Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 türevlerinin hangisi daha iyi son dönemde? özellikle kota kuralları en esnek olan hangi sunucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 şuan hepsine küfür ettim hepsine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 fs/wu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 fs dedigin filesonic mi yoksa fileserve mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ebook ve dokumanlar icin kullandigimdan put.io kullaniyorum, rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 lan rapidshare jdownloader ile bedava zaten, premium'dan farkı yok. illa para vericem diye kasıyosunuz. max hız (bende 1.2 MB), bekleme yok, paralel indirme, sınırsız. rapidshare bayadır devam ettiriyor bu olayı, neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Rapidshare efsane ücretsizi fileserver'ın premiumundan en az 2 kat daha hızlı. dün film indirirken farkettim. FS premium ile 120 kb indirdiğim filmi, RS free account ile 250'ye kadar çıktı :D abv FS ayrıca RS 2 download arası 45dk bekleme olayını da kaldırdı. Çok spesifik olarak bir upload sadece Fileserve'de değilse premium almanıza gerek yok RS çok iyi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 HOTFILE BAYRAĞI ALDI GİDİYO KARDEŞ HOTFILE... rapid kendi kendini bitirdi hızlı yaşlandı ve dede suanda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 rapidshare acik ara en uygunu free icin. hem kiyasla cok hizli, hem limit yuksek, hem de bekleme yok. ondan sonra wupload link bulursan da megashares/megaupload. hotfile kendini yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 razzRaziel said: lan rapidshare jdownloader ile bedava zaten, premium'dan farkı yok. illa para vericem diye kasıyosunuz. max hız (bende 1.2 MB), bekleme yok, paralel indirme, sınırsız. rapidshare bayadır devam ettiriyor bu olayı, neden bilmiyorum. bunu bi ben mi beceremiyorum yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Masq hotfile,rapid,filesonic,fileserve ve megauploadun hepsinde premium'um var birkaç senedir deneyimlerimden bahsedeyim. RS hepsinden iyi ancak hızlı link bulmakta zorlanabilirsin.Birçok eski film vs rapidde daha rahat bulunuyor. Fileserve ve Filesonic 2side hız olarak gayet iyi(arada filesonic yavaş kalabiliyor ama genelde 600kb altında görmek nadir oluyo). 2sindede dosyalar çıktığı gibi link bulursun ve genelde 2sindede güncel link sıkıntısı çekmezsin. Megaupload bana göre RS'den sonra 2. sırada gelir ama dizi ve film linki bulmak zor ben genelde kore dizileri için kullanıyorum. Hotfile öldü hala satıyolarsa bile alma hatta lazımsa veriyim benimki bi 2senelik felandı sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 abi hot nasıl öldü iyimsnz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 versene bana panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 escape said: abi hot nasıl öldü iyimsnz siz ya trollmusun bilmiyorum ama genelde eklenen dosyalar 3 gün sonra silinmiş oluyo, bu ölmüşden sayılmıyosa ne sayılıyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 siler tabi abi adamlar sizlemi uğraşcak lan biton dosya geliyo günde kıçı kırık bi crack dosyasını ben olsam bende tutmam yani dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Şu aralar wupload çok revaçta ama kaç günde siliniyor bilmiyorum orasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 çok acayip gerge gelip usenet dememiş henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 en iyisi rapidshare ile fileserve... bence fileserve bir adım önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 usenet, paranızla rezil olmayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 en iyi verimi rapidshareden aliyorum ben free olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 adasdf nasıl bir hortlatmadır. birde yazdıklarını siliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bir alta yazmışlar ya başka topikte ben bu başlığı daha çekici gördüğüm için hortlattım ama baggio yazmış benden evvel. neyse Rapid limit gelmiş gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?5,5627387 burdan devam madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar