fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 böyle aralıksız çok uzun süre oynadığınız oyunlar. özellikle single olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Metal Gear Solid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gothic 2 edit: en son severek oynadigim single Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 God of war açık ara. Bir gün sabahtan başlayıp akşama kadar oynayarak bitirebildigim oyunlar zaten gow ile cod . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 en son deus ex hr oynadım 40 saat 3 günde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 commandos serisi direk. Onun dışında COD var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 en son half life'ı oynamıştım böle. sonra dedim bu ne birader. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Minecraft. Ilk basladigimda basindan kalkmam 3 gun ve 3 gece surmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Fede çocuk, MGS serisine başla, yepyeni bir erkek olarak uyan dünyaya. Anlatılmış en manly hikaye. BRONESS, LOYALTY, BETRAYAL, LOSS, LOVE. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Birkaç senedir yok, uzun süre oyun oynayamıyorum, sıkılıyorum. Öncesine bakarsak: Civilization 2 StarCraft Ultima Online * Half Life: Counter Strike * World of Warcraft * Medieval: Total War Runaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ha, bir de ilk bilgisayarı aldığımda Red Alert 1 almıştım, babam da çok sevdi, gece gündüz onu oynayıp bitirmeye çalışıyorduk. Hatta kim önce bitirecek diye yarışıyorduk. İkimiz de kapanmıştık denebilir. Sonunda babam işten 1 hafta izin aldı, bitirdi rahatladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Rewendor said: Birkaç senedir yok, uzun süre oyun oynayamıyorum, sıkılıyorum. Öncesine bakarsak: Civilization 2 StarCraft Ultima Online * Half Life: Counter Strike * World of Warcraft * Medieval: Total War Runaway Listede outdate olmamış sadece Starcraft var, o da single değil. Single'ı birkaç saate bitiyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Baldurs gate ve baldus gate 2, diablo 2 tabi ilk çıktıları sene yani 10 sene oluyor nerdeyse. Şimdi olmuyor ne kadar über süper de olsa sıkıyor, yavan geliyor, aptalca geliyor. Bu aralar online fps ler iyi gidiyor, oda ancka günde max 1 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Butun Metal Gear serisi ve Resident Evil 2 Edit: Eve Online hayatimin parcasi olunca unutmusum oyun oldugunu bi kac aydir ilgilenemesemde... 06/2006 dan bu yana vazgecilmezim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 aynalitahir said: Rewendor said: Birkaç senedir yok, uzun süre oyun oynayamıyorum, sıkılıyorum. Öncesine bakarsak: Civilization 2 StarCraft Ultima Online * Half Life: Counter Strike * World of Warcraft * Medieval: Total War Runaway Listede outdate olmamış sadece Starcraft var, o da single değil. Single'ı birkaç saate bitiyor ayrıca. Outdate olmadıklarına dair bir şey söylemedim zaten, hatta yıllardır böyle bir şey yapmadığımı da özellikle belirttim, tabii ki eski oyunlar olacaktı. StarCraft da outdate sayılır, 98 yapımı oyun. Çok daha uzun sürüyordu senaryosu da... Hele Broodwar falan da derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yakın zaman diyorsanız en yakın dragon age origins var net 1 hafta ye oyna uyu modundaydım eskiler zaten herkesin aynıdır. might nad magic 6 nın yeri ayrıdır ama. bir yaz boyunca istisnasız hergün memur gibi sabah 8 akşam 12 mm6 oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gta1 time commando oddworld abe's exodus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 D2 HL2 WoW WoW'u belirli dönemlerde günde 17-18 saat oynadığım oldu. Pişmanlık had safhada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 mount & blade, gear of war:co-op, morrowind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 new vegas. leş gibi nerd koktum o derece kalkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bir haftaya yakındır evdeyim hiç oyun oynamadım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 güncel, oynanacak oyun önerisi maksadıyla mı isteniyor yoksa 1500 yıllık oyun filan da yazalım mı, orasını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Daggerfall, eq1, wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kendimi eve kapatma tarihlerime göre kronolojik olarak sıralayayım. diablo fallout 2 fallout 1 ( 1 daha sonra geçti elime napiyim? ) baldur's gate 2 arcanum ( 72 saat aralıksız, yemek + tuvalet ihtiyacı dışında başından kalkmamıştım ) Morrowind Diablo 2, hala arada oynuyorum. Planescape Torment Icewind Dale serisi vs. VtM Bloodlines vs. bisürü var daha da, en eskileri bunlar. şimdi de kitliyorum kendimi ama eskisi kadar abartmıyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 güncel de olur eski de olur. zaten tavsiye için açmadım ya. bayadır böyle oyun oynamadım da üzüldüm açasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar