Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ne kadar oldu malbuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 iyi olmuş, içemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Terörle savaşıcağına içki sigarayla savaşıyor şaşkınlar . Esas zarar kurşunlardan değil , dinsizlikten gelir gerçi , haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 fede said: hem tütüne geçtim hem azalttım hem de popom kuru kalıyor evet olay tütündeymiş,gittim 1 kilo adıyaman aldım 50 lira falan sardım içiyorum bazı sigaralara on basar virginia bulamadım neyse adıyaman iyimiş sdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ardeth said: zaten hiç içmiyodum problem officer? :D seçeneği eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Lyvanna_Dolores said: stok yaptim bitince dusuncem artik bisiler sigara öldürür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Gaziantepe daha sık gidicez demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 @Sam sende haklisin birakicam birgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Alt modele indim ama Lark, West gibi sigaralara 6,5 lira vermek Camel'a 8 lira vermekten daha çok koyuyor. En temizi tütün sarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 cok pahalilasti ama birakamiyoruz da napak? gercekten bir zam daha yapilirsa birakmayi dusunebilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 golden virginia+sigara sarma tool'unu alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=26+ekim+2011+sigarada+%C3%B6tv+indirimi fiyatlar düşmüş 1 lira kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Yemedi tabi vergiler düşünce, go go go indirim. Yok vergileri insan sağlığı için koyuyorlarmışmışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Champixle 15 sene sonra bıraktım :) 1,5 ayı geçti sanıyorum içmedim. İçenlere sabır ve tadını çıkarın diyebiliyorum ancak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Tütüne geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Sigarayı azaltmak, düşürmek şöyle dursun, touch içmeye başladım... Evet manyağım... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Yeni moda Prestige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 of iyi oldu bu. evlat acısı gibiydi lan. 2 paket sigaraya 20 lira veriyorum şaka gibi 2 lira falan veriyor. devir 21 verip 5 lira alma devri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bahaneyle bende evde en azından tütüne geçtim 1,5 paket malbuş gidiyordu en az günde bazen 2 - 2,5 içki olursa falan şimdi evde virginia sarıyorum paket 1 hafta falan gidiyor , işte malbuş bi paket 2 gün gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 baktılar sürümden kazanamayacaklar indirdiler yap adama gibi zam sadece zenginler için halk siggarayı bıraksın sağlık masraflarından kar sağla devlet akıllı olsunm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 forgiver said: baktılar sürümden kazanamayacaklar indirdiler yap adama gibi zam sadece zenginler için halk siggarayı bıraksın sağlık masraflarından kar sağla devlet akıllı olsunm sürümden kazanmak tam tersi yalnız asfdafdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sigara fiyatı fazla - alan yok - az kişi den alınan çok vergi yeterli gelmiyor çok kişiden biraz daha az vergi almaya döndüler sürümden kazanmak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Zati işmiyordum, giren çığan yog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 https://p.twimg.com/ActdjQTCEAA_mLk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sigara sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar