Sypro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 net gidip geldiğinde bile yeniden login isteyen, opera'dan firefox'a geçtiğimde maile kod gönderip onay isteyen, aynı şekilde başka bi makinede steam açmaya kalksam kod da kod diye beynimi silken steam'in şifresini ele geçirseler ne olacak? encrypted cc bilgileri bir ihtimal başa bela olabilir, onu da takip ediyoruz herhalde eşek değiliz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Sanalkart kullandığım için çok da heyecan yapmadım. Kartımın son 4 hanesi var steam accda ama silsem ne silmesem ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 MrLevie said: di said: Kayitli degilse cikmiyor zaten normal. Kayitliysa sag tarafta cikiyor iste. abi steam appinde eşşek kadar Visa ending with xxxx yazıyor? sitede yok dediğin linkte? evet şifre değişmiyor şu an. Red'i alintilicaktin da beni mi alintiladin acep ? =) Sifreyi ben degistirdim bu arada. Sikinti cikarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 MrLevie said: di said: Kayitli degilse cikmiyor zaten normal. Kayitliysa sag tarafta cikiyor iste. abi steam appinde eşşek kadar Visa ending with xxxx yazıyor? sitede yok dediğin linkte? evet şifre değişmiyor şu an. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 gülme komşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ulan ne boş mezarcılar var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paypal sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Nolur nolmaz Steam Guard ve GMail 2-step verificationu açın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sadece paypal kullandım steamde ve steamguard geldiğinden beri aktifti + gmail 2-step verification'ı de 1 yıldır falan kullanıyorum HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 gmail 2 step guzel bi olay zaten hiç de harasslamıyo yane ayda 1 girilen bişi aynı makineyi kullanıyosan sadece zaten bende gmaile kendi laptoum dısında hiç bi yerden girmediğimden sorun yok ayrıca steam forum passwordum yok lan ehuaehuea ne guzel bişi steam guard ne ki bu arada bu steamin en boktan ozelliğio sana sormadan kredi kartını save etmesi ben her alısverişten sona siliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Steam'in yeni Guard mekanizması sayesinde password çalınmış olması birşeyi değiştirmiyor o yüzden rahatım. Alışverişi de sanal kart ile yapıyorum o da istediği kadar çalınabilir. Güvenlik iyi birşey bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 paypal kullanıyorum allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben hatırlamıyorum kredi kartı mı kullandım paypal mı kullandım, üşengeçlikten bakmadım bile ya çalınmışsa da çok da fifi zaten kartta limit yok şu an dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 gmail 2-step nerden açıyoruz ya biraz bakındım da bulamadım. bu arada steam sana sormadan kaydetmiyo. tam tersi alışveriş sırasında aşağıda kutucuk var, otomatik seçili oluyor o, oradaki tik'i kaldırmak lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 steam guard dediğiniz, yeni makineden girmeye çalışınca bi kod mailliyo onu girmeni istiyo, o sistem mi? eğer oysa kredi kartı bilgileri çalındıktan sonra pek bişey farkettirmez sanki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi koca bir LOL... Bu nedir yaw? Çok yalvardı üye ol foruma, kart bilgilerini tutayım diye... Bir paypale güveniyorum o konuda. O da senelerdir bir halt olmamasından. Sony'i dağıtan steamin canına okur... Sony sonrasındaki tüm kart bilgilerimi kaldırmıştım netten. Isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sabonis said: gmail 2-step nerden açıyoruz ya biraz bakındım da bulamadım. bu arada steam sana sormadan kaydetmiyo. tam tersi alışveriş sırasında aşağıda kutucuk var, otomatik seçili oluyor o, oradaki tik'i kaldırmak lazım sadece. işte sacma olan o abi save credit vcard defasult opsiyon olmaz angut bi yaklasık bu ozellikle tıklayınca savelemesi lazım haa o sistem bu arada steam guard olayı hep acıktı bende default sanırsam baska browserla grince bile olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 simdi girdim 2 accountada baktım silmişim ben k.kartlarını hep. billingleri kaydetmiş ama numara yok. last 4 digit xxx flnda yok hiçbiyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paypal kullanmaya devam etmenin vakti gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 modern warfare 2 zamanında bir kere hacklendiğim için bütün önlemleri almıştım, şifremi değiştirdim şimdi yetti bana asdfsd otomatikteydi benim de silmişler otomatik steam'den kart no vs. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 sanal card = wins. nihhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 şifremi değiştirdim şimdi, foruma da üye değildim diye hatırlıyorum, üşenmiştim. Bi de KK bilgilerini saklayıp saklamadığını Settingsten mi bakıyorduk, onu hatırlamıyorum da tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 3d secure var artik ya. Kart bilgileirni calsalar bile telefonuma gelen kodu kullanmadan alisveris yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Steam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar