Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sadece nişanlımın çalıştığı Medicana hastahanesinde bile, normal günde 3'ü geçmeyecek sezeryan sayısı'nın 26 olması, gelecek nesilin nasıl anne-baba'ya sahip olduğunun göstergesidir bence. Çocuk planlamasını bile bu şekilde yaptıklarına eminim. Birçoğunun en azından... Bu nasıl bir popülistliktir ya? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Eyvaaah hiç sormadım annem de kadın doğumda çalışıyo. Yazık acıdım şimdi kadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 7 aylık bebeği bile doğurtturur bunlar. Tam Olacak O Kadar parodosi yapılacak malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahah yok artık hiç böyle düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hımmm 12.12.12 için dur bakalım, bir ay burdan var, dokuz ay da hamilelik desen.... sevişmek için dört ayım kalmış, hemen birini bulmalıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bol miktarda da nikah var yarın. üzülüyorum bu zihniyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi nikah falan neyse sezeryan nedir ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben de bugün sigarayı bırakıcam mesela. 111111 üf karizmaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Tüh, 10.11.11 de üye olarak hata yapmışım, oysa bir kaç saat daha bekleyebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 insanların kendilerine ilginç gelen saçmasalak bir şeyi düşünmeden ve çocukça yapmak istemesi çok garip -mehmet biz çocuk yapıcaz ya -eeee -bak tarih de seneye 111111 olcakmış -eeee -işte one göre fırının saatini falan ayarlayalım -eeee? -ay ne bileyim mehmet belki mercimek farklı falan olur ilginç olur ondan dediydim -meeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Nikahı falan anlarımda gerekmediği halde sezeryan nasıl bir mantıktır yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Peki izin var mı böyle ha diyene sezeryan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gerizekalı olmayı yasaklayan bir kanun olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bir de kendilerini kandırıyolardır "böylesi daha sağlıklı ondan aslında" "hem vajişim de düşmüyor" şey gibi, burnundaki kemeri aldırıp "ya et vardı onu alırken düzelttirdim işte" diyenler gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi yok normal zamanı gelmiştir doğumun zaten, bi derece anlarım sezeryanı da, yukarda söylenenler gibi haftalar öncesinden falan sırf tarih şekilli olsun diye izin verilmemesi lazım. sonra niye çocuklar aptal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 çocuk ne hava atar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sezaryen bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aslında iyi ya, ayımı önce yazıcam günümü diye düşünmiycek cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 insanlar çocuğu bir birey eğiteyim bilgi birikimimi aktarayım, yetiştireyim diye yapmıyor ki artık. eşe dosta hava atayım, bir de mothercare'den marks&spencer'dan ciks bebek patiği alayım diye yapıyor. 11.11.11 olsun diye kasanların bebekleri işallah retard olur. ahah yok lan olmasın, ama ailesi kadar gaz olmazlar işalla. (olumlu bedduaya çevireyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DRAGONBORNS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi nasıl bir hava atma şekli ki bu. bizim çocuk 1111111!!11 de doğdu. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 doğum tarihin ne diyince 11 kasım demez bunlar 11.11 der, yazarken de illa 11.11.11 derler "evet biliyorum çok ilginç diilmi=)) hep özel bi insan olduumu düsünmüstm ztn=))))" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sezaryanın bir zararı var mı ki normal zamanındaysa kadına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Normal doğumda bebek anne rahminden geçerken aldığı mikroplardan dolayı bağışıklık sistemi güçlenir. Ama bu sezaryenle yapıldığında olmaz. Ki bir de normal doğumda bebek doğar doğmaz anneye verilir ve anne onu emzirir. Ama sezaryende anne çocuğunu hemen göremez ve emziremez. Halbuki emzirilmesi çok çok önemli bebek için. Peki sırf doğum tarihi farklı olsun diye bebeğe bu haksızlık niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 meh saçma sezaryen doğan kimsede bi bağışıklık vs sorunu hiçbir şey görmedim kendi isteğim sezaryen olması olur çocuğumun karım niye acı çeksin gereksiz yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar