Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kız dediğin koluna taktınmı yakışmalı, duvara çarptınmı yapışmalı
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 boyu uzun olan adamın ortası boş olur...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jchugqDJMGA
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 hiç biriniz halk arasından kız sevmemişsiniz, sevdim diyeniniz de tatava, sorsan bi esnaf keranesine gitmiş mi diye, yok.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi hastaneyi anlarım pastaneyi anlarım kütüphaneyi anlarım. kerane nedir yea? ker ne ulan?! sdfgdsf
Law Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Kerhane, karhane yani kar edilen yer ticaret yapılan yer manasında kullanılıyormuş, zamanla yuvarlana yuvarlana kerhane olmuş. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum.
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Hatta filmi bile var dön gel karhanesi diye.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Git konuş kaybedicek neyin varki? Rezil mi olucan? Onurun mu sarsılıcak? Allahın köylüsünün umrundamı bunlar sanıyorsun? ALFA ERKEĞİ OL VE GİT KADININI GETİR ŞAMPİYON
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Ne gidecek kadar az nede kalacak kadar çok sev. Self protection Gidene kaltak der gönül kerhanesindesi pezevenkler. Broken. Senin için PKKlıların önüne atlarım beybe. I dont know what the fuck is this.
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 sandalyeye oturunca, ayağı yere deyiyorsa sorun yok.
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 normalde bu kadar kısa sürmez ama, heyecan yaptım heralde
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 harbi canlar sıkılıyor bayram bayram.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ohahhah süper şeyler gelmiş (tu)
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 x senin kopegin olsun var. ya herro ya merro var benim arkadas cok kullanir. fark etmez var, klasik kiz tribi =) benim arkadasin yaslilar ama saglam vucutlu hatunlar icin lafi vardir, arkadan liselik, onden muzelik diye. daha var bir suru laf boyle yani. en guzeli, "patladik" lafi ama, her reddedilisten sonra =)
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuşma, el hareketleriyle anlat. Mesela bir haka dansı yapsan kızın önünde kesin verir gönlünü sana oracıkta.
Öne çıkan mesajlar