Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8. Hafta // Galatasaray - Gaziantepspor @ 26.10.2011 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Galatasarayda hakem kötüydü diyenlere zaaaa

Ayıp denen birşey var. Maçı bitiremezdi Galatasaray adam gibi hakem olsaydı. Daha da hakem kötü diyorsunuz ya, haklısınız, inanılmaz kolladı Galatasaray'ı hakemler...

Ya hakem maci art niyetli olarak katledecek, ondan sonra futbolculardan hala sakin hareket etmeleri mi beklenecek, hakem kötü tabi birader, servete verilen kirmizi bile düdüğü astirma sebebi.
Sosyal ağlarda paylaş

Melonun ayağa basmasına (artık basma da değil tekme de değil tam arası, krampon sürttü boydan boya, anahtarla araba çizer gibi çizdi) kırmızı ya da sarı verilebilirdi duruma göre. Olcan'ı sindirmek üzere yaptığı Luganovari bir fauldü doğru. Ancak verdiği 100 tane aleyhte karardan sonra bir tane leyhte versin.

Muslera'nın alkışına gelince, daha önce de 1-2 oyuncuyu alkışladı diye sarı kartla cezalandırdı, biri Elmander'di sanırım. Oysa MHK geçen hafta düzenleme yapıp hakem kararına karşı alkış vs gibi "ani" hareketlere kart çıkarmayın kararı vermişti. (Ani derken anlık tepkiler, yoksa Sabri gibi abartırsan ya da alır topu dikersen veriyorlar yine)
Sosyal ağlarda paylaş

İnternetten bakıyorum.. Görüntü net değil Servet in pozisyonda top antepli futbolcuda değilmi? gerçi öyle olsa bile kırmızı kart çok acayip bir karar ama değilse harbiden ilginç olmuş..

Ama Sabri nin kırmıza karta bakıyorumda.. Faul sarı kart üstüne yaptığı hareket bir sarı kart daha olur yani hiç orasını burasını sallamasın kimse..

Maçı izlemedim sadece 2 pozisyondan yorum yapıyorum.. Sabri 3 defa fln haketmiş kırmızı kartı.. Yürekten oynamak başka birşey sov yapacağım diye çimleri yemek başka birşey..
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izlemeden yorum yapınca öyle gözükmesi doğal. Aynı yan hakem aynı yerde yerde önce sebepsiz yere takım arkadaşını attırıp sonra da ardarda 6-7 defa faul olmayan pozisyonuna faul verirse delirir krımızıyı görürsün. 1-2-3-5 değil defalarca aynı şey tekrarlanıyor. Buna oyuncuyu attırmak denir. Rakip oyuncunun her hava topu eşleşmesinde ana avrat küfretmesinden farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında uzun uzun derdimi anlatmaya başlıcaktımda zaten mantıklı düşünemiyorsunuz şuanda o yüzden birşeyler anlatmak gibi nafile bir uğraş içine girmeyeceğim..

Ama benim hırsızım iyi, senin hırsızın kötü mantığından çıkılmasını şiddetle tavsiye ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...