Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S0b3pbiqvTk adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kameraya falan yakalanmistir diye tirsmistir belki bak polis amca hatali degilim geri geldim diyip kendince ozur dilemis adamdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 asdasfasda lan ne kadar sonra döndü o öyle :D çok geç bastı kafası herhalde ya da ikilemde kaldı dönsem mi dönmesem mi diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 video ismi de çok iyi yalnız ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bunu bende yaptım ya bukadar gitmedimde baya köseyi dönmüstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 keşke yaptığını söylemeseydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 geçen gün buna benzer bir şey yaşadım bende, pepeleksel halı saha maçına giderken. sola dönüş olmayan yerden yanımdaki taksicinin 'bak burdan dön yoksa çok gidersin' demesi üzerine u dönüşü yapıp kenarda bekleyen polis ile yanyana geldim. dedim kesin yedik cezayı, bari yanına çekip özür falan diliyeyim dedim, polis görmemiş bile. vın turizm yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bende yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 HAHAHAHADHDAAHDAH 2x ceza lazim boyle mallara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 -Deno- said: geçen gün buna benzer bir şey yaşadım bende, pepeleksel halı saha maçına giderken. sola dönüş olmayan yerden yanımdaki taksicinin 'bak burdan dön yoksa çok gidersin' demesi üzerine u dönüşü yapıp kenarda bekleyen polis ile yanyana geldim. dedim kesin yedik cezayı, bari yanına çekip özür falan diliyeyim dedim, polis görmemiş bile. vın turizm yaptım. ahaha okuyunca aklıma geldi.ehliyetsizliğimin son dönemlerinde göztepe istasyondan cıkıyorum yukarı.karşıdan polis ekibi geliyor normal.tam biz yan yana geçtikten sonra sirenleri çalıştırıp u dönüşü yaptı hızla arkamdan gelmeye başladı.ben sağa çektim polis devam etti kalp krizi geçiriodum ztn 18 yada 19 yaşında olmam lzm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 asdfadsfasdf ben de kirmizi isikta gecer gecmez sagda polis otosu ve 3 tane bana bakan polisi gorur gormez aninda direksiyonu saga kirip araclarinin onune park etmistim, yanlarina gidip sanki yolu bilmiyor da ankarali degilmis gibi yol tarif ettirmistim. Laflari biter bitmez de tesekkur edip hizla uzaklasmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ehahah aptalın oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 KHaRoN said: asdfadsfasdf ben de kirmizi isikta gecer gecmez sagda polis otosu ve 3 tane bana bakan polisi gorur gormez aninda direksiyonu saga kirip araclarinin onune park etmistim, yanlarina gidip sanki yolu bilmiyor da ankarali degilmis gibi yol tarif ettirmistim. Laflari biter bitmez de tesekkur edip hizla uzaklasmistim. sen zaten ankaralı deilsin dostum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Red said: ahaha okuyunca aklıma geldi.ehliyetsizliğimin son dönemlerinde göztepe istasyondan cıkıyorum yukarı.karşıdan polis ekibi geliyor normal.tam biz yan yana geçtikten sonra sirenleri çalıştırıp u dönüşü yaptı hızla arkamdan gelmeye başladı.ben sağa çektim polis devam etti kalp krizi geçiriodum ztn 18 yada 19 yaşında olmam lzm sanırım sözelci zengin çucuu good times bro ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 dEaThMooN said: KHaRoN said: asdfadsfasdf ben de kirmizi isikta gecer gecmez sagda polis otosu ve 3 tane bana bakan polisi gorur gormez aninda direksiyonu saga kirip araclarinin onune park etmistim, yanlarina gidip sanki yolu bilmiyor da ankarali degilmis gibi yol tarif ettirmistim. Laflari biter bitmez de tesekkur edip hizla uzaklasmistim. sen zaten ankaralı deilsin dostum :D iste degilmis numarasi yaptim adama, sanki yol sormak icinmis gibi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 biz de otoban'dna ankara çıkışına doğru geldik ki minimum hızımız 150-170ti. nerden çıkacağımızı mı çıkınca nerden döneceğimizi mi ne bilmiyorduk aa şurda polis var soralım diye yanaştık, adam tarif etmişti ama radarmış. çok güzel yırtmıştık. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar