Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S0b3pbiqvTk adfasdf
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kameraya falan yakalanmistir diye tirsmistir belki bak polis amca hatali degilim geri geldim diyip kendince ozur dilemis adamdfsdfsdf
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 asdasfasda lan ne kadar sonra döndü o öyle :D çok geç bastı kafası herhalde ya da ikilemde kaldı dönsem mi dönmesem mi diye :D
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bunu bende yaptım ya bukadar gitmedimde baya köseyi dönmüstüm
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 geçen gün buna benzer bir şey yaşadım bende, pepeleksel halı saha maçına giderken. sola dönüş olmayan yerden yanımdaki taksicinin 'bak burdan dön yoksa çok gidersin' demesi üzerine u dönüşü yapıp kenarda bekleyen polis ile yanyana geldim. dedim kesin yedik cezayı, bari yanına çekip özür falan diliyeyim dedim, polis görmemiş bile. vın turizm yaptım.
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 HAHAHAHADHDAAHDAH 2x ceza lazim boyle mallara
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 -Deno- said: geçen gün buna benzer bir şey yaşadım bende, pepeleksel halı saha maçına giderken. sola dönüş olmayan yerden yanımdaki taksicinin 'bak burdan dön yoksa çok gidersin' demesi üzerine u dönüşü yapıp kenarda bekleyen polis ile yanyana geldim. dedim kesin yedik cezayı, bari yanına çekip özür falan diliyeyim dedim, polis görmemiş bile. vın turizm yaptım. ahaha okuyunca aklıma geldi.ehliyetsizliğimin son dönemlerinde göztepe istasyondan cıkıyorum yukarı.karşıdan polis ekibi geliyor normal.tam biz yan yana geçtikten sonra sirenleri çalıştırıp u dönüşü yaptı hızla arkamdan gelmeye başladı.ben sağa çektim polis devam etti kalp krizi geçiriodum ztn 18 yada 19 yaşında olmam lzm sanırım
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 asdfadsfasdf ben de kirmizi isikta gecer gecmez sagda polis otosu ve 3 tane bana bakan polisi gorur gormez aninda direksiyonu saga kirip araclarinin onune park etmistim, yanlarina gidip sanki yolu bilmiyor da ankarali degilmis gibi yol tarif ettirmistim. Laflari biter bitmez de tesekkur edip hizla uzaklasmistim.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 KHaRoN said: asdfadsfasdf ben de kirmizi isikta gecer gecmez sagda polis otosu ve 3 tane bana bakan polisi gorur gormez aninda direksiyonu saga kirip araclarinin onune park etmistim, yanlarina gidip sanki yolu bilmiyor da ankarali degilmis gibi yol tarif ettirmistim. Laflari biter bitmez de tesekkur edip hizla uzaklasmistim. sen zaten ankaralı deilsin dostum :D
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Red said: ahaha okuyunca aklıma geldi.ehliyetsizliğimin son dönemlerinde göztepe istasyondan cıkıyorum yukarı.karşıdan polis ekibi geliyor normal.tam biz yan yana geçtikten sonra sirenleri çalıştırıp u dönüşü yaptı hızla arkamdan gelmeye başladı.ben sağa çektim polis devam etti kalp krizi geçiriodum ztn 18 yada 19 yaşında olmam lzm sanırım sözelci zengin çucuu good times bro ehehe
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 dEaThMooN said: KHaRoN said: asdfadsfasdf ben de kirmizi isikta gecer gecmez sagda polis otosu ve 3 tane bana bakan polisi gorur gormez aninda direksiyonu saga kirip araclarinin onune park etmistim, yanlarina gidip sanki yolu bilmiyor da ankarali degilmis gibi yol tarif ettirmistim. Laflari biter bitmez de tesekkur edip hizla uzaklasmistim. sen zaten ankaralı deilsin dostum :D iste degilmis numarasi yaptim adama, sanki yol sormak icinmis gibi asdfasd
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 biz de otoban'dna ankara çıkışına doğru geldik ki minimum hızımız 150-170ti. nerden çıkacağımızı mı çıkınca nerden döneceğimizi mi ne bilmiyorduk aa şurda polis var soralım diye yanaştık, adam tarif etmişti ama radarmış. çok güzel yırtmıştık. bu da böyle bi anımdır.
Öne çıkan mesajlar