goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 adamına göre değişir valla. boynun uzunsa hiç önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 içeri sokuyorum ben, kızlar bi hoş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben içeri sokuyorum kendi dışarı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Söylenen her şey yanlış, canının istediği doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Masquerade said: Mum_Chamber said: prensipte icerde kalmali yakalar. disari cikarmak direkt kro isi. ustune bir de altin kolye takin, tam olsun http://www.igrandtheftauto.com/img/content/640x0/2137.jpg LANCE VANCE DANCE İşte bu konunun ne kadar anlaşılmadığını gösteren bir örnek... Kazak dendi, takım elbisede denmedi. Bu resimdeki kro boss kabul ama V yaka kazak, yapmayın... Kravat kullanyorsanız anlarım da kravat kullanılmıyorsa ki sadece kazak gömlek denmiş, 60+ değilseniz yaka dışarıda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kazak giyiyosan zaten 60+sın ha hır ha kazak ceket giycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kazak cok soguk olmadikca aynen ugrasmam. blazer varken hele. yaz kis giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bariz içeride olmalı kazak yakası. Dışarıda olunca çok barzo duruyor rahatsız oluyorum. Çakma polo alıp yakalarını kaldıran tipler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 60+yla alakasi bile yok. tarz olmakla alakasi var. http://resources.shopstyle.com/sim/61/7b/617bc031502b66eb14d7b9fe6c5eee83/lands-end-canvas-crewnecks-vnecks-mens-fine-gauge-vneck-sweater.jpg http://1.bp.blogspot.com/_bk8tetFREnI/TMGzRNsR8tI/AAAAAAAAG4A/2WAzD4xFKlo/s1600/sweaters-with-authority.jpg http://uncrate.com/p/br-chunky-argyle-sweater.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Gömlek ve kazak yaka durumuna göre değişir ama içinde daha ciddi ve klas dışında ise daha spor görünür hangi tarz hoşunuza giderse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yakası kocaman olan gömlekler giymeyin de ne yaparsanız yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 gömleğine ve kazağına göre değişir o iş ben içerde tutmayı tercih ederim ama bazı kombinasyonlar tersini mecbur kılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 PatiModa açalım mı? nabıyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 seviyorsan git yap o zaman fedecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 LathspeLL said: Liberal soruyor çünkü ingilizlerin V'ya kazak dönemi başladı sdf. Ayrıca hep merak etmişimdir ya dsgsdf Severim kazağı gömleği. hoş adamın üstünde hoş durur B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 aquila said: alakasi yok, yaka kazagin ustune cikmaz. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 cool um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 gomlek kot kombinasyonunda gomlek kotun icine mi sokulmali yoksa disari mi salinmali peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Dışına çıkartıyorum geniş v yakaysa, değilse içerde tutuyorum. Kazağına göre değişiyor valla öyle yok içerde kalır yok dışarda kalır diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Her daim. http://img25.imageshack.us/img25/1826/4poppedcollars.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 net altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben disari cikariyorum o kendi iceri giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hava soğuk olduğu için içeri giriyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Alan Yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dışarı çıkarınca çok kötü görünüyor. içerde tutuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar