Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara harekati basladi

kermit

Öne çıkan mesajlar

apo itini asıp . karayılanmıdır ne haltsa üst rütbeli kim varsa onlarıda içeri alıp asacaksın. bdp li tüm yandaşları içeri tıkacaksın . terör suçlularına idam yasası cıkarıp tüm kampları bombalyıp bidaha oraya yerleşmemlerini sağlayıp cekileceksin .

onada kocaman yürek ister ..

yada anayasanın ilk 3 maddesini değiştirceksin
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

apo itini asıp . karayılanmıdır ne haltsa üst rütbeli kim varsa onlarıda içeri alıp asacaksın. bdp li tüm yandaşları içeri tıkacaksın . terör suçlularına idam yasası cıkarıp tüm kampları bombalyıp bidaha oraya yerleşmemlerini sağlayıp cekileceksin .

onada kocaman yürek ister ..

yada anayasanın ilk 3 maddesini değiştirceksin

nası içeri alıcaksın ki üst düzey adamları? bulsak alıcaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

karayılan'ı içeri atsan ne olacak?

apoyu içeri attın üzerinden 13 sene geçti terör artarak devam ediyor. karayılanı atarsın yerine moryılan gelir yine devam eder. hala birilerini içeri tıkarak asarak keserek bu sorunun çözüleceğine inanıyorsunuz.

Apo'yu içeri attın, PKK kendini feshetti, 4-5 sen boyunca gıkı çıkmadı. Tam o sırada son darbeyi indirmedin işte. Sonra yavaş yavaş toparladı. Karayılan'ı da atarsın, adamlar yine şoktayken bu sefer tepelerine binersin bir anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi savaşla bir şey çözülemez diyorsunuz, iyi güzel. Barış lazım diyorsunuz oda güzel ama karşındaki adam sana barışçıl bir yolla gelmiyor ki. O sana roketatarla ateş ederken bizden onlara çiçek atmamızı mı istiyorsunuz ben onu anlamıyorum. İletişim kurulmaya çalışılır falan. Masaya oturulur bence, örnekleri var bir kaç tane ama sizin biri sana tokat attığında diğer yanağını uzat mantığınız baya bir saçma. Gidip anasını ağlatırsın onların, ellerin kirlenirse kirlenir ondan sonra masaya oturursun. Askerin pusuda yatağında uyuyorken ölmez gidip savaşarak ölür ölecekse de. Ben şahsen ne kadar ütopikte gelse mal bi kulubede gelsinler de vursunlar savaşalım diye beklemektense altıma yaparakta olsa gidip savaşıp ölmek isterim. Abim askerdeyken provoke etmek için taşlar maşlar fırlatıyorlarmış, küfür ediyorlarmış bunlara ama bir şey yapmayın emiri verildiği için bizimkiler kozalak fırlatıyormuş geri dayanamayıp. Sizin dediğiniz buna geliyor.

Ha diyorsanız şimdi kış taktiksel olarak yanlış zaman ona katılıyorum. Baya bir dezavantajımız olur oralarda gereksiz can kaybı yaşarız. Onun dışında kış bitince gidip ne var ne yok dümdüz etmek lazım bence. Ondan sonra konuşuruz masada.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Apo'yu içeri attın, PKK kendini feshetti, 4-5 sen boyunca gıkı çıkmadı. Tam o sırada son darbeyi indirmedin işte. Sonra yavaş yavaş toparladı. Karayılan'ı da atarsın, adamlar yine şoktayken bu sefer tepelerine binersin bir anda.

Nerde fesh etti yahu? Böyle bir karar yok her gördüğünüz facebook yazısına inanmayın. :)

99'dan sonra da asker ölümleri devam etti ilk 4 sene içinde (99 hariç) 69 asker öldü sen örgüt kendini fesh etti diyorsun? Olan şey sadece liderlerinin yakalanmasından doğan moralsizlik, ne yapacağını bilememe, yeni radikal kararlar alma dönemiydi. Bu dönemi aktif eylem yaparak geçirmedi. Sadece kendini koruma amaçlı çatışmaya girdi. Bitmedi,
Sosyal ağlarda paylaş

benim duyduğum kadarıyla nisana kadar temizleme operasyonu devam etcekmiş daha sonra oraya şuan eğitimi devam eden uzman erler görev başı yapınca tam olarak oralarda görev yapıp kalıcı olarak yerleştirilcekler gibi konular duydum.arkasına 7.200kişi daha alınıyor uzman er olarak bir takım bölgeleri temizleyip ilk göreve başlayanlarla birlikde toplamda 12-13bin kişilik bir uzman er kadrosuyla doğu tamamen profosyenellere bırakılcak.ıraka girme konusu şuan sadece top atışları ve hava harekatı ile oluyor.tam olarak komanda ve özel harekat taburları girmiş değil önce bölge yumuşatılcak.şu bir gerçek bu şerefsiz pkk bizden daha iyi biliyo o bölgeyi ve bizden daha tecrübeleri var o bölgede.açıkcası ben bu seferki operasyonun büyük etkisi olcağına inanıyorum.akp ve siyasilere güvenmem yalnız orduya güvenim tam bu konuda
Sosyal ağlarda paylaş

ezberledik artık

yine haberlerde ordu reklamı dönüyor.şöyle saldırılıyor böyle silahlar var.böyle kıyafetler giyiyorlar.böyle tankımız var

arka fonda helicopterin boş arazi bombalama goruntuleri.

şimdi giriş bölümü.yarın ve öbürgünde 5 terosit kıstırıldı 2 tane canlı yakalandı falan denicek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...