Khelben Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Üstüne gitmeyin beyler, bir sonraki haftaya İnönü'ye geliyoruz zaten, orda konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Azmodai said: 2-0 dan 4-2 yenilmek cok kotuymus, allah dusmanima gostermesin. gecmis olsun llama. koydu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Çıkıpda sonra enerjimiz yetmedi 3 günde 1 maç oynuyoruz diye açıklama yapma bare be. Ben mi rotasyon yapacağım takımda =P Her maç aynı kadroyu çıkarmak bir yere kadar işte. Dinamo'da ıkındık resmen ama burada daha 2. yarının başında oyundan düştük. Topçularda adım atacak hal kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Geç kalsam da hakedilmis bir zaa görmezden gelinemez. ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Nolur kıy ya aman Lugano stayla taraftarlık yapıyorsunuz milleti aggrolamak için. Allaha şükür yenilgide vanishlemiyorum da olası bir inönü mağlubiyetinde böyle iddialı konuşan galatasaraylılar 1 hafta login yapmayacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bir de hursut topuk pasi yapmis diye 90+da kizmislar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 oha 4 tane yemişler abovvv Zaa bile denmez buna direk ezip paspas gibi bi kenara atmışlar asdasasdasd Artık bunun hırsıylan Gs'ye 3 tane çakarlar haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Gassaray maçı kaçında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 20 ekim pazar saat 19:00 İnönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hep kermitin yüzünden, bayram gezmesinden maça bakamadı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 anan zaa xD çekmişler BJK'ye, iyi oldu, böyie bir patlatılmaya ihtiyacımız vardı. Son 5 maçtır 14 farklı oyuncu sadece forma girdi. Carvalhal yetoluğunu bir kez daha gösterdi. Rotasyon şarttı, yapmadı. Hani Sidnei mesela neden oynatılmadı bu maçta? Sivok dinlendirilebilirdi. Oynarken fiziksel handikabı dışında hiçbir zararı dokunmadı adamın üstelik, Holosko'yu koyardın bir kanada, bir kanada da Tanju'yu koyardın. Hani Guti-Fernandes geçtim, Necip'le başlardın Ernst veya Aurelio'yu dinlendirirdin. Hani BJK şuan rotasyona gitse bile en kötü bir beraberlik çıkarabilirdi. Ha iyi hoş, 2-0'dan kaybettik fakat özetlerden gördüğüm kadarıyla zaten toplamda 3 net pozisyon yakalamışız, 2 tanesini atmışız. BJK'de cidden büyük problemler var. Carvalhal'in tecrübesizliğinin de önemli etkileri var oynanan oyunda fakat artık Carvalhal'de bulmuyorum suçu ben, Şu maç Quaresma'nın oynayacak nefesi yoktu, gitti en istekli adamı çıkarmak zorunda kaldı. Hücum hattında değiştirilecek tek oyuncu vardı o da Quaresma'ydı. Simao, beni çıkar demedikçe çıkarmayacaksın mesela ki her an herşeyi yapabilecek bir adam olduğundan, ama Quaresma öyle değil. Canı isterse yapar. M. Pektemek'te canla başla çalışıyordu. Takımda da mental düşüklük vardı. Bir pozisyonda oyuna giren Almeida forvetten sağ bek bölgesine kadar geldi pres yaptı ama orta sahadan bir kişi bile defansa destek vermedi. Almeida gibi adam koşup geliyorsa orta sahadaki Necip'in de bunu yapması gerekiyordu. Disiplin yok takımda, tek sorunumuz bu aslında bizim. Birde Carvalhal'in takımı korkak oynatması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ayrıca Egemen'in kendi kalesine attığı golde bence hiçbir suçu yok. Rüştü abisinin öğretilerini harfiyen uygulayan ezberci zihniyet ürünü Cenk resmen içeri aldı. Atak yiyen takımın kalecisi top kontrollü bir şekilde sana doğru geliyor olsa bile o kadar açılır mı ya, birde kendi kendini kontrpiye'de bırakır mı lan? Yetoluğuna geldi o gol, gerçi o olmasa Gençler yine atacaktı yani belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 3 kişilik bir hücumla futbol oynatırsan değil q7 felan messi olsada farketmez, 3 kişi ile hücum oynanmaz, aurello ernst veli orta sahada ki 3 lü , defansif yönü güçlü oyuncular, veli tecrübesiz, ee geriye kim kalıyor simao pektemek ve q7, ne yapacak bu 3 adam forvette :) zaten gol attınmı takımı da yaslıyor defansa teknik direktör olacak adam, eee ilerde q7 ye top gelse simao ya top gelse ne farkeder tek basına adamlar cogalamıyorsun ki ilerde, ceza sahasına adam girmiyor, zaten 3 gunde bir maç yapan bir takım fenerbahce kiev maçlarından çıkmış bir kadro, gayet normal yani. bakıyorum yine sözlükte felan q7 'ye saydırıyor millet gönderelim gitsin diyorlar, merak ediyorum kimi koyacaklar yerine , kime alacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Abi Quaresma'nın olayı iyi veya kötü oynayıp oynamaması değil, takımın önüne geçmesi Devre arası oluyor, Koch futbolculara ısınarak girin diyor kulübeye veya ne bilim sahaya çıkarken mini ısınma hareketleri yaptırıyor. Bütün takım yapıyor, afedersiniz Quaresma'nın taşaklarında değil takımın yaptığı ısınma hareketleri falan, kendi halinde takılıyor. Ve dönüpte kimse niye yapmıyorsun diyemiyor. Çünkü adam, takımın önüne geçti. Ve bugün en çok laf edilen Simao bile maçlarda Quaresma'dan iki kat daha aktif oynuyor ki tam performansını geçtik yarı performans bile oynamıyor adam, Bugün mesela İsmail sol açığa kaydırılıp geride Tanju ile de oynanabilirdi. Hiç sırıtmazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ya önüne geçtiği felan yok, önüne geçiriyorlar, takım da herkes süper bir o kötü , keşke koysaydı tanju ve koybasını sol tarafada göreydik , neyse dediğim gibi gitmesi yakındır gittikten sonra vay be bu takımda q7 vardı diyeceğiz. ben sıkıldım q7 savunmaktan. adamda bıkmıştır her bir şeyde q7 denmesinden, adam iyi oynadığında neden daha iyi değil diye eleştiren bir ülkede çünkü, ne yaparsa yapsın eleştirecek laf sokacak birileri mevcut, q7 nin tek başına takımı kurtarmasını bekliyorlar, gitsinde gitsin ama gidince kim oynayacak orda belli değil, q7 gibi yetenekleri üst düzey bir oyuncu kötü oynuyorsa, bunun sebebini birazda oyun şeklinde , yada kadro yapısında aramak yok bizim memlekette, bir adam kötüyse tek suçlu o dur. bir gitsede rahatlasa herkes. izlesek q7 siz beşiktaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 "Tatar Ramazan" said: 20 ekim pazar saat 19:00 İnönü kasım olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi Quaresma kötüyse taraftar olarak kötü demek hakkımız. Hani Porto performansını geçtim, bu adamın geçen sene Schuster dönemindeki performansını da biliyoruz. Schuster ve ardından Tayfur, Quaresma'yı disipline edebilmeyi ve kontrol altında tutmayı başarmıştı. Quaresma kötü performans gösterse de hırsı ile adeta bütün takıma örnek oluyordu. Burada en seviyesiz FB-GS taraftarları bile adama saygı duyuyordu. Bu sene o Quaresma yok. Ben o Quaresma'yı istiyorum. Bir gün takımdan giderse de "vay be, Quaresma'da vardı bu takımda" diyeceğim elbet, formasını aldım ben bu adamın fakat ben bu sezon ki Quaresma'yı değil, geçen sezon canla başla oynayan adamı hatırlayacağım. Bu sezon ki Quaresma'nın savunulacak tek bir yanı bile yok. Ha var, o da yaptığı kusursuz trivela asistler. Onlarda berbat performansların arasındaki çok üst düzey hareketler olmaktan öteye geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bir Alex değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Orta sahamı çok formsuz çünkü. Ernst'in Mustafa Denizli zamanıdaki performansıyla alakasıy yok şu an. Aurelo zaten yaşı belli başı belli. Bu iki oyuncunun da dinamizmi sıfır. Veli tek başına bişeyler yapmaya çalışıyo. Bir kere Aurelio yerine kesin Necip oynamalı. Fernandes de adam edilmeli Ernst'in yerine geçmeli. Bir de Almeida ileride hiç top tutmuyor. Pektemek ileride tek başına bile olsa şişirilen topu indiriyo, saklıyor, sonra pas veriyor. Almeida kafasıyla indirebilirse indiriyor sadece. Tek forvet oynadığı için de doğal olarak genelde topu indiricek biri olmuyo. 4-4-2 oynasak, Almeida'nın yanında forvette quaresma, holosko gibi adamlar olsa, çok etkili bi ikili olur hakikaten ama o zaman da ortasahayı nasıl toparlarız bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Yorgunluk mu? Günde 15 saat çalışıp ayda bir kaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. biz değil jose Mourinho... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 onu yorgunluk değil stres için söylemişti yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 DarKRideR said: abi Quaresma kötüyse taraftar olarak kötü demek hakkımız. Hani Porto performansını geçtim, bu adamın geçen sene Schuster dönemindeki performansını da biliyoruz. Schuster ve ardından Tayfur, Quaresma'yı disipline edebilmeyi ve kontrol altında tutmayı başarmıştı. Quaresma kötü performans gösterse de hırsı ile adeta bütün takıma örnek oluyordu. Burada en seviyesiz FB-GS taraftarları bile adama saygı duyuyordu. Bu sene o Quaresma yok. Ben o Quaresma'yı istiyorum. Bir gün takımdan giderse de "vay be, Quaresma'da vardı bu takımda" diyeceğim elbet, formasını aldım ben bu adamın fakat ben bu sezon ki Quaresma'yı değil, geçen sezon canla başla oynayan adamı hatırlayacağım. Bu sezon ki Quaresma'nın savunulacak tek bir yanı bile yok. Ha var, o da yaptığı kusursuz trivela asistler. Onlarda berbat performansların arasındaki çok üst düzey hareketler olmaktan öteye geçemiyor. ben q7 süper oynuyor demiyorum ki:) tabi kötüyse kötü diyeceksin, ama sadece o mu kötü güzel kardeşim. sanki bir tek onun yüzünden takım batıyormuş gibi varsa yoksa q7 konuşuluyor, rıdvan söyledi geçen programda, beşiktaş taraftarı oyuna gelmesin, q7 i göndermek istiyorlar üstüne oynuyorlar , bu adamın ölüsü futbolcu dedi. aynen öyle bu adamın üstüne oynanıyor gönderilsin istiyor bazı sivri zeka beşiktaşlılar, bu takımın orta sahasına adam gibi bir oyun kurucu lazım diye, beşiktaş 3 kişi ile hücum yaparsa , top q7 deyken ceza sahası içinde 3 tane defans oyuncusunun içinde bir tane beşiktaşlı olursa, orta sahadaki adamların hücum gücü sınırlıysa, q7 ne yapsın, sen istersen messi koy oraya farketmezki. yani benim kızdığım takımın oyun yapısı , orta sahası, bu kadar boktanken q7 nin bu takımı kurtarması yada insan üstü şeyler yapmasını bekliyor bunu kızıyorum, önce bir takıma bakın yaw. keşke şu adamı fener alsaydı da , arkasında gökhan gönül orta sahada alex emre mehmet topuz gibi hücum gücü yüksek teknik pas atabilen bir orta saha , ilerde niang gibi forvetle izleseydik. Bizim gibi çok koşan ama bir boka yaramayan sadece çok koşsun diyen bir taraftar zihniyetine fazla bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Abi sorun şu ki Quaresma tek başına takımı sırtlayabilecek kapasitede bir adam, Porto'da oynarken tek başına bunu yapıyordu. Ne iyi bir orta sahaları vardı, ne de üst düzey bir hücum hattı fakat Quaresma tek başına o takımı taşıdı. Geçen senede taşıdı. Ben bunu bekliyorum adamdan, isteksizce sahada dolanmasını değil. Her aldığı topla çalıma girip kaybetmesini değil. Takım üç kişi hücuma çıkıyor. Orada Pektemek veya Almeida koşu yapıyor boşa, hani atsa pası belki %80 gol atacağız fakat yine çalıma girip öyle atmaya kasıyor. O zamana kadar da defans oturuyor, ortası boşa gidiyor. http://www.youtube.com/watch?v=xBtkCobYg3w Mesela bu adam, aslında bunu yapabilecek kadar üst düzey bir oyuncu ki her futbolcu o kadar ileriyi görüp, takım arkadaşının öyle koşu yapacağını hesaplayamayabilir. Kusursuz bir pas ve takım oyunu örneği gösteriyor. http://www.youtube.com/watch?v=NyGbrhdKsUw&feature=related birde şu video var, bu video da çok aktif gibi görünse de pozisyonların yarısından fazlasında aslında onun takımı yavaşlattığını görüyoruz. 2 güzel hareket yapacak diye dikine tek başına koşuyor ve diğer koşu yapan arkadaşlarının onu es geçmesine sebep oluyor. Ha mesela 2. dakika civarında bir pozisyonda var. 3 kişi buna pres yapıyor ve tek bir kişi bile yardıma gelmiyor. Quaresma hem bu takıma zarar veriyor, hemde bu takıma fazla bana göre, Bende futbolu bırakana kadar Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum, fakat bu performansı ve mentalitesiyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abı sorun ne bılıyormusun, sorun q7 nin üstüne tüm hücumu yığmak, q7 böyle bir adam değil, adamın üstüne sen tüm hücum yükünü yıkarsan adam bu tarz çalımlara kalkar böyle hatalar yapar. q7 ye fazla görev vermiyeceksin, q7 kanat adamı , kanatta tutacaksın , q7 ortaya gelip top almayacak, yada forvette süpriz golcu olmayacak, q7 kanatda cizgi adamı , topu alacak onundeki 1 kişiye gececek içeri atacak topu, tabi içerde ceza sahasında da 3 tane defansın için 1 tane almeida olmayacak orta sahadan destek de olacak, bunun görevi bu olmalı kanat adamı, sen bu adama bütün hücum gücünü yıkarsan, herşeyi q7 üstüne kurarsan bu adamı oynatamazsın, beşiktaşta durum bu , cünkü beşiktaşın orta sahada bir oyun kurucusu yok, beşiktaşın orta sahada hücum özellikleri olan hücuma destek verebilecek ceza sahasına girip gol atacak bir orta sahası yok. hücumda herşey ama herşey q7 nin omuzunda , q7 gol atsın, q7 orta sahada top alsın , q7 orta yapsın, q7 oyun kursun, şu an durum bundan ibaret. allah aşkına orta sahada oyun kuran bir tane adam varmı, q7 dışında topu alıp ileriye taşıyacak sut cekecek adam eksilticek ayağında top tutacak bir tane daha adam varmı??? guti ve fernandes vardı ikiside yok. ernst necip böyle adamlar değiller, simao var bir tek ama o da bunu yapacak yaşta ve güçte değil, sorun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar