Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27'' monitor tavsiyesi pls.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam. Cok kisa kesicem zaten cok komplike bi konu degil. 27lik monitor almayi dusunuyorum, tercihen 1000tl ustu olmasin istiyorum. Ben sunu begenir gibiyim ama tavsiyelere de acigim tabi http://www.sanalmarketim.com/urun/bb0672f9133b19e1c19701ade7b5e0c7/ACER-S273HLbmii-27#34;-2ms-HDMI-Full-HD-Genis-Gumus-Siyah-Led-Monitor
Mesaj tarihi:
Cep telefonundan yazdigim icin cok uzatmiycam eve gecince bakip model onerebilirim ama tek soyleyebilecegim sey ACER dan uzak durman gerektigi. Onun yerine AOC bakabilirsin en azindan isin icindeki bir firma.
Mesaj tarihi:
ben de pc ile kullanmak için(oyun,film,çizim vs) 32'' ya da üzeri lcd tv bakıyorum ama çok geyik var internette; yok adam gibi oynanmazmışta lagdan falan filan. 27'' de istemiyorum zaten mevcut monitörüm 24''. 27'' de çok farkeder aslında ama ben bokunu çıkarmaktan yanayım.
Mesaj tarihi:
27'liklerde çok iyi bir monitör yok sanırım, bir de fazla büyük geleceğinden korkmaya başladım çünkü monitörle aramda 60cm falan olacak. Onun yerinde 24'' almaya kalksam diyorum. Onun için tavsiyeleriniz neyin olur mu?
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

27" le bi saate sasi olur insan samsung un gideri var derim hicbi yamugunu gormedim

46" kullanıyorum, hiç bir sorun yok :P en büyüğünü al xaenin.
Mesaj tarihi:
Catzee said:

Lyvanna_Dolores said:

27" le bi saate sasi olur insan samsung un gideri var derim hicbi yamugunu gormedim

46" kullanıyorum, hiç bir sorun yok :P en büyüğünü al xaenin.

bi ton animasyon programi kullaniyorum ben bile ihtiyac duymuyorum arkadasim sen napiyosun bu kadar?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Selam. Cok kisa kesicem zaten cok komplike bi konu degil. 27lik monitor almayi dusunuyorum, tercihen 1000tl ustu olmasin istiyorum. Ben sunu begenir gibiyim ama tavsiyelere de acigim tabi http://www.sanalmarketim.com/urun/bb0672f9133b19e1c19701ade7b5e0c7/ACER-S273HLbmii-27#34;-2ms-HDMI-Full-HD-Genis-Gumus-Siyah-Led-Monitor

a.s. çok kısa kesicem çünkü zenginin parası züğürdün çenesini yorar densin istemem. 27'lik monitör almayı düşünüyormuşsun, o monitörü alır baam diye suratına yapıştırırım köpek. artist misin lan sen 27lik monitörü napıcan al bi tane 19'luk takıl yeminle çok pis dalarım sana. ARTİST

ARTİST

ayrıca afrikada insanlar açlıktan ölüyo vs
  • Yeni Oluştur...