aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Semptomlar; -Kronik yorgunluk. -İştahsızlık. -Herşeyin tadında marjinal değişme. -Sabahları agız dolusu olarak başlayıp, saat aralıklarıyla kan tükürme. Go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 dayak yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 apartman var PASODUAFOIDHFUIGPASIVGALRGVBL;SDUGF[IER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kan tukurmeye gelene kadar seker olabilir dicektim, sonra fikrim titredi, takimla konusmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Accolade said: dayak yemişsin Tad almayı kapsamıyor. KHaRoN said: lupus c wat u did thar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 geçmiş olsun yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ya dişini kırmak, kemoterapi ilacı almak gibi bilgin dahilinde olmaması imkansız bir sebebi var ya da iç kanamaya kadar büyüyen bir hastalığın. Gerçekse ve ağzından kan geliyorsa acilen doktora git. House olsa gerçi televizyon izlerken dizideki adama "bu adam kalp krizi geçircek" diyip adamı hastaneye kaçırırdı :/ Türkiye'de döverler öyle herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 selam. mercury poisoningle ms çözmüşlüğüm var.casei almak isterim öksürük var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 House yok da Industrial var. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 sublingual epitel karsinom insitusu şaka la şaka, doktora git. cidden lan. kan tükürme varsa özellikle. vereme kadar yolu var kan tükürmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 medikal histori yetmiyo.evini kırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kan tükürme varsa direk hastane. kanser olmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kortizon dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aspirin daha olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 GSL var, doktor çok uzak. Case'i Tyrannus'a veriyorum. Doktor olmaz, hile direkt. Çözün lan. Garip olan kan olmasına ragmen öksürük yok. Erkekliğimle yenerim diyerek çare olarak random olarak bagırmayı deniyorum, geçici çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 başka idiot doktora git zamanımı harcamam böyle şeylerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 öte yandan bence congestive heart failure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Çok pardon, günde 3-4 defa random saplanma acıları var kalpte. Unutmuştum, az önce hatırlatıldım. birkaç güne giderin doktora zaten de, o zamana kadar kendim bulmaya calısarak eglenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Mide kanseri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 midende sikinti var kesin, adini unuttum neydi o mide seysi yav, reflu degil de. ulser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Yok yok ülser olsa bu kadar hafif belirtiler olmaz. Kanser kesin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kanser olsa duramazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 adamin beyin olumu gerceklesmis, halen ulser kanser vs. diyorsunuz. basin sagolsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 abi sen emo beşir hastalığına yakalanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar