calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahmedinejad said: calimero said: dusuncelihayvan said: Ne olursa olsun Van Türkiye Cumhuriyeti'nin bir şehridir. Görüşü düşüncesi ne olursa olsun tabi ki yardım edilecektir. Lanet okuyanlar gerçekten denyo, öküz cahil insanlar. Moda oldu zaten şu sıralar bunlar. ama şöyle de bir gerçek var ki, Doktor'u öğretmeni öldürdüler, iş makinelerini yaktılar yıktılar. Artık daha iyi görmeleri lazım yaşadıkları coğrafyayı onlara gerçekten sahip çıkan "kavramı" efendilerimiz lütfettiler. ya kıçında donu olmayan adamların da şöyle yorumları yok mu deli ediyor insanı... adamın donunu nerden biliyorsun? ben genel konuştum, bundan önce verdiği facebookvari CAPS on mesajı görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bu onları bu duruma getirende kendileri değil lafına hastayım ben. Kim abi? Benim sülalemin yarısı boşnak, niye onları bu duruma getiren yok? Trakya'nın yarısı aç, neden adam dağa çıkmak yerine oturup şarap içiyor? Kim getirdi bu adamları bu duruma. Bırakın ya. Görsünler gerçekten sahip çıkanı. Hazmetsinler artık şu devlet, millet kavramlarını. Niye bu kadar dokunuyor? Bağımsızlık istiyorlar ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tinu said: Red said: abi olayı hemen masum insanlara indiriosunuz işte çok art niyetli düşünce oluyor bu.yani biliosunuz işte tepkiler teror yandaşları için. hani 2 gündür gündem teror olmasa tamam dicem ama.giden laflar onlara gidiyor işte.illa ama orda masumlar ölüyor demeye gerek yok red, olan şey deprem arkadaşım deprem... göcük altında kalan her insan masumdur. bütün sorun bu işte bu bakış açısı, "kürt işte içinde mutlaka pkklıda vardır gebersinler" kafası. Senelerce bu bakış açısı yüzünden bitmiyor pkk, ordaki her kürt vatandaşa potansiyel terörist gözüyle bakarsan, er geç o dağ çıkmayan adamda alır eline silahı dağa çıkar. abi yapma allah aşkına her kürt terorist diye birşey yoktu.bahane mi bu şimdi son zamanlarda insanlar artık öyle düşünmeye başladı.ama bunca sene ben kürt kelimesini bile kullanmıyordum.ama kürt türk ayırır hale yeni yeni gelioyruz sen şimdi ezilen kürtler muabbeti yapıyorsun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Arkadaşlar açıklıyorum, bende bir an sinirle 'hadi şimdi pkk çıkartsın enkazın altından sizi bdpliler gelsin çadır kursun evsiz kalanlara da görelim size yardım eden asker olmayacak mı size yardım eden kuruluşlar ay yıldız ile gelmeyecek mi oralara yine ay yıldıza kan kusan adama oy verirsiniz siz cahiller' dedim. Sonra dedım noluyoruz bu kadar nefret kusmaya gerek yok başsaglıgı geçmiş olsun yeterli vazgeçtim düşünduklerimden burayı okumanında katkısı oldu tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cerebralis said: insanlıktan çıkanların bilançosu bir yerde insanlar ölüyor,bir yerde insanlık! buraya en uygun cümle sanırım. ne olursa olsun söylenmiycek şeyler. "insanlık" denilen şey gerçekten var mıydı? yani bizim "insanlık" dediğimiz şey aslında "duyarlılık", ama hayvanların insanlardan daha duyarlı olduğunu düşünürsek, adına "insanlık" denmesi hatalı. bi de nostalgia critic'in bunla ilgili bi videosu vardı: http://www.youtube.com/watch?v=sTg5Ldqm8ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dusuncelihayvan said: Bu onları bu duruma getirende kendileri değil lafına hastayım ben. Kim abi? Benim sülalemin yarısı boşnak, niye onları bu duruma getiren yok? Trakya'nın yarısı aç, neden adam dağa çıkmak yerine oturup şarap içiyor? Kim getirdi bu adamları bu duruma. Bırakın ya. Görsünler gerçekten sahip çıkanı. Hazmetsinler artık şu devlet, millet kavramlarını. Niye bu kadar dokunuyor? Bağımsızlık istiyorlar ya hani. onları değil olayları bu duruma getiren diyorum.teror arttıkça.teroristler halkın dükkanını otobüsünü molotofladıkça oldu bunlar ben de bu olayları hukumete baglıyorum.gelinen şu durum normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dusuncelihayvan said: Bu onları bu duruma getirende kendileri değil lafına hastayım ben. Kim abi? Benim sülalemin yarısı boşnak, niye onları bu duruma getiren yok? Trakya'nın yarısı aç, neden adam dağa çıkmak yerine oturup şarap içiyor? Kim getirdi bu adamları bu duruma. Bırakın ya. Görsünler gerçekten sahip çıkanı. Hazmetsinler artık şu devlet, millet kavramlarını. Niye bu kadar dokunuyor? Bağımsızlık istiyorlar ya hani. arkadaşım sen asimile olmuş olmakla gurur duyuyor olabilirsin, ama adamlar kabullenmiyor asimile olmayı, illa senle aynı kafada olması mı gerek? ha red'e hak verenler, şu durumda bu tepkiler haklıdır diyenler. ayrıca yukarıdaki soruların cevapları aşağıdaki linkte. ayrı bir konu ama aynı konu, yorulmadan paylaşıcam... http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2011-09-29+23%3A24%3A03&res=2011-09-29+23%3A25%3A03 ha bir de edit olarak boldlu klasik savunmaya da hastayım skdfakdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yeni mi geliyoruz :) yahu ben 77 doğumluyum kendimi bildim bileli kürtler potansiyel pkklıdır bu ülkede, hele ohal zamanında daha beterdi durum, adamlar köylerinden kovulurdu, okuldu hastaneydi hiç biri yoktu, iş yoktu, esas akp gelene kadar düzelmişti bir şeyler , 2003 den sonra tekrar başladı herşey, yakındır yine ohal gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Adamlara haklı demiyor red, galeyana gelmeleri normal diyor sanki. Öyle mi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 değil abi normal değil, sen buna normal dersen, kürtlerinde dağa çıkmasına pkk ya katılmasına normal demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya tamam da o zaman karşı taraf da haklı o zaman dağa çıkmakta, bunu da meşrulaştırmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 calimero said: arkadaşım sen asimile olmuş olmakla gurur duyuyor olabilirsin, ama adamlar kabullenmiyor asimile olmayı, illa senle aynı kafada olması mı gerek? Bu kadar saçma gereksiz bir yorum olamaz. BDP kafası direk. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dusuncelihayvan said: Bu onları bu duruma getirende kendileri değil lafına hastayım ben ben olaydan etkilenenleri kastetmedim orda. o tepkiyi verenleri kastettim ne kadar bütün mehmetçikler bizim evlatlarımız desekte kusura bakmayın ama hiçbirşekilde kendi tanıdığı insanı kaybetmekler eş değil bir yakınımı kaybetseydim bende mesela çoktan banlanmış olurdum burdan herkes olaylara süper soğukkanlılıkla bakıp, en mantıklı şekilde hareket etmeyebilir. bazıları basittir, daha temel duygular üstüne yaşarlar, daha saflardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 calimero said: ya tamam da o zaman karşı taraf da haklı o zaman dağa çıkmakta, bunu da meşrulaştırmış oluyorsun. abiler ben gidip asker öldüreyim.şehirde pislikler yapayım.halkın canını yakıyım.her defasında biz kürtler diye ayrımcılık yapayım. sen bana geber ddiye beddua edip tepki verince AMA İŞTE BÖYLE YAPIYORLAR BENDE DAĞA CIKTIM NAPİM bu mu olay ayrıca ben 25 yaşındayım.kürt kökenliyim.ilk defa bu son dönemde bu kadar kürt-türk tartışır oldum.ondan önceleri vardır illa tabi bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kendilerine küfür edilince gücüne gidip toplu katliam yapıyorlardır belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 wastyrx said: Yaşamayan bilemez çok doğru bir laf. Bildiğin dünyanın yerle bir olması falan. Kızılcık sopasıyla bebeler gibi kıçına kıçına vuracaksın herkesin önünde sizin zekanız bu yaşların cezasını gerektiriyor diyerekten O_o Ben diyeceğimi dedim. İki depremde de Düzcedeydim. Ne oluyor nasıl bir çaresizlik, nasıl bir yıkım biliyorum. Dışarda yatarken artçılarla insanlar nasıl korkuyor biliyorum. Ufaklıklar nasıl ağlıyor biliyorum. İyi olmuş diyeni de bi güzel sopalamak lazım dediğim şekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dusuncelihayvan said: calimero said: arkadaşım sen asimile olmuş olmakla gurur duyuyor olabilirsin, ama adamlar kabullenmiyor asimile olmayı, illa senle aynı kafada olması mı gerek? Bu kadar saçma gereksiz bir yorum olamaz. BDP kafası direk. Kolay gelsin mantıklı insan kafası arkadaşım bu. dünyanın hiçbir yerinde (hadi hiçbir yerinde demeyeyim evropa'da "gelişmiş" ülkelerde) bak sen hele aç diye dağa çıkmış, trakya ege'de aç bak onlar çıkıyo mu hiç dağa şarap içiyollar" savunması yapılmaz. Ayrıca, bütün dünya türklere fln düşman değil. dışarıdan gerçekler ışığında bakıldığında kürtlerin haklı, ermenilerin çoğu konuda haklı olduğunu falan görebilirsiniz, ki avrupalılar vs de görüyor bunu sadece lobi değil olay. sizin görememenizin sebebi ise uyutulmuşluklarınızdır. kana susamışlık da benim yaptığım değildir. çok insancıl türk halkının 2 gerillanın paramparça cesetlerini ne mutlu türküm diyene yazısı ve vatan bölünmez vs yazan atatürk büstü önünde fotoğrafını gösterip "işte mutluluğun resmi" şeklinde başlık atmalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Tyrannus said: humanlar iğrenç bi ırk. burda bitmis topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: calimero said: ya tamam da o zaman karşı taraf da haklı o zaman dağa çıkmakta, bunu da meşrulaştırmış oluyorsun. abiler ben gidip asker öldüreyim.şehirde pislikler yapayım.halkın canını yakıyım.her defasında biz kürtler diye ayrımcılık yapayım. sen bana geber ddiye beddua edip tepki verince AMA İŞTE BÖYLE YAPIYORLAR BENDE DAĞA CIKTIM NAPİM bu mu olay ayrıca ben 25 yaşındayım.kürt kökenliyim.ilk defa bu son dönemde bu kadar kürt-türk tartışır oldum.ondan önceleri vardır illa tabi bilemem http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2011-09-29+23%3A24%3A03&res=2011-09-29+23%3A25%3A03 izledin mi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bi yakınımız dediniz de bakın bikaçgündür gelişen durumlar bizim ailemizde nasıl garip bir ruh hali oluşturdu. ablam ve eşi de öğretmen benim gibi.. geçen yıl eniştemi çukurcaya saldırıların olduğu noktaya askere yolladık korka korka ve geçen yıl bu yıl için ''acaba seneye mi gitse'' sorusu olmuştu ortalığın durulacağını düşünüp.mesela bu yıl gitmiş olsaydı eniştem ve bu saldırıda o da şehit olsaydı burda bi es veriyoruz ardından ablam ve eşinin tayini ercişe çıktı fakat onlar ablamın görev yaptığı yerde kalmayı tercih ettiler sivasta.mesela ercişe gitmiş ve enkaz altında kalmış olsalardı ben eniştem şehit oldu diye göçük altında kalanlara öfke kusucaktım yada ablam ve eniştemden göçük altından bir ses vermelerini bekliyo olucaktım. orda şehit düşme olasılığı olan da göcük altında kalma olasılığı olan da aynı kişi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şunları yazanları hepsi aynı anda ölse zerre üzülmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 calimero bir zamanlar dediğin sebeplerden dağa çıkmış olabilirler, ama şu anda dağda olmaları için tek bir meşru sebep söyle bana. 1 tane ya. bugün türkiye'de pkk terörü olmasa, kürtçe dili eğitim dili de olur, kürtlere bir sürü hak da verilir. çünkü kimse hem kandan bahsedemez, hem hiç kimse ülke bölünüyor diyemez. bugün türkiye'de kan dökülüyorsa bunun tek sorumlusu kandildeki kan iktidarını sürdürmek isteyen katiller. başka hiç bir meşru sebep yok. diyarbakır cezaevi de geçmişteki acılar da tamir edilir, ediliyor. insanlar eskisi gibi değil artık. devlet politikası çoktan değişti kürtlere karşı. tek değişmeyen pkk kaldı. onu da kürtler görecek zaten böyle böyle. eli kulağındadır pkk güdümünde olmayan bir siyasi partinin kurulması. şu kandildeki dallamaların da liderleri yakalansa veya öldürülse dağılır zaten pkk. bir kürtün dağda olması için bir bahane yok, o dağda kaldığı sürece asker öldürdüğü sürece devletin onu vurmaya her zaman bahanesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 red bunun o yaptısı bu yaptısı yok, bu kürt türk kavgası çok eskiye dayanıyor, dersim olayları vb.. olaylar sonra ohal zamanı o bölgede yaşananlar zorluklar, yani sebeb ararsan birbirne saldırmak için sebeb bulmak çok kolay iki taraf içinde, hatalar türklerinde kürtlerinde çok çok eski tarihlerde yaptıkları hatalar sonucunda geldi bu kürt türk olayı. artık ben tamamen umudumu kaybettim, bu iş düzelmeyecek , kan davası bu seneler önce başlayan bir kan davası, artık kim haklı kim haksız pek umurumda da değil, 20 yaşında çocuklar ölüyor askerlerimiz ölüyor, anneleri perişan, deprem oluyor binler kürt enkaz altında gebersin diyen türkler her tarafta , bitmiş gitmiş artık boşa konuşuyoruz bu iş düzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ayrıca olayın deprem boyutuna duygusal yaklaşıyorsunuz.burda olay depremmiş vs imiş değil.insanlar o yorumlarda onu düşünmüyor bile direk teröre tepki olarak yazıldıgını düşünüyorum.olayı ama masumlarda öldüye indirgerseniz tabiki haksızlar. fakat tepki olarak normal.deprem değilde başka bişi olsa aynı şey olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ahmedinejad said: calimero bir zamanlar dediğin sebeplerden dağa çıkmış olabilirler, ama şu anda dağda olmaları için tek bir meşru sebep söyle bana. 1 tane ya. bugün türkiye'de pkk terörü olmasa, kürtçe dili eğitim dili de olur, kürtlere bir sürü hak da verilir. çünkü kimse hem kandan bahsedemez, hem hiç kimse ülke bölünüyor diyemez. bugün türkiye'de kan dökülüyorsa bunun tek sorumlusu kandildeki kan iktidarını sürdürmek isteyen katiller. başka hiç bir meşru sebep yok. diyarbakır cezaevi de geçmişteki acılar da tamir edilir, ediliyor. insanlar eskisi gibi değil artık. devlet politikası çoktan değişti kürtlere karşı. tek değişmeyen pkk kaldı. onu da kürtler görecek zaten böyle böyle. eli kulağındadır pkk güdümünde olmayan bir siyasi partinin kurulması. şu kandildeki dallamaların da liderleri yakalansa veya öldürülse dağılır zaten pkk. bir kürtün dağda olması için bir bahane yok, o dağda kaldığı sürece asker öldürdüğü sürece devletin onu vurmaya her zaman bahanesi var. peki pkk olmasaydı bugünlere gelinir miydi? asıl sorulması gereken soru bu. ateşkes dönemlerinde kürt sorunu ne kadar konuşuluyor, gündemde ne kadar yer kaplıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar