S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hakaret etmeye başladığını göz önüne alırsak doğru bir tespit yaptım gibi geldi. ayrıca tanımadığı insanlara poposundan sıfat uyduran takunyalıların önü kapansa ne güzel olur dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 S-H said: Redeagle said: Bitse de azalsın sdf. Sanki kötü bir şey xD şakirtler onlardan beslendiği için malesef demiş olabilir offffff manyak laf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://video.ntvmsnbc.com/deprem-ani-amator-kamerada.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Napolyonn said: türkiyede terör, futbol ve işsizlik biterse paticikin hit oranı %80 azalacak malesef. Aynı etkiyi AKP'nin tümden siyasetten çekilmesi de yapacaktır. Senin ve benim yazdıklarım hayalden öte gitmez. Çok büyük geçmiş olsun. Van merkezde 10 bina çökmüş. 7.2 şiddetine rağmen. Oradaki binalar bile daha iyiymiş körfez bölgesinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 türkiye deprem ülkesi van da tehlikeli bir yerdeymiş. en iyisi rusya, finlandiya, isveç, kanada veya brezilya gibi bir yere gitmek. kaliforniya, türkiye, japonya gibi yerlerden uzak durun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 evet beyler 2868 kızılaya boş mesaj atarak 5tl yardımda bulunabilirsiniz battaniye,kışlık, giymediğiniz kazak vs ne varsa yarın van turizme. Deprem çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ilk mudahalede çok kötüyüz yine ya.normalde çoktan çadırların kurulmuş olması lazımdı şu zamana.hala battaniye bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 haftaiçi yağış bekleniyormuş, yarın versek ertesi güne ulaşır malzemeler. kargo otobüsten hızlı gider dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abov deprem olmuş lan. haarp yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Deprem anının videosunu izledim de harbiden en kötü afet bu, çaresizsin o anda. Allah kimseye yaşatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sürat kargo ücretsiz taşıyor oraya, ayrıca yarın esenlerden best van turizm bu iş için kalkıyor. Pil Fener,Battaniye,giyilebilir eşyalar kışlık ne varsa lazımmış arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: ilk mudahalede çok kötüyüz yine ya.normalde çoktan çadırların kurulmuş olması lazımdı şu zamana.hala battaniye bile yok deprem yetmemiş gibi bi de kötü hava koşulları var şimdi buz gibidir orası acil müdahale edilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kaç yıldır toplanıyordu bu deprem vergisi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 99'dan beri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 çok büyük geçmiş olsun oradakilere. yalnız haberlerde şöyle bir şey söylendi, gülsem mi ağlasam mı bilemedim. muhabir: 'bu arada ilerleyen günlerde bölgede herhangi bir TSUNAMI felaketinin yaşanmayacağı yetkililerce duyuruldu. halk bu konuda oldukça endişeliydi. yetkililer, bölgede TSUNAMI'NIN ancak bir SU BIRIKINTISI olması durumunda yaşanabileceğini söyledi. deprem merkezine en yakın olan SU BİRİKİNTİSİ VAN GÖLÜ'NÜN, TSUNAMI riski taşımadığı belirtildi' oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Suark said: sürat kargo ücretsiz taşıyor oraya, ayrıca yarın esenlerden best van turizm bu iş için kalkıyor. Pil Fener,Battaniye,giyilebilir eşyalar kışlık ne varsa lazımmış arkadaşlar. Evde 2 koca torba (koca torbadan kastim benim kadar cop torbasi) kiyafet vardi burda Halis Kurtca'ya vermek icin sakladigimiz. Orasi da evsizlere ve ihtiyci olanlara dagitiyor. Buraya gondereyim bari. 5 liradan daha cok faydasi olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Suark said: sürat kargo ücretsiz taşıyor oraya, ayrıca yarın esenlerden best van turizm bu iş için kalkıyor. Pil Fener,Battaniye,giyilebilir eşyalar kışlık ne varsa lazımmış arkadaşlar. evet gönderelim gönderelimde, bu deprem vergisi diye toplanan paralar nerde!! öff gerçekten ya çok boktan bir ülkede yaşıyoruz biz, kürt vatandaşlarımızın başına geldi diye zil takıp oynayacak insanlarmı dersin, orda yaşayanlar kürt neden yardım yapalım mı diye soranmı dersin, rezillik gerçekten , devlet senelerce deprem parası toplar toplanan paralar ortada yok. oof of, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kesinlikle, ben de battanie falan ne varsa evde gonderebileceğim sağlam gönderiyorum. ya devlet yardım eder, deprem vergisi hede hödösünün yetmegınıdını nerden bılıonuz abı yetiodr, sadece mudahalede gecıkırz bz her zmn kı gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Abi takilacak olduktan sonra takilack sey cok. Mesela ben "ya teroriste giderse?" diye dusunmedim degil bir an ama bu tip seylere takilip gondermemek olmaz. Iyilik yap denize at misali, sen yapacagini yap, varsa bir yamukluk onun gunahi baskasinin boynuna olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tinu said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Göndereceklerinizi Ercişe gönderin, oranın çok ihtiyacı varmış. Kuru gıda, yakacak,battaniye fener ve pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Şu yazıldı mı bilmiyorum da, şöyle bir şey var Lütfen dikkat! BestVAN turizm yarın saat 11'de Esenler otogarından yardım malzemesi kaldıracak. Çadır,battaniye,soba,gıda ve benzeri yardımlar kabul edilecek. Yayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Herkes mesajları yayıyo iyi güzel de gerçekten yardım edicek kaç insan var acaba çok merak ediyorum. Heh mesajı yaydım benim işim bitti diyen çok vicdansız vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 12 yıldır kol gibi deprem vergisi veriyoruz , iki tane batteniye- çadır organize edip gönderemiyor mu devlet ? Yok 5 TL daha at , yok herkes malzeme yollasın . Onu da biz yapıcaksak , sen ne diye devlet oldun diye sorarlar adama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar