Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Iyi oldu preview. Kacin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Bi buna para vermedim galiba sanırım iyi yapmışım. Twitch de bir oynıyanla chat yapmıştım. Ona tamer olmak istedigimi söylemiştim. Oda ozaman sakın gelme daha o skiller çalışmıyor demisti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 oyna abi sen seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 aldım steamdan silver pack indirimdeymiş 23 tl, akşam indirip bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 almayın abi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kesinlikle almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 oyunun erken gelişim döneminde forumda yapılan bir ankette grafikler ve görsel öğeler sonlarda çıkmıştı. kısacası bu oyun herkese göre değil. daha alpha döneminde olmasına rağmen steamde 359 yorum arasında %75 olumlu yorum alarak 'mostly positive' olarak değerlendiriliyor. 2013 ün en iyi gelişim sağlayan oyunu seçildi mmorpg.com tarafından. ayrıca ign de şu linki okursanız iki sene önce 13 eylülde daha ks bile başlamamışken geleceğinin parlak olduğundan bahsediliyordu. http://www.ign.com/articles/2013/09/13/the-biggest-upcoming-mmos-you-need-to-have-on-your-radar beklentilerinizi karşılamıyor olabilir oyun o konuda birşey diyemem ama developerlar söz verdiklerini harfi harfine yapıyor ve her adımı oyuncularla birlikte geliştiriliyor. oyun içerisinde mining ile ilgili bug report yapınca kısa sürede bug raporlarıyla ilgilenen kişi gelmişti ve bana bu bugın önceden rapor edildiğini, daha önemli sorunlar halledildikten sonra ilgileneceklerini belirtmişti. eğer yetkili birisi yoksa bile bir tanıdığı kesin oyundadır ve hemen ilgilenirler. kısacası 'desteklemek' istiyorsanız alın çünkü hem f2p olacak, hem de şu andaki versiyonu hataların ayıklanması için sunulan alpha istemci ve betaya geçildiğinde farklı bir sürümü yayınlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ya vaad ettiklerini yapıyorlardır, ona karşı bir şey söylemem ama motor çok kötü ilk olarak, bu motor versiyon 2 gelmeden düzelmez. renk paletleri, texturelar, animasyon, combat akıllara ziyan kötü halde. yani bunları release edecek hale gelmeleri için devrim olması gerekiyor. ilk başladığın noktadan dışarı çıkıyorsun dışarıdaki dünyanın verdiği hissiyat direkt olarak knight online. bu düzelecek bir şey değil. biraz ilerledim iki moba vurayım, combat göreyim diye. mobların hareketlerinden, aim almaya, animasyonlardan modellemeye kadar her şey rezalet. hangi birini düzeltecek bu adamlar. şu an olanı çöpe atıp yenisini yapsalar çok net daha çabuk biter. motorun getirdiği kısıtlamaları kenara bırakırsak. vaktim olsa kayıt edip, gif haline getircem. geberirsiniz gülmekten yani halini görseniz. çok kötü gerçekten. geliştirilecek bir şey değil yani. ben de çok istedim şu oyundan bir şey çıkmasını. hani combattan falan beklentim yoktu. sandbox gider siber madenci oluruz falan diyordum ama ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 vay be oyun hayatımdaki en isabetli şeyi yapmışım şu na para vermiyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ekim 2011 de acmisim konuyu bunca sene bu hale gelebildyse sonu iyi degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 valla gayet güzel izlenim bıraktı bana ...tamam buglar var ama bu zaten beta bir oyun için çok normal, ayrıca hayatımda bu kadar hızlı dönüş yapıp sorun çözen support görmedim ben..sevdim en baştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Vulcan_Lionheart said: ayrıca hayatımda bu kadar hızlı dönüş yapıp sorun çözen support görmedim ben..sevdim en baştan :) Buna bende katılıyorum support efsane resmen, ticket attıktan 2 dk sonra dönülmesi nedir arkadaş, standartları yükseltti adamlar lanet olsun, gereksiz beklenti içerisine girdim. Cubor abinin verdiği supportan bile hızlılar desem yeridir :D Ha ama söyle birşey var, grafikleri,uisi osu busu çok takılmıyorum onun dışında oyun eğlenceli bence ha ama şöyle birşey var early accesse açılmış bir oyunda her 5 - 10dk da bir crash olucak şey değil. Bu şekilde early access yazık olmuş, bu oyunu senelerdir beklemiyor olsam ve adamlara inanmasam,bilmesem bu ne lan der üstüne çirkefliğe yatar refund isterim bingildak said: motorun getirdiği kısıtlamaları kenara bırakırsak. Abi motor swtor'un motoru değilmi ya? Ben öyle biliyorum bence çıkıştan önce hepsini bitiremeselerde her türlü düzeltirler herşeyi. Ayrıca oyun en başından beri çok büyük bir grafik şöleni vaad etmiyordu ama knight biraz ağır olmuş sanki dafsdfasd.. Neyse oyunu oynadığım süre içerisinde ve oynamaya devam edeceğim düşünüldüğünde, çoğunluğun aksine bu oyun oynanır diyorum ben. Adamlar sorunların farkındalar, forumda adamların topic var şikayetleriniz bunlar farkındayız, çözücez panpalar raad olun diye, ki devamlı editlenerek güncelleniyor topic ve çözüyorlarda, unutmamamız gerekki oyun early access ha biraz beter bi early access ama biz ne launchlar gördük bundan beterdi desem yalan olmaz heralde. Oyundan beklentisi olanlara tavsiyem early accesse göre oyunun yargılanmaması daha zamanları var çözüyorlar, kücük kücük patch atmıyor adamlar bir anda 50binfix atıyorlar bu yüzden ilerleme yok gibi gözüksede var. Hani benim ilk zamanki beta oynayışımla şuanki arasında dağ kadar fark var. O yüzden ben gayet ümitliyim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ulan bu adamlar ya çok boşlar canları sıkılıyor. Yada harika bir müşteri hizmetleri var. O kadar oyun oynadım bu kadar hızlı dönen görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 serkanay said: Ulan bu adamlar ya çok boşlar canları sıkılıyor. Yada harika bir müşteri hizmetleri var. O kadar oyun oynadım bu kadar hızlı dönen görmedim. Sonraya sakla serkanay bunu gel tree of life a cidden çok güzel . Vakit kaybetme burda . Çok derin oyun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Alıyorum incelemeye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 indirimde şuan steam'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Camelot unchained gelecek dertler bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bunun oyuncu sayısı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Oyun daha cok eksik. Şu anki hali ile oynanmaya değmez. benim gibi cok fanı olsan bile en başta tame skili kapalı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 imamizer said: Camelot unchained gelecek dertler bitecek. Ya CU iyi güzel de yani bir sonraki stretch goal'e stealth demişler adamlar. Niye oyuna ekstra skill/stat bişi koymak için para talep ediyorlar anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 haklısın ama neonlu flying mount, yıkıldıktan sonra yerde kalıntılarının tekmelenebildiği binalar gibi saçmalayacaklarına stretch goal diye bu tip şeyleri koymalarına razıyım ben. goal tutmasa da yaparlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Tam hatırlayıp bi denesem mi dedim de patlamış sanırım. Motor değişecekmiş. https://www.therepopulation.com/index.php/news/275-the-future-of-the-repopulation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 mmo için engine yetersiz diyip, unreal engine'e geçmek dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 olması gereken buydu zaten. ama çok geç kaldılar, yanlış yaptılar. yazık oldu güzelim projeye. umarım toparlarlar. Sci-Fi Sandbox FPS-TPS MMO hayaliyle girmiştim bu oyuna, bildiğin target al 1-2-3-4 bas oyunu çıkmıştı. yanına da yalancıktan "isteyene TPS manual targeting de sunuyoruz" diye bi feature vermişlerdi işlevsiz. Renk paletleri rezaletti, atmosfer kötüydü. 1 saat falan dayanabilmiştim. muhtemelen aynı tepkileri başkaları da verdi, full FPS-TPS 'ye dönme ihtiyacı hissettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar