senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 babayi doven anne daha kotu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 öyle baba olmaz olsun lan zaten. karışanı öpsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 küçük bir ihtimal de olsa anneniz babanızı dövse yine araya girin yani. çeklistte ilk madde kadına şiddet var mı değil, aile içi şiddet var mı sdf. iyi yapmışsın bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hepsinin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Biz el kaldırmadıkta ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 iyi yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 babanin alt dudagini isir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 pislik misiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hayvanlara hayvan gibi davranman lazım. Eğer babandan daha kalıplı bir adamsan ilk fırsatta ona evde onun değil senin patron olduğunu göster. Bir daha annene el kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 yolda kopek gorunce napiyon olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 popsunu koklayip, uzerine isiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ben etrafına işiyorum halka yapıyorum. Halkayı geçerse de kuyruğunu ısırıyorum. Orada öyle kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aile içi böyle ciddi bir olayı buradaki alakasız insanlarla dolu yere, üstelik de internetin göbeğine açmak baştan rezalet. Ayıp. Olaya karışmak zaten bize düşmez, babanın yaptığı hareket hakkındaki yorumu ailene olan saygımdan dolayı yorumlamıyorum, ama bakışımın bayağı negatif olduğunu farketmişsindir. Ama senin tepkin "araya girmek"ten kastın ne ona göre kendin karar verirsin zaten. Araya girmek dediğin gidip babana tekme tokat saldırmaksa evet haklı, ama kendi yaptığının da elle tutulur yanı yok, daha beter, yok onu tutup sakinleştirmek sadece anneyi korumaksa o zaman doğru hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bana kalırsa ayıp değil. sonuçta aileyi tanıyan yok burada. konuyu açan kişi belli ki ilk kez babasına belki de biraz sertlik içeren bir müdahalede bulunmuş, ve aile tarafından suçlanınca da, belki de bir çeşit rahatsızlık hissedip, kendi yaşadığını yaşayan başka gençlerin olup olmadığını ve onların böyle bir olay karşısında tavırlarının ne olacağını anlamak için ve biraz da paylaşım ve kendini rahatlatmak amaçlı açmış konuyu diye düşünüyorum ve bunda da utanılacak ya da başkaları tarafından ayıplanacak bir şey olduğunu sanmıyorum. konu dışına açış nedeni, aile içi şiddet olayının tartışılması da olabilir. yani, hem şiddet ortamında yaşayan, hem şiddet uygulamak durumunda kalan birisi bu olayı belki biraz daha irdelemek, konuyla ilgili başkalarının deneyim ve düşüncelerinden yararlanmak istemiş olabilir. nesi ayıp tüm bunların? zaten, ''aile içinde olan aile içinde kalır, dışarıya yansıtılmaz'' şeklindeki muhafazakar türk zihniyetinin de payı var türkiyede aile içi şiddet olaylarının bu kadar artmasında. tam tersine özellikle şiddet gören kişilerin, bu şiddetin duyulması için çaba sarfetmesinde büyük yarar var. evet konuyu açan arkadaş; bence de kendini suçlamana gerek yok. bir canlının başka bir canlıya şiddet uyguladığına tanık olan her normal insanın tepkisi; gösterilen şiddete engel olmak için çaba sarfetmek olmalıdır. bence en doğrusunu yapmışsın. durumunuzu bilemiyorum ama, yapılacak ikinci doğru şey: şiddet objesini ortamdan uzaklaştırmak, ya da annenle birlikte şiddet ortamından uzaklaşmanız olabilir, tabi ekonomik durumlar önemli bu kararı vermenizde. kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 1- ilk kavgaları mıydı? 2- daha önce babanı annene fiziksel şiddet uygularken gördün mü? 3- babana olan fiziki temasını araya girme olarak mı yoksa babaya müdahale olarak mı tanımlarsın? bu soruların cevapları ışığında olayı çözeriz şimdi csi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sen de bana o zaman anneye el kaldıran de anlasın durumu. kontrolsuz bir sekilde su karikatur geldi ama aklima http://i.imgur.com/vdPJE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bck said: kuzey güney izleyip topik açıonuz ha. Aklımdan ilk geçen bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ikisini birden dövmeliydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Pıçaa dayasaydın bileğine "Keserim lan çocuğunuzu" diye bağırsaydın. Hehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bir yede okumuşdum, insanlardaki psikolojik rahatsızlıkların ve travmaların en büyük sebebi aileleriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aynştayn mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 fünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 4 SAYFA OLMUŞ BU NEDEN KONMAMIŞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ayırmak mantıklı daha fazlası zararlıdır anne baba ilişkisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar