Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Selam. Cok kisa kesicem zaten cok komplike bi konu degil. 27lik monitor almayi dusunuyorum, tercihen 1000tl ustu olmasin istiyorum. Ben sunu begenir gibiyim ama tavsiyelere de acigim tabi http://www.sanalmarketim.com/urun/bb0672f9133b19e1c19701ade7b5e0c7/ACER-S273HLbmii-27#34;-2ms-HDMI-Full-HD-Genis-Gumus-Siyah-Led-Monitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Cep telefonundan yazdigim icin cok uzatmiycam eve gecince bakip model onerebilirim ama tek soyleyebilecegim sey ACER dan uzak durman gerektigi. Onun yerine AOC bakabilirsin en azindan isin icindeki bir firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben de pc ile kullanmak için(oyun,film,çizim vs) 32'' ya da üzeri lcd tv bakıyorum ama çok geyik var internette; yok adam gibi oynanmazmışta lagdan falan filan. 27'' de istemiyorum zaten mevcut monitörüm 24''. 27'' de çok farkeder aslında ama ben bokunu çıkarmaktan yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 fiyat performansı kes :D tabi saglammıdır bilemem :D ben hem aoc kullandım hem acer , aoc 22" widescreen 8 ayda pert oldu yandı uzerındekı board. 1.5 yıldır acer kullanıyorum 24" 16:10 crystal screen , super bi monitor . yani aoc'la acerı karsılastırmak benım tecrubelerımce komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Magazada gormeden alma. ACER 24 inc alicaktim zamaninda magazaya gidip baktigimda samsungun 24 incini almaya karar vermistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 27'liklerde çok iyi bir monitör yok sanırım, bir de fazla büyük geleceğinden korkmaya başladım çünkü monitörle aramda 60cm falan olacak. Onun yerinde 24'' almaya kalksam diyorum. Onun için tavsiyeleriniz neyin olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 27" le bi saate sasi olur insan samsung un gideri var derim hicbi yamugunu gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 23" samsung 2370 var, o bile beni acayip yoruyor hassas birşey yapıyorsam hele. Üstüne Acer'ın Cancer'la kafiyesi tesadüf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 samsung S24a350h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ben de ona karar vermiştim tam, stokta olan bi yer olsa gidip alıcam şerefizler hep tüketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Lyvanna_Dolores said: 27" le bi saate sasi olur insan samsung un gideri var derim hicbi yamugunu gormedim 46" kullanıyorum, hiç bir sorun yok :P en büyüğünü al xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 27" monitör kullanmayı planlıyorsan biraz büyükçe bi masa şart. masa küçükse ve çok yakın olunca sıkıntı olabiliyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 televizyon al onu kullan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://i.imgur.com/Qh9tY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Abi samsung hiç bir yerde yok stokta, olsa direk basıcam parasını ama YOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bostancı vatanda varmış, KAÇAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Catzee said: Lyvanna_Dolores said: 27" le bi saate sasi olur insan samsung un gideri var derim hicbi yamugunu gormedim 46" kullanıyorum, hiç bir sorun yok :P en büyüğünü al xaenin. bi ton animasyon programi kullaniyorum ben bile ihtiyac duymuyorum arkadasim sen napiyosun bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hon oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 vatana gelmis asusun 27 ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 almış bizim oğlan çift monitör hehe diye takılıyo gerzek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 öyle deme bi kere alışınca çift monitöre sonra çok zor oluyor tek monitör kullanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Çift monitör tanrıların kutsaması. Oyun oynarken aç kenara birton şey izle/dinle. Çalışırken çooook keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 eve oynarken bi monitör daha olsa diyorum bazen asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Xaenin said: Selam. Cok kisa kesicem zaten cok komplike bi konu degil. 27lik monitor almayi dusunuyorum, tercihen 1000tl ustu olmasin istiyorum. Ben sunu begenir gibiyim ama tavsiyelere de acigim tabi http://www.sanalmarketim.com/urun/bb0672f9133b19e1c19701ade7b5e0c7/ACER-S273HLbmii-27#34;-2ms-HDMI-Full-HD-Genis-Gumus-Siyah-Led-Monitor a.s. çok kısa kesicem çünkü zenginin parası züğürdün çenesini yorar densin istemem. 27'lik monitör almayı düşünüyormuşsun, o monitörü alır baam diye suratına yapıştırırım köpek. artist misin lan sen 27lik monitörü napıcan al bi tane 19'luk takıl yeminle çok pis dalarım sana. ARTİST ARTİST ayrıca afrikada insanlar açlıktan ölüyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Aluriel said: eve oynarken bi monitör daha olsa diyorum bazen asdfs Eve oynarken 2-3 tane daha olsa iyi olur diyorsun. Çok acayip oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar