Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 harbi kaliteli hakem olsa yarıda kalırdı maç keskin sirke küpüne zarar , gereğinden fazla hırs ve sinir var takımda terimin dudağında bile uçuk çıkmış sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 vaperon said: Galatasarayda hakem kötüydü diyenlere zaaaa Ayıp denen birşey var. Maçı bitiremezdi Galatasaray adam gibi hakem olsaydı. Daha da hakem kötü diyorsunuz ya, haklısınız, inanılmaz kolladı Galatasaray'ı hakemler... Ya hakem maci art niyetli olarak katledecek, ondan sonra futbolculardan hala sakin hareket etmeleri mi beklenecek, hakem kötü tabi birader, servete verilen kirmizi bile düdüğü astirma sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 rew, bilmeyen giremez dersek 10 kişi fln kalırız burda sdf @bonjo: kaliteli hakem olursa oyuncuların siniri gerilmez kaliteli hakem demek sadece doğru kararları veren demek değil aynı zamanda herşeyi kontrol altında tutan hakemdir ayrıca kaliteli hakem istiyoruz zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Melo'nun pozisyon direk kırmızı, Muslera'nın alkışlaması 2. sarı kart vs vs Bizim samsun maçına dönebilirdi olay =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 cavanagh said: rew, bilmeyen giremez dersek 10 kişi fln kalırız burda sdf 22 kisi 1 tane topun pesindan kosutuklari oyun diil mi şu ya.. hee o işte biliyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Hakemin maç boyunca verdiği tek doğru karar sanırım GS'nin iptal edilen golüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yalnız meloya el kol yapıp gaza getirmeye çalıştı bi lavuk.meloda sakin ol dedi.oysa ben orda kafa atmasını bekliyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 applev0dka said: cavanagh said: rew, bilmeyen giremez dersek 10 kişi fln kalırız burda sdf 22 kisi 1 tane topun pesindan kosutuklari oyun diil mi şu ya.. hee o işte biliyorum ya :D yok bilmiyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Melonun ayağa basmasına (artık basma da değil tekme de değil tam arası, krampon sürttü boydan boya, anahtarla araba çizer gibi çizdi) kırmızı ya da sarı verilebilirdi duruma göre. Olcan'ı sindirmek üzere yaptığı Luganovari bir fauldü doğru. Ancak verdiği 100 tane aleyhte karardan sonra bir tane leyhte versin. Muslera'nın alkışına gelince, daha önce de 1-2 oyuncuyu alkışladı diye sarı kartla cezalandırdı, biri Elmander'di sanırım. Oysa MHK geçen hafta düzenleme yapıp hakem kararına karşı alkış vs gibi "ani" hareketlere kart çıkarmayın kararı vermişti. (Ani derken anlık tepkiler, yoksa Sabri gibi abartırsan ya da alır topu dikersen veriyorlar yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yav kaleciler sabit duruyor 20 kişi koşuyor ben biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 İnternetten bakıyorum.. Görüntü net değil Servet in pozisyonda top antepli futbolcuda değilmi? gerçi öyle olsa bile kırmızı kart çok acayip bir karar ama değilse harbiden ilginç olmuş.. Ama Sabri nin kırmıza karta bakıyorumda.. Faul sarı kart üstüne yaptığı hareket bir sarı kart daha olur yani hiç orasını burasını sallamasın kimse.. Maçı izlemedim sadece 2 pozisyondan yorum yapıyorum.. Sabri 3 defa fln haketmiş kırmızı kartı.. Yürekten oynamak başka birşey sov yapacağım diye çimleri yemek başka birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 gellidus said: Ama Sabri nin kırmıza karta bakıyorumda.. Faul sarı kart üstüne yaptığı hareket bir sarı kart daha olur yani hiç orasını burasını sallamasın kimse.. http://www.youtube.com/watch?v=Ojr_QTUB7Is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Maçı izlemeden yorum yapınca öyle gözükmesi doğal. Aynı yan hakem aynı yerde yerde önce sebepsiz yere takım arkadaşını attırıp sonra da ardarda 6-7 defa faul olmayan pozisyonuna faul verirse delirir krımızıyı görürsün. 1-2-3-5 değil defalarca aynı şey tekrarlanıyor. Buna oyuncuyu attırmak denir. Rakip oyuncunun her hava topu eşleşmesinde ana avrat küfretmesinden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 duydum geldim zaaa 2-4 ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 mac sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 macın özetini, pozisyonları falan izliyip yorum yapacam da herşeyden önemli bi nokta var; gökhan zan yine sakatlanmış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 nasil sakatlandigini gordukten sonra gel, daha da gulucen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 göremiyoruz.. lick tv sitesi gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hakkaten lan nası sakatlandı o. ayağını paralel yapınca direk çekti mi adalesi. öyle futbolcuya vurayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Cam adam! Kazım'ın sakatlanmasını kıskanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ya aslında uzun uzun derdimi anlatmaya başlıcaktımda zaten mantıklı düşünemiyorsunuz şuanda o yüzden birşeyler anlatmak gibi nafile bir uğraş içine girmeyeceğim.. Ama benim hırsızım iyi, senin hırsızın kötü mantığından çıkılmasını şiddetle tavsiye ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 adam koşarken kendi kendine sakatlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 şu zanı aldınız yaa bizden ne kadar dua etsem az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 forza'da yılın en cok sevindiren transferi oylamasnda birinci olmustu zan'in satılmsai :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yalniz elmanderde zenci cigeri var galiba. herif kostukca aciliyor saka gibi cidden durmuyor ben yoruldum gfdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar