Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 oynarsın bi şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pc'ye duyurulduğu zaman yeni başlığı açılır pc bölümünde, yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Norak said: http://25.media.tumblr.com/0842abb28310d6f92588f8625c0178f3/tumblr_mt2iquIML31s9x79go1_r2_400.gif http://i.minus.com/iIdollTERvrxa.gif SDFdsdfsdfdsfdsfdds Abi zirve yapan dağcıyı kazak pantolla zirvede dövüp aşağı atmak nedir ya asdfadsdjjagahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ya of iyi de, konu taşınınca neden okunmuş/okunmamış sayfalar da resetlenir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ya şu oyun kadar milletin içindeki serseriliği kustuğu başka bir şey yoktur heralde. sırf serserilik yapmak için alan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bir video izlemiştim, adam görevleri vs bırakıp sırf random hareketler ile oynuyordu. Yukardaki gif'lerden daha komik sahneler çıkmıştı. Oyunu alınca sırf görevlere odaklanınca öyle enteresan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bu kadar çok atraksiyon varken görevler yapılmaz ya zaten, bi bisiklet alıp tüm haritayı dolaşırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 said: Code from a configuration file allegedly coming from a pirated Xbox 360 version of Grand Theft Auto V and dumped from the memory of a console appeared on Pastebin. That’s pretty normal, as pirates love to dabble with the files of the games they illegally acquire. But this particular code includes something that is not so usual. There are references to both PC and PS4 (Orbis, which was the original code name of the platform) versions, as you can see below: http://www.dualshockers.com/wp-content/uploads/2013/09/PCGTA5b.jpg http://www.dualshockers.com/wp-content/uploads/2013/09/OrbisGTA5b.jpg Of course the user that posted the code could have just created a fake file in order to play a prank on us all, but would someone really write hundreds of lines of seemingly legit code just to play a prank? That’s very possible, but you’ll have to pass your own judgement on this one. If you’re an expert, below you can check out the whole code. Sony WorldWide Studios President Shuhei Yoshida was actually asked on Twitter about it (as he probably knows if such a major game is actually planned for the PS4), but his response was, unsurprisingly, not that enlightening. He simply answered: “しらん” (Shiran), that in Japanese means “I don’t know”, in a slightly curt way. kaynak: http://www.dualshockers.com/2013/09/15/alleged-grand-theft-auto-leaked-source-code-reveals-ps4-and-pc-versions/ EDIT: Bu da birinin yorumu: said: [–]drakino [score hidden] 3 hours ago As many others have pointed out, this is a config file only. And knowing Rockstar uses a core engine to build multiple games, this isn't exactly a hint of anything specific to GTA V. This could be for an in development game after GTA V. For example, I used to work at a studio that shipped a game on PS3 and 360. Root around in the files, and you'd find references to PC (Windows), Mac, Linux, and in time WiiU. This was the core engine being expanded to support other projects in development in the studio. Didn't mean the first game was ever ported to all of those platforms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 dünyanın en kötü portu bile olsa pc'ye çıkıyor zaten önemli olan tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi ben demiştim zamanında bu oyun konsol oyunu niye bilgisayar oyunları bölümünde diye. kimse sallamamıştı. şimdi niye konsolda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yani aslında bu konsoldu PC ydi bu kadar naziliğini yapmak ne kadar anlamlı bilemedim, eninde sonunda çıkacak PC ye aynı şekilde, ne farkeder PC altında tartışılsa ne olur yani, konsola çıkan hiç bir oyunu yazmayalım o zaman PC tarafına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 knox said: lol ahshsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Sam said: pc'de değilse taşırız red dead gibi. ilk sayfada mesaj var, pc sürümü duyurulmayınca konsola gitti. "duyurulunca yeni başlık açılır" demişim zaten, nazilik bir durum yok. şu an için konsol oyunu. neyin kavgası veriliyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pc'ye cikicak demediler mi zaten, ben yanlis mi hatirliyorum. baska oyun muydu yoksa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 red dead çıkmayacak dimi pc'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 cuma gecesinden beri bütün hafta sonu oyunla geçti. Böle görevlere odaklandım, hikaye hoşuma gitti. %30'u bitmiş daha oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://www.twitch.tv/gta5god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi millet çatır çatır oynuyor biz hala kargo bekliyoruz üstüne bir ton da para veriyoruz.kahrolsun bağzı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Aral geç getirecekmiş gibi bir şeyler deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 aral'i gec, spotculara bile hala gelmedi oyun lel bi kac tanesine sorduk hepsi aksam 5 gibi diyor (fix yalanlari) dogrusu gumruk problemi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 zavvi'nin gönderdiği kargo türkiye'ye girmiş yarın elimde olursa negzel olur lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gg'den aldıgım adam bugun kargolanmaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 istanbul - sapphire mavi bilgisayar mı ne öyle bir yer. dün konuştum salı günü elimizde olacak dedi. evimin dibi zaten yarın bilgilendiririm herkesi. metroyla zart diye gelirsiniz imkanı olanlar. edit: adamı tekrar aradım şimdi. türkiye' de herkese 19' unda olucak dedi. aral' a dağıtım olacağı zaman bize de olucak dedi. iddialıydı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar