleri, ulan tüm takım rezil oynuyor öküzlüktür bu yapılan. Emre'ye de yaptılardı bunu sonra adam penaltı aldırıp golü atınca sus pus olmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yalnız Emre ve Volkan iyi döşedi resmen taraftara.Yukardan aşağı ana avrat girdiler.Milli takım taraftarı ayıp ediyorda taraftar sayesinde parasını kazanan bu 2 adam çok mu doğru işler yapıyor.Rıdvan a soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aziz yıldırım başlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 off abi sabri de prim yapcam diye götünü başını yırtıyor ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DarKRideR said: onlardır, başka kim küfredecek volkan'a hani yapacağı hiçbirşey yok bugün, elinden gelenin en iyisini de yapıyor. Gidip küfrediyor taraftar. Taraftar insan değil ki gidip orada bile takımcılık yapıyor ... Volkan çıkıp dese ya milli takımı bırakıyorum, ne bok yiyorsanız yiyin diye. Keşke yapsa da ardından ne bok yiyoruz kalede görsünler Ya muhtemelen GS'lilerdir küfreden. Ve evet gayet saçmalık küfredilmesi katılıyorum. Ama Volkan iyi değildi be, ilk golde topu elinden kaçırdı, 2.sinde 30 santim önündeki topa çıkmadı izledi. 2 gol hedie etti, daha ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ne kadar kötü oynarsa oynasın seçilen adamlar seçilmeyecek ,takımında oynayan, hakeden adamlar seçilecek. Canını dişine takıp oynayacak o adamlar, şu an Hırvatların yaptığı gibi. O zaman belki bi çıkış yakalarız. Ama milli takımı babasının çiftliği gören Fatih Terim ekolü insanlar bi temizlenmeli önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 vaperon said: Helal olsun lan Sabri'ye... :) Bi daha dalga gecmiyicem sabriyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Rewendor said: DarKRideR said: onlardır, başka kim küfredecek volkan'a hani yapacağı hiçbirşey yok bugün, elinden gelenin en iyisini de yapıyor. Gidip küfrediyor taraftar. Taraftar insan değil ki gidip orada bile takımcılık yapıyor ... Volkan çıkıp dese ya milli takımı bırakıyorum, ne bok yiyorsanız yiyin diye. Keşke yapsa da ardından ne bok yiyoruz kalede görsünler Ya muhtemelen GS'lilerdir küfreden. Ve evet gayet saçmalık küfredilmesi katılıyorum. Ama Volkan iyi değildi be, ilk golde topu elinden kaçırdı, 2.sinde 30 santim önündeki topa çıkmadı izledi. 2 gol hedie etti, daha ne yapsın? abi 0 hata demiyorum zaten, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor diyorum. Yani sanki içeri kendi aldı topları, art niyetli davrandı... Rezalettir şu tepki, Hakan Balta ıslıklanmaz gider Volkan ıslıklanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 said: komplo teorisi on: gokhan gonul maci satti bilerek. euro 12 yatinca tff milli takim banlanma pahasina sikecilere ceza vermeyecek. turnuvalara katilmayan bir milli takimi atsan ne atmasan ne kupalardan. komplo teorisi off: husdfajf eksi sozluk gjfduh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İlk defa maç bitimine 5dkdan az bi süre kalmışken rakip takım 3-4 gol geride olmasına rağmen oyundan koşarak çıkan bi adam görüyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 tribünler çok haksız, asla bu tarz bi şey yapmamaları lazım onda hemfikirim. ama volkan da bu kadar tecrübeli bi adam, gidip tribünle muhattap olmaması lazım şu durumda. volkan tepki gösterdiktan sonra boku çıktı olayın. insani açıdan hak veriyorum volkan'a da amatörce baya. ama gerçekten rezillik durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 souldarkorn said: Yalnız Emre ve Volkan iyi döşedi resmen taraftara.Yukardan aşağı ana avrat girdiler.Milli takım taraftarı ayıp ediyorda taraftar sayesinde parasını kazanan bu 2 adam çok mu doğru işler yapıyor.Rıdvan a soruyorum. Gs taraftari sayesinde ne kazaniyolarmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ne 2-2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yalniz sadece gs taraftarina yuklenmek de yanlis , o okuzlerin bir kismi bizim olabilir ama diger takim taraftarlari da ak kasik degil. Takim olarak da taraftar olarak da klup bazinda bakmaksizin kotuyuz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Hakem rezalet bu arada... Böyle yanlı maç yöneten bir hakem bunun gibi önemli bir maçta bu şekilde ligde böyle yönetecek... Aman allahım... Yıkarlar o hakemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar