Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 paypal kullananlara da patladı mı şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 şeytan icadı steam, paypal kullanana bir şey olmaz çünkü paypal şifreleri direkt paypal serverlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Deacon said: 3d secure var artik ya. Kart bilgileirni calsalar bile telefonuma gelen kodu kullanmadan alisveris yapamazlar. Yooo steam de alışveriş yaparken 3dsecure falan yok. Alışveriş yaptığın siteye bağlı sadece o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 forum hesabi yoktu. oyun aldiktan hemen sonra da karti silmenin faydalari. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Steam'de olmuyor da, onun haricinde web browser kullandigim hemen her sitede cikti karsima 3d secure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ben steam alışverişlerimde 3d secure kullanıyorum, kredi kartım yapıkredi'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 limitim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sanal kart vardı onuda kaydetmemişim zaten. sadece kart bilgileri çalındıysa beni ilgilendirmez. fakat steam şifreleri gittiyse yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 kredi kartı bilgileri nerede ya, bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sevindim bile esasen. Tum sifrelerimi zaten periyodik olarak degistiriyordum, kartlarim da kayitli degil. valve de telafi icin indirim/bedava oyun falan verir psn hesabi asdfasdf. boyle de bi firsatcilik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İyide şimdi sen şifreni değiştirdin diyelim adam çoğu bilgine sahip istediği zaman kayıt açtırıp yinede alamaz mı acaba accountu? Öncede son alışveriş kart numaranın bilmem kaçıncı hanesi fln diye mailleşip hesabı çat diye aktarabiliyordu steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 forum acc ler ile steam accler ayri bu birincisi. ikincisi boyle bir transfer yapabiliyor olsalar dahi bu tarz bi olaydan sonra ekstra dikkatli olmak zorundalar. kafalarina gore oyle bir sey yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 steam bazı hesapların, kart bilgilerinin hacılandığını doğrulamış en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 OOOOOH portal 2 geliyor beleş, iyi ki almamışım indirimde hadsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahahaha, portal 2 iyi haber. aynen ben de onu bekliyordum make up hediyesi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 portal 2 iyi de cidden digital download çağını baltalayacaklar böyle en büyük şirketleri bile çalıp çırptıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 O zmn portal 2 alanlarda bu duruma çemkirmiş olacak bence haksızlık direk Portal 2 değerinde steam ticket verseler daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 /v/'denmiş ya bu, faketir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Dünyanın çivisi çıktı iyice netden alışveriş yaparken 2 kere düşünüyoruz artık :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 DareJedi said: O zmn portal 2 alanlarda bu duruma çemkirmiş olacak bence haksızlık direk Portal 2 değerinde steam ticket verseler daha mantıklı bence. Portal 2 verince sıfır masraf oluyor, Sony de aynısını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sam bölümün 200k. postu atmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 @Sam iyide alanın suçu ne peki o zmn alanlarda refund istesin en temizi öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Reflective said: sam bölümün 200k. postu atmışsın ipod'dan olması da ironik. :) DareJedi said: @Sam iyide alanın suçu ne peki o zmn alanlarda refund istesin en temizi öyle olur. onlara da dota 2 var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 portal 2 gibi sıfır replay valuelü 6 saatlik oyuna para veren valve fanboylarına üzülmem valla ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Portal 2'yi şuana kadar 2 kere bitirdim ve eminim ki ara ara oynayıp bitireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar