senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 thunderbird var abi gayet rahat. yeni outlook bile rahat bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 web tabanlı olduğu için onları tercih ediyor olmayalım? telefon, workstation, iş yerindeki pc, iş için dizüstü, evdeki pc.. bi dünya hesap var, bi dünya bilgisayar kullanıyorum. değişerek kullandığım bilgisayarlar da var. web tabanlı daha rahat o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 alışkanlık meselesi işte ya yıl olmuştur benim gmail.com'a girmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 neyi masq? dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bu Google'ın kötü tasarımda ısrar etmesini anlayamıyorum. Aynı şeyi Youtube ve Docs'la da yapıyorlar. Hayır bi de zamanında görsel ekipten biri Google'da bi butonu 1 piksel sağa kaydırmak istediğinde 6 ayrı yerden izin alması gerekmiş. Sonra da istifa etmiş. Öyle de bi şirket yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bunada alışırız zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bi şirketin her yeniliği mi fail olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 temayı degıstırınce bır seye benzıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben gayet sevdim çok hoşuma gitti yenisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 simplicity kasmaya çalışan google'ın bir başka faili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 planet temasiyla baya guzel oluyo gmail ben sevdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ginaly said: simplicity kasmaya çalışan google'ın bir başka faili. bu sefer tablet kasmaya calismislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 tablet kasmakta haklı onlarda ama eski versiyonu tamamen niye kaldıracaklarını kavrayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 tablet kasmakta niye haklı olsunlar abi, her tablette applicationları var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Büyük ekranda iyi de , netbook da yamuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ben herhangi rahatsız edici birşey görmedim bence gayet rahat, niye bu kadar rahatsız oldunuz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bu tema degisimi oncesinde de sonrasinda da asiri bir yavaslik vardi. Sizde de var mi ? Son 1 aydir iskence gibi bir hizla calisiyor resmen gmail. Sadece bende mi diye merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bende de var o. PC'ye özgü ama, Android'de gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 qlrblrq said: Bu Google'ın kötü tasarımda ısrar etmesini anlayamıyorum. Aynı şeyi Youtube ve Docs'la da yapıyorlar. Hayır bi de zamanında görsel ekipten biri Google'da bi butonu 1 piksel sağa kaydırmak istediğinde 6 ayrı yerden izin alması gerekmiş. Sonra da istifa etmiş. Öyle de bi şirket yani. zaten böyle olması gerekir? hacışakir.blogspot.com değil ki bu koskoca google yani. adam minecraft oynar gibi site mi değiştirsin kafasına göre fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ee benim dediğim de bir piksel için bu kadar ızdırap çekilirken bu kadar kökten değişimler nası bu kadar kolay kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 berbat bu ya geri alamıyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 di said: Bu tema degisimi oncesinde de sonrasinda da asiri bir yavaslik vardi. Sizde de var mi ? Son 1 aydir iskence gibi bir hizla calisiyor resmen gmail. Sadece bende mi diye merak etmekteyim. Normal gibi bende gmail in hızı . Baya da bir lab eklentisi , pop3 client olarak bağlı mailler falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar