Creus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 single da auto detect yaptığımda birsürü high değerle oynadım sistem q6600 2.4ghz hd 4870 4gb ram oyunu optimize eden elleri öpiyim. pc alıyordum direkten döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 DoruK said: phenom II x4 5750 1080p high sadece aa kapalı aktı bütün haritalarda iyi yani beklemişim de şu oyun için astronomik rakamlara sistem toplayıp tuzağa düşmemişim. yalnız her oyun 1-2 sefer oyun duruyor bildiğin, takılıyor yani, 2-3 sn sonra hiç bişi olmamış gibi devam etti. kötü yanı tam adamın arkasında bıçaklayacakken oldu ve öldüm dün. bu neden oluyor anlamadım ram de 4 gb ama ya serverlarda lag oluyor.64 kişilikte oluyor sıkıntı lagsız servera denk gelince mis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 gtx 560amp sipariş ettim ama güç kaynağında sorun olur mu ki? nvidia sitesinden gtx560 larda min450 diyor. Benimkinde çift fan felan var? Herhangi bir sorun olurmu ki? (benim power 450) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sorun olur. 450w PSU yetersiz kalır, parçaları yakabilirsin bence hiç takma. onların da öyle dediğine bakma, en az 550-600 lazım işlemci ve diğer parçalarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kendi o kadar kullanmıyormuş, sistem için minimum demişler ama. Parça yakma vs. sakat olur, garantisi yok bi çok parçanın. ilgine teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Yok zaten öyle yazıyorlar, kendi kullandığını yazmıyorlar da o yazılan değerler daha çok ortalama halde çalışırken. Oyun oynarken falan çok çekerse risk olur. Değmez gerçekten o riske. 600w falan alabilirsen güzel güzel götürür. Coolermaster'in sitesinde de bir PSU calculator var, orası daha güvenli olarak hesaplıyor aslında. Deneyebilirsin. http://www.coolermaster.outervision.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Core2Duo e 8400 3.02 Ghz 4 GbB Ram RAdeon HD 4850 ekran kartı Windows vista 32 Bit Bazıları hig bazıları Med ayarlarda AA 3x de sıkıntısız oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fps oyunlarından stabil 60 fps alınması gerekiyorki. bu benim makinemle ancak low da mümkün oluyor. i7 920 6gb ram gtx260 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hen hiçbi multi fps yi 121 fps ye kitlemeden oynamadım su ana kadar. bunda 20-30 ama cokta fark etmiyor acıkcası slow aksiyon oldugu için. daha dorusu biraz degişik. source oyunlarında 20-30 oynasan işkence oynıyamazsın. quaketede öyle misal. iste bunda cokta anlamıyorsun. tweak olayı cok zayıf bf3 te. yoksa kapıycam herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fps fps diyoruz ama, insan gözü 25 fps den yukarısını göremiyor diye biliyorum? Yani aksiyonda 25 fps nin altına düşmüyorsa bir sorun olmuyor sanki? Benmi yanlış biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 60 fps de görüntü akıcılık kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 25 değil 50-60 fps olması lazım insan gözünün algılayabildiği max kare saniyede. ama bi 60 ile 333 arasında ne kadar göremezsek de bi smoothluk farkı var, 2. olarak insanın alıştığı fps dışında oynayamama durumu var bi yukarıdaki post gibi ve bir 3. olarak da quake motorlu oyunlarda 125-250-333 gibi değerlerde movement avantajı var. sonuncu bf3 için alakasız tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 abi çok lag var bide.şua 400 fps ilede oynasanız sıkıntı 64 kişi oynayınca oluyor.32 ve 48 kişilik serverlara girin mis gibi akıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 tam değer vermek mümkün değil bu konuda, akıcı görüntülerde 50-60 FPS üstü farkları görmek zorlaşırken, anlık değişimler gibi şeylerde 300 FPS'e kadar detect edebiliyo olman lazım falan, analog baya alet bu konuya girdin mi çıkılmıyor ama bol bol fps istemenin nedeni ortam karışınca rahatsız edici seviyeye düşmeden çalışabilecek ara olması 60 FPS az bi motion blur olacak, bunu da beğenmiyen adam derp derp COUNTER STRIKE PRO modundan çıksın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Hayda geri döndük bu tartışmaya... İnsan gözünün belirli bir limiti yok FPS algılama konusunda. 25 fps/50-60 fps olayı yalan. 300 fps'yi dahi ayırt edebiliyor insan beyni, testler var bu konuda, konu başlamadan bitsin pls sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 böyle sacmasapan bitmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ne gibü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 25-60 yalan demişsin de kaynak falan yok 300 konusunda zaten insan gözünde fps diye bişey söz konusu değil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Daha evvel tartışılmıştı yine bu bölümde bir konuda. Orda link vermiştim. Pilotlar üzerinde yapılan bir test vardı, 300 frame'de 1 farklı frame gösteriyorlardı ve insan gözü fark ediyordu. Onun haricinde kendimi örnek verebilirim. Eski CRT monitörlerde bırak 60 vs 75 hz'yi ayırt etmeyi, 100 hz ile 120 hz'i rahat ayırabilirim. Bu bile yeterdir 25 kare/saniye yalanına cevap olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 cevap verirsin de insan gözünde öyle frame/s diye bir olay yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 İnsan gözünde var demiyorum ki zaten, baktığın yerde ki frame per second'ı ayırt etme/algılama olayını diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 oyun arada donuyor ve kendini kapatıyor. ekran kartından fln mı kaynaklanıyor bu sorun acaba? gtx460 ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yok abi sürekli düşüyor oyundan, betada da vardı böyle bir sorun. pişman oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 punkbuster güncelledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 driver güncel mi diye çok sıkıcı bi soru soruyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar