Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aynı gün içinde 2 oyun oynamadın mı hiç? :O 2 saat wowa girer raid yaparsın, sonra diabloya girersin. Zaten exp çıkana kadar wow'da pve'ciler için bir şey kalmadı. 4.3'te haftalık raidlerini yaparlar 2-3 ay, sonra exp beklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 WoW yüzünden diğer oyunları zor oynuyoduk ya, şimdi WoW+Diablo olursa bedenimiz ve ruhumuz Kotick'e ait demektir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bu 12 ay taahüt muhabbeti kredi kartından direk 12 aylık ücreti mi çekiyor yoksa o kadar limit kapatıp 12 aya mı bölüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 biseye bolmuyo, aylik parani veriyosun normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 normal öderken 5. ayda falan nasolsa oyunu aldım iptal edeyim ben subscriptionı diye çakallık yapmayı düşünen birileri çıksa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Çok iyiymiş o halde ya. Ne kadar devam edecek bu kampanya? Önümüzdeki ay beleş ay olaca benim, şimdi alsam o beleş ay ne oluyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ulen alsak wow ındırcez bidaa şimdi 3429532524 gb :s ee pati oluşumu vardı wowda noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Quadrophenia said: Çok iyiymiş o halde ya. Ne kadar devam edecek bu kampanya? Önümüzdeki ay beleş ay olaca benim, şimdi alsam o beleş ay ne oluyor acaba.beleş ay durur yerinde, 12 aylık ödemeni taahhüt edersin, 13 ay oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Holy said: normal öderken 5. ayda falan nasolsa oyunu aldım iptal edeyim ben subscriptionı diye çakallık yapmayı düşünen birileri çıksa ya. ToA da yazıyor bununla ilgili herhangi bir sekilde ödeme yapmaz / aksatır / iptal eder isen 12 ay içerisinde vermiş olduğu beleş diablo 3'ü geri alma / hesaba erişimi kısıtlama gibi haklarını gizli tutar gibi bişiler yazıyordu blizzard icin. yani muhtemelen bloklicaktır yada daha kötüsü beleş diablo'3ü hesabından siler bir daha oynamak istersen mecburen yeni diablo almak zorunda kalırsın bu kez parasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Peki bu diablo 3 temin etme olayı nasıl olacak.Sadece Key alıp netten download mu yapıcaz.Yoksa kargo ile elimize bir paket ulaşacakmı?Key ile download yapacak isek bu key ne zaman nasıl veriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 key gelecek. oyun kutulu çıkmadan 1 gün önce çıkar sanırım. veya aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Kojiroh said: Abi şey şimdi, WoW hesabını 1 senelik açıyosun Diablo beleşe geliyo ya, hangisini oynicaksın abi? 12 ay sub yalan olacak işte hahah, kotik dayının fikridir bence bu. ADAM ŞEYTAN DIABLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 souldarkorn said: Peki bu diablo 3 temin etme olayı nasıl olacak.Sadece Key alıp netten download mu yapıcaz.Yoksa kargo ile elimize bir paket ulaşacakmı?Key ile download yapacak isek bu key ne zaman nasıl veriliyor? dijital olucak oyun işte paket-cd vs bisi yok dijital download ile satış.. wow-cataclysm gibi gidip almicaksin gece 00.00 da login olabilceksin oyuna indirmişsen (99.9% ihtimalle bi kaç gün öncesinden acarlar download linklerini ki yüklenme olmasın). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 souldarkorn said: Peki bu diablo 3 temin etme olayı nasıl olacak.Sadece Key alıp netten download mu yapıcaz.Yoksa kargo ile elimize bir paket ulaşacakmı?Key ile download yapacak isek bu key ne zaman nasıl veriliyor? Kampanyaya dahil olduğun anda D3 hesabına ekleniyor zaten. Yani CD key falan gelmeecek ayrıca. "Diablo III® Pre-download not yet available" Şeklinde görebiliyorsun oyunu. kredi kartından 1 lira bile çekmiyorlar, ya da hesabında para var mı diyede kontrol etmiyorlar. İçinde 1bir kuruş olmayan sanal kartlada kampanyaya dağil olabilirsin. Ama sorun şurda 1 gün bile ödeme yapmassan o gün hesabındaki bütün oyunlar bloke olur ve paranı ödeyene kadar açılmaz, hatta böyle bir durumda D3'ü silme haklarınıda gizli tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi ben basıyorum şunu almak için ama accountunuzda eligible wow acc yoktur diyor anlamadım nasıl bir iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tyrael chargerlar verildi mi alanlara? 4.3 ile gelcekmis binek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 evet bu tyrael nasıl temin edicez ? 4.3 çıkana kadar hiçbir şekilde bir işlem yapamayacakmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Keske su kungfu panda expansion ile beraber bu kampanya gelseydi. Yillardir oynamadim su anda baslamanin bir alemi yok. Birde Goblin monk olmamasi hayellerimi yikti. Dedgim gibi bi kungfu panda expansionu, filmine 2 bilet bir de pokemon oyuncagi verseler hemen yillik uye olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Soruma biri cevap verirse sevinirim europe olması gerektiği için falan mı alamıyorum ben hala europetan sayılmıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 How do I qualify for this promotion? To qualify for this promotion you must be an adult in the United States of America, Canada, Europe, Australia, New Zealand, or Singapore and have a valid Battle.net account with an attached North American or European World of Warcraft region license in good standing on or before October 18, 2011. Also prior to accepting the offer you must have a recurring World of Warcraft subscription active on the associated account. Other restrictions may apply and can be found in the Terms and Agreement. avrupa saymıyorlar herhalde bizi ama yukarda alanlarda us wow mu var hesaplarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 eu oluyor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bir de zamanında bu ödeme bugıyla beleş mount şu bu alan bi arkadaşım vardı, o da faydalanamıyor bu kampanyadan. siz de zamanında öyle bir şey yaptıysanız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 CusTodeM said: Abi ben basıyorum şunu almak için ama accountunuzda eligible wow acc yoktur diyor anlamadım nasıl bir iştir En geç Ekim 2010'dan beri devam eden bir subscriptionun yoksa WoW hesabında alamıyorsun diabloyu beleşe :p WoW'a son 12 aydır aboneysen yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 5 yıllık acc ya hepte açıktı nasıl olmuyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 You can pay for the WoW Annual Pass on a monthly basis at $14.99 per month or according to the billing plan of your choice. To participate, you must be 18 or older, have a valid credit card, and have registered a full version of World of Warcraft on or before October 18, 2011. http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&tag=D3WoWFAQ&rhtml=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar