Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Birde siyam ikizleri var onlar çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yalnızlıkla prim yapmak 2007 senesinde resmi gazetede yayınlanan 2607 sayılı kararla suç olarak belirlenmiştir ve 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve para cezası öngörülmüştür. suç işlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "roket adam" said: İnsan yalnız doğar ve yalnız ölür. Onun disindaki tum teferruatlar ki buna sevgili, kardes vesaire de dahil yalnızca yalnız olmadigin illuzyonu yaratırlar bir süre. Herkes gorevi/misyonu tamamlanana kadar seninledir. Ama tabii iki bira çakacak arkadasın yoksa o da kotu be haci. ne yaptın fuat abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Yalnızlık prim yapacak kadar merhametli bir platform degil, dedi Fuat abi ve rakisından bir yudum daha aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 AL BUNU AL AL AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 "roket adam" said: İnsan yalnız doğar ve yalnız ölür. Onun disindaki tum teferruatlar ki buna sevgili, kardes vesaire de dahil yalnızca yalnız olmadigin illuzyonu yaratırlar bir süre. Herkes gorevi/misyonu tamamlanana kadar seninledir. Ama tabii iki bira çakacak arkadasın yoksa o da kotu be haci. Sevgili tefferuat olur da kardeş nasıl teferruat oluyor açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 "roket adam" said: İnsan yalnız doğar ve yalnız ölür. Onun disindaki tum teferruatlar ki buna sevgili, kardes vesaire de dahil yalnızca yalnız olmadigin illuzyonu yaratırlar bir süre. Herkes gorevi/misyonu tamamlanana kadar seninledir. Ama tabii iki bira çakacak arkadasın yoksa o da kotu be haci. İşte bu yüzden nihilistlerle dalga geçiyoruz sevgili patiler. Saçma sapan felsefe 101 klişeleriyle prim heryerde dalga geçilmeyi davet eder çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 "roket adam" said: İnsan yalnız doğar ve yalnız ölür. gerisini okumadım şaka lan okudum ama gerisi daha kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ınsan nasıl yalnız doğuyoki? bi benmi anamın karnından doğdum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yok benimki de sezeryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ha sezaryan olucna ananın karnından cıkmıyosun yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yok sezeryan olunca ananın karnından cıkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Saeros said: "yalnızlık yastığa sarılıp uyumaktır........" gibi saçma şeylere girmeyin abi çok kötü (bunu yav'a yazmadım bu arada fdsf mesajı yazarken onun mesaj gelmiş) kendi yaptığınız şeyleri "yalnızlık x'tir" şeklinde sunuyorsanız zaten ya yalnızlıktan zevk alıyorsunuz, ya da kendinize acımaktan hoşlanıyorsunuz mastürbasyon yapıyorsunuz zaten bence yalnız yaşamaya alışmış (ota boka "off amma da forever alone'um yahu" dememek mesela) biri uzun süre yalnız kalmaz önce kendi kendinizin arkadaşı olun kişisel gelişim kitabım yakında raflarda ciddimi oldun lan sen, ibibik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 hiç gülmüyorum abi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Psikologların ekmeğini baltalamayın beyler. Çok yalnızım diyeniniz de tavata. Adam yalnızım diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasında muhabbet etmiştir mesela. Yazılmış yalnızlık romanlarını görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Artariel said: ciddi ciddi düşününce acil bir durumda yakınımda olabilecek, dert anlatabilecek veya benimle aynı kafada olabilecek bir eşimin dostumun olmadığını fark ettim. ailem hariç tabi. ne yapmalıyım, gerçek dostluk nasıl oluşur belli bir yaşı geçtikten sonra ? lvl100 forever alone olarak mı kalacam hep öneri lazım. Kral bana her zaman derdini anlatabilirsin, çok iyi yerler biliyorum gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Artariel said: ciddi ciddi düşününce acil bir durumda yakınımda olabilecek, dert anlatabilecek veya benimle aynı kafada olabilecek bir eşimin dostumun olmadığını fark ettim. ailem hariç tabi. ne yapmalıyım, gerçek dostluk nasıl oluşur belli bir yaşı geçtikten sonra ? lvl100 forever alone olarak mı kalacam hep öneri lazım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yalnız hissettiğin anda ya omegle ya supangle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar