inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ben zaten orada farzı misal maç üzerinden örnek verdim ama bunu yapsaydı şunu yapsaydı evet farklı şeyler olurdu.Öte yandan bunu demek de yanlış.Bak mesela spartacus'e her şeyi biliyor.Her şeyi oynuyor ama nerede ?.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sizin argümanlarınızın asıl amacı birbirinize sataşmak sanırım. maç filan bahane. olm şurda iki elin parmağını geçmeyen oyuncularsınız. birbirinizle taktik kasıp,paylaşmanız gerekirken. her fırsatta giydirmeyi seçiyorsunuz. her oyunda böyleyiz ya tr olarak. çok garip yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 acin maci bakin mvp'de 120 pop varken nestea coktan maxlamisti.lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Creus said: sizin argümanlarınızın asıl amacı birbirinize sataşmak sanırım. maç filan bahane. olm şurda iki elin parmağını geçmeyen oyuncularsınız. birbirinizle taktik kasıp,paylaşmanız gerekirken. her fırsatta giydirmeyi seçiyorsunuz. her oyunda böyleyiz ya tr olarak. çok garip yemin ederim. Çünkü her oyunda böyle adamlar çıkıyor.Ben cod4 oynarken bile böyle giydirmelere maruz kalıp işitmediğim küfür kalmamıştı.Türk halkıyız biz.Çekemediğimize hakaret edebilen tek ırkız...:P Öte yandan dediğin de olabilir.Nasıl olsa aynı takımın oyuncuları.Koç mesela çıkıp "Loser brackettan çıkmak için zaten yendin millet seni gördü zergi gördü şimdi de durum eşitken git maçı ver böylelikle her ikiniz de kazanmış olun" demiş olabilir sonuçta ödül aynı eve girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 said: Çekemediğimize hakaret edebilen tek ırkız1-) Seni, ya da bu forumdaki başka birini, niye çekemeyim? 2-) Benim hangi mesajımda hakaret olarak yorumlanacak bir ifade var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 _Spartacus_ said: said: Çekemediğimize hakaret edebilen tek ırkız1-) Seni, ya da bu forumdaki başka birini, niye çekemeyim? 2-) Benim hangi mesajımda hakaret olarak yorumlanacak bir ifade var? Ne güzel de çarpıtıyorsun cümlelerimi.Ya da arka yanakların ile anlıyorsun.Ben orada "Spartacus beni çekemiyor yada x kişiyi çekemiyor" gibi bir cümle mi yazdım sence ? Yaptığım genellemeyi neden şahsın adına algılıyorsun ? Boşuna dememişler yarası olan gocunur diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 O mesajında ve daha önce attığın mesajlarda beni kastettiğin bariz. Nerede hakaret ettiğimi göstermek zorundasın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 beyler get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 wut kavga var gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bi daha yazıyorum anlamayanlara çok kısa ve net olarak. istatistiki olarak gösterebilmeniz lazım bir ırkın OP olduğunu. terran'a OP diyorsanız, buyrun diamond, master, gm ve pro seviyelerinde %60'a yakın bir terran galibiyet oranı gösterin de görelim. ama yok. olacak şey ghost'un emp radius'u düşürülecek, bir de belki snipe'ın damage'ı biraz düşer veya cost'u biraz artar. başka da bir şey olmaz. bence mule'a kolay kolay sizi tatmin edecek bir nerf beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sc ciler çok iğrenç insanlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Spartacus ben o mesajı direk seni hedef alarak söylemedim bu birincisi. Eğer direk seni hedef alsam ismini söylerdim ki daha önce kaç kere senin söylediklerin üzerinden alıntı yapmış biri olarak bu yolu tekrar seçerdim. Ben orda genel bir mantalite'ye söyledim bunu. Bu konuda senden x10 kat daha aşırı düşünen terranlarada rast geldim. O yüzden mesajlarımı %100 seni ezmeye odaklı birşey olarak düşünme. Öyle algıladıysan kusura bakma amacım seni kırmak değil. Ama şunu söyleyebilirimki verdiğin argümanlarda doğru taraflar olsada bir çoğu eksik ve taraflı. Senin bakış açında taraflı yanlar çok fazla. Tl'de bile bir çok gm terran oyuncusunun kabul ettiği terranın bazı aşırı yönlerini sen hiç bir şekilde kabul etmiyorsun o yüzden bu konuda verdiğin argümanlara ters örnekler versem bile sen bunları görmezden geleceksin biliyorum. En çokta es geçtiğin bir oyuncunun yenilebilmesi. Yani oGs.Top'un gatorede 3-0 yenilmesi senin için bir veri. Ama ondan önce %70 pvt win rate'le oynaması yada mc'yi en iyi zamanında 4-0 yenmesi geniusu 3-1 yenmesi veri değil. Şunu hep ıskalıyosun. Bir ırk imbada olsa olamsada ( bak terran imba muhabbeti değil bu wc3teki elften bahsediyorum farzet) yenilmez değil. Çok kötü oynarsan formsuzsan yenilirsin. Sen hiç kendinden çok daha düşük bir oyuncuya formsuz yada uykusuz olduğun için yenilmedinmi? oGs. Top olayındada bunların hepsini es geçip gatorede 3-0 yenildiğini önümüze ısıtıp ısıtıp sürüyoruz. Goody'de Nestea'yi yendi. Şimdi çıkıp ben bunu örnek veriyormuyum? Yani uzun lafın kısası empati diyorum. Olmayacak birşey diledim biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 said: Bir ırk imbada olsa olamsada ( bak terran imba muhabbeti değil bu wc3teki elften bahsediyorum farzet) yenilmez değil. Çok kötü oynarsan formsuzsan yenilirsin.Aynen öyle işte. Ben de bunu söylemek için o örneği verdim. Sen Top'un Gatored'a yenilmesini ya da MMA'in Lucky'e yenilmesini formsuzlukla, o maçlarda kötü oynamalarıyla açıklıyorsun. Ki bence de böyle. Fakat yenen taraf Terran olunca (Gumhio vs Nestea gibi) nedense bu maçları açıklamak için dengesizliği öne sürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 _Spartacus_ said: said: Bir ırk imbada olsa olamsada ( bak terran imba muhabbeti değil bu wc3teki elften bahsediyorum farzet) yenilmez değil. Çok kötü oynarsan formsuzsan yenilirsin.Aynen öyle işte. Ben de bunu söylemek için o örneği verdim. Sen Top'un Gatored'a yenilmesini ya da MMA'in Lucky'e yenilmesini formsuzlukla, o maçlarda kötü oynamalarıyla açıklıyorsun. Ki bence de böyle. Fakat yenen taraf Terran olunca (Gumhio vs Nestea gibi) nedense bu maçları açıklamak için dengesizliği öne sürüyorsun. Ben Gumiho'nun nesteadan hem yetenek hem form olarak daha kötü olmasına rağmen yenmesini örnek gösteriyorum. Dikkat ettiysen Mvp vs Nestea maçı hakkında birşey demedim. Ama gumiho vs nestea maçı için ayrı bir topic açıp sabaha kadar tartışırım herkesle. Gumiho'nun nestea'den de yetenkli olduğunu söleyebilecek bir kişi varsa onun sc2 biglisinden şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Tyrannus said: sc ciler çok iğrenç insanlarsınız yok lan iyi insanlar kalpleri temiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bence de terran op, 4 bölüm oynadım senaryoda hepsini dövdüm zerglerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 said: Ben Gumiho'nun nesteadan hem yetenek hem form olarak daha kötü olmasına rağmen yenmesini örnek gösteriyorum. Dikkat ettiysen Mvp vs Nestea maçı hakkında birşey demedim. Ama gumiho vs nestea maçı için ayrı bir topic açıp sabaha kadar tartışırım herkesle. Gumiho'nun nestea'den de yetenkli olduğunu söleyebilecek bir kişi varsa onun sc2 biglisinden şüphe ederim. MVP vs Nestea maçı için bir şey dedin, zaten tartışma da oradan çıktı ama neyse. Evet; Gumiho daha kötü bir oyuncu Nestea'den aynı Gatored'ın Top'tan, Lucky'nin MMA'den daha kötü bir oyuncu olması gibi. Senin de dediğin gibi kötü oyuncular kendilerinden iyi oyuncuları yenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 July bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sorunda orda zaten. Top en iyi zamanında yenilmezken arada bocaladımmı yeniliyor. Nestea eniyi zamanında bile yeniliyor formda olmasına rağmen. Demek adam biraz formsuz olsa codeS'teki tüm terranlara yenilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sabonis said: bi daha yazıyorum anlamayanlara çok kısa ve net olarak. istatistiki olarak gösterebilmeniz lazım bir ırkın OP olduğunu. terran'a OP diyorsanız, buyrun diamond, master, gm ve pro seviyelerinde %60'a yakın bir terran galibiyet oranı gösterin de görelim. ama yok. olacak şey ghost'un emp radius'u düşürülecek, bir de belki snipe'ın damage'ı biraz düşer veya cost'u biraz artar. başka da bir şey olmaz. bence mule'a kolay kolay sizi tatmin edecek bir nerf beklemeyin http://i.imgur.com/cGzPj.png 2011 sep TvZ %58.1 - %41.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Uliking said: sabonis said: bi daha yazıyorum anlamayanlara çok kısa ve net olarak. istatistiki olarak gösterebilmeniz lazım bir ırkın OP olduğunu. terran'a OP diyorsanız, buyrun diamond, master, gm ve pro seviyelerinde %60'a yakın bir terran galibiyet oranı gösterin de görelim. ama yok. olacak şey ghost'un emp radius'u düşürülecek, bir de belki snipe'ın damage'ı biraz düşer veya cost'u biraz artar. başka da bir şey olmaz. bence mule'a kolay kolay sizi tatmin edecek bir nerf beklemeyin http://i.imgur.com/cGzPj.png 2011 sep TvZ %58.1 - %41.9 (tu) (tu) (tu) :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 son 12 ay olmamis omaynq kardes zilyon patch cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Düşün 12 ayda 1kere bile diğer ırkın temsilcileri öne geçmezmi? Okadar patche zarta zurta rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Uliking said: 2011 sep TvZ %58.1 - %41.9Son dönemdeki Code S ve Blizzcon dışındaki en büyük turnuvalardaki Zerg dominasyonunu nasıl açıklıyorsun? Oymanq said: sorunda orda zaten. Top en iyi zamanında yenilmezken arada bocaladımmı yeniliyor. Nestea eniyi zamanında bile yeniliyor formda olmasına rağmen. Demek adam biraz formsuz olsa codeS'teki tüm terranlara yenilcek.Tam tersi olması gerekmiyor mu? Bir Terran oyuncusu en formda olduğu dönemde bile Amerikalı adı duyulmamış bir oyuncuya yeniliyor. Nestea ise neredeyse sadece MVP'ye yeniliyor. Terran'ın güçsüz olduğunu düşünsem atardım senin bu mesajı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 zerg hep kaybetmis abi bi zvp de son aylarda önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar