Rock Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Supernatural'la Buffy/Angel arası bir dizi gibi. Adından da anlaşılacağı gibi Grimm kardeşlerin masalları temel alınmış. İlk bölümü fena değildi. Hikaye gelişirse bana göre düşüşte olan Supernatural'a Cumartesi günleri için alternatif olabilir. http://www.nbc.com/grimm/ http://www.imdb.com/title/tt1830617/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Dizi ya da film konulu konu açma kuralları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Güzelmiş. Bir bu, bir de Once upon a Time, bu sezon fantezi açısından çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ilk bölüme göre baya güzel başladı dizi ya izlenir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 İkinci bölüm eh işte sınıfına girdi ancak. Üçüncü de böyle çıkarsa bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Fikir güzel kurgu güzel oyunculuk koca bir sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 3. bölüm çıksın bi izliyim toptan ona göre devam ya da tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 erken karar vermemek lazım, superantural'in de ilk bölümlerinde oyunculuk sıfırdı, sonra zamanla oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 baya standart bir hikaye ailevi güçler falan. sıpoyla lösemi gibi olan marie teyze bir anda bıçak çekip dövüşmeye başlayınca acayip güldüm ya amazona dönüştü teyzem bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ama hikaye için iyi bişi bence her bölüm birbirinden bağımsız olaylar bi süre sonra sıkardı. Dizi rayına giriyo ya bu bölümle belli etti. İzletir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ben bu diziye başladım 3 bölümü izledim fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Öncelikle grimmden neden korkuyorlar yani özel güçleri falan yok (henüz yok en azından) sadece yaratıkları görebilme ihtimali var. Yani farkedilen yaratık grimmi rahatlıkla öldürebilecek güce sahip %90. İleride süper güç falan gelsin Grimme iyi olur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ananeyi gormedin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Normal ananeydi yani kıçından alev çıkarmaktan bahsediyorum ben süper güçler derken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Var mı hala izleyen? Bıraktım ben. Once Upon a Time bu sezonun fantastik dizisi, olmamış bu. Bir yere gitmiyor gibi geldi, çok episodik. Sevmem öyle dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Ben izliyorum, bişi olacak diye değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 hala devam ediyo bu dizi usul usul. pek iyi sayılmaz ama yine de izletiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 2. sezon için anlaşmışlar ratingler iyi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ben 4. bölümde falan bıraktıydım aslında fena gitmiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bu death to grimm diyenlerin ve grimmlerin, özelliklerini ortaya çıkarmadan bi işe yaramayacak gibi bu dizi *bence* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Dizi yavas yavas toparliyo kendini boyle giderse ikinci sezon baya iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Son bölüm şahaneydi. İzlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim, sarıyor. Her hafta bekliyorum şeker bekleyen çocuk gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Evet başta çok sallama iken şimdi keyifli bir hal aldı dizi ama Girmmlerinde bazı özellikleri olsun doğaüstü falan yakında sıkabilir sade grim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yalnız şey var son bölümü izlemedim de ilk bölümlerden bu bölümlere adam ilk başlarda sopa yiyordu sürekli şimdi bi atara atar durumları çoğaldı gibi. Bana mı öyle geliyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Kendine güveni geldi. Olaylara hakimiyeti arttı. Aslansın kaplansın modunda şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar