Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Sistem performansları

Densiz

Öne çıkan mesajlar

donanımdan pek anlamam ama ben 4gb rami 8 yaptığımda, sanki ayarların bir kaçını yükseltebildim.
gerçi bu denemeyi 9800gt ekran kartı ile yapmıştım. Ekran kartım gelene kadar oynayabilmek için :P.

ek: server seçtikden sonra, o sayfada bırakmıyorum. Sürekli yeniliyor liste kendini. O nedenle "belki lag yapar hesabı".
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold senin sistemin aynisi iste benimki sadece ekran karti aldim low da aciyor diye biraz overclock et islemciyi orta duzey bi kartta alirsan tadindan yenmez. Ben su an 4 senelik makinada sadece ekran karti alarak ve 3.0 ghz overclock yaparak gayet akici oynuyorum. Ha bazilarina high yetmiyor ama ben highla ultra arasinda aman aman bi fark goremedim benim icin akici olmasi yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Quadcore 2.4, 4 gb ram, 8800GT, 64 bit win7 ile paşalar gibi oynuyorum her şey lowlowlowlowlow & 1920 1080'de. Ama multiplayer oynayabiliyorum.

Single playerında saçma bir takılma var, böyle kare atlıyor gibi. Ama sadece single playerda var bu, niye oliyi böyle onu sorayım dedim.

vsync açıksa yapıyordu bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Quadcore 2.4, 4 gb ram, 8800GT, 64 bit win7 ile paşalar gibi oynuyorum her şey lowlowlowlowlow & 1920 1080'de. Ama multiplayer oynayabiliyorum.

Single playerında saçma bir takılma var, böyle kare atlıyor gibi. Ama sadece single playerda var bu, niye oliyi böyle onu sorayım dedim.

bende de intel e8400, 8gb ram, 8800gt var aynı şeyi yaşıyorum, single da takılıyor multiplayer daha düzgün.
Sosyal ağlarda paylaş

@moriQ: Vsync fark etmiyor, açık ta denedim kapalı da denedim gene aynı takılma var. Gerçi monitör de lcd anlamadım.

Sonütücü said:

Griswold senin sistemin aynisi iste benimki sadece ekran karti aldim low da aciyor diye biraz overclock et islemciyi orta duzey bi kartta alirsan tadindan yenmez. Ben su an 4 senelik makinada sadece ekran karti alarak ve 3.0 ghz overclock yaparak gayet akici oynuyorum. Ha bazilarina high yetmiyor ama ben highla ultra arasinda aman aman bi fark goremedim benim icin akici olmasi yeterli.

Overclock tecrübem sıfıra yakın, güç kaynağıma ve soğutmama hiç güvenmiyorum. Overclock zor gibi =) ama ekran kartı+ram almayı düşünüyorum para durumuma göre yakın zamanda.
Aslında artık sistem toplama zamanı geldi de işte para yok eheh. Kızartırsam makineyi toparlayamam yeni bir şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi en az 45 fps alıyorum.ortalama 50 falan genelde.ortam sakinden 60 a geliyor

yani oyun takılmıyor fakat igrenc bi frame problemi var.genel birşey mi.

stutter denilen bi olay vardı konsol komutuyla hallediosun.. hallettikten snra nası bi oh dedim varyaaaa
stutter fix

"renderDevice.ForceRenderAheadLimit 1" konsola.. son nvidia sürücüleri de halledio gerçi bayaa kısmen 285.79 beta olması lazm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...