Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızlık

Artariel

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

İnsan yalnız doğar ve yalnız ölür. Onun disindaki tum teferruatlar ki buna sevgili, kardes vesaire de dahil yalnızca yalnız olmadigin illuzyonu yaratırlar bir süre.

Herkes gorevi/misyonu tamamlanana kadar seninledir.

Ama tabii iki bira çakacak arkadasın yoksa o da kotu be haci.

ne yaptın fuat abi.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

İnsan yalnız doğar ve yalnız ölür. Onun disindaki tum teferruatlar ki buna sevgili, kardes vesaire de dahil yalnızca yalnız olmadigin illuzyonu yaratırlar bir süre.

Sevgili tefferuat olur da kardeş nasıl teferruat oluyor açıklar mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

İşte bu yüzden nihilistlerle dalga geçiyoruz sevgili patiler.

Saçma sapan felsefe 101 klişeleriyle prim heryerde dalga geçilmeyi davet eder çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

"yalnızlık yastığa sarılıp uyumaktır........" gibi saçma şeylere girmeyin abi çok kötü (bunu yav'a yazmadım bu arada fdsf mesajı yazarken onun mesaj gelmiş)

kendi yaptığınız şeyleri "yalnızlık x'tir" şeklinde sunuyorsanız zaten ya yalnızlıktan zevk alıyorsunuz, ya da kendinize acımaktan hoşlanıyorsunuz mastürbasyon yapıyorsunuz

zaten bence yalnız yaşamaya alışmış (ota boka "off amma da forever alone'um yahu" dememek mesela) biri uzun süre yalnız kalmaz

önce kendi kendinizin arkadaşı olun

kişisel gelişim kitabım yakında raflarda

ciddimi oldun lan sen, ibibik.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

ciddi ciddi düşününce acil bir durumda yakınımda olabilecek, dert anlatabilecek veya benimle aynı kafada olabilecek bir eşimin dostumun olmadığını fark ettim. ailem hariç tabi. ne yapmalıyım, gerçek dostluk nasıl oluşur belli bir yaşı geçtikten sonra ? lvl100 forever alone olarak mı kalacam hep öneri lazım.

Kral bana her zaman derdini anlatabilirsin, çok iyi yerler biliyorum gideriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

ciddi ciddi düşününce acil bir durumda yakınımda olabilecek, dert anlatabilecek veya benimle aynı kafada olabilecek bir eşimin dostumun olmadığını fark ettim. ailem hariç tabi. ne yapmalıyım, gerçek dostluk nasıl oluşur belli bir yaşı geçtikten sonra ? lvl100 forever alone olarak mı kalacam hep öneri lazım.

evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...