marksman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Siirt Baykan da Polis aracına roketli saldırı olmus yeni can kaybı, yaralı yok 90 yıllara geri döndük, hergün bi saldırı can kaybı ne olacak bu isin sonu cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Benim merak ettiğim bir şey var. Son dönemdeki tüm saldırılarda ısrarla, üstü kapalı "güvenlik görevlisi" deniyor. Yani 40 yıldır Mehmetçik ti, ne oldu da askerler birden "güvenlik görevlisi" oldu. Tanım doğruda bilinçli yapılan birşey miş gibi geliyor. Söylemi dahamı yumuşak yapıyor nedir? Hayır adamlar koskoca sınır bekliyor savaşıyor, AVM kapısında çanta kontrolü yapmıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Polis ve Asker kayıpları oldugu icin diyorlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 http://26.media.tumblr.com/tumblr_ltc18jwW9p1qjeiugo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Myshkin said: @Akhlaur aynı soruları hepimiz soruyoruz vallahi. En azından şahsen soruyorum. Bunu ben de soruyorum. Eğitimli askerlere ne oldu? Bu insanlara fazlaca emek ve para harcanıp, maaş bağlanıp bu işlerle görevlendirilemez mi? Hava araçlarına noldu? Neden hala sınır karakolları? Neden terörist tespiti halinde oraya saldırmak için genel karargahtan izin alınamıyor da 4 saat sonra bunların saldırıları bizlere bekleniyor. TSK Kuzey Irak'ta nereleri buluyor ve vuruyor? Türkiye bu konuyu NATO gündemine taşıyıp uluslararası bir onay alıp NATO gücüyle buraya girmeyi neden istemiyor? Uyuşturucu-silah ticaretinin engellenmesi için hangi devletlerle işbirliğine gidilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 cetintas said: neden yok?çünkü sol partide hırsız birisi ya da birileri çıkar ama ille aradan dürüst,namuslu birisi çıkıp o hırsızlığı ortaya çıkartır. ama işte bu adamlar ginaly'nin dediği gibi birbirlerinin hatalarını,günahlarını gayet güzel idare ediyorlar.neden?düzen bu şekilde işliyor da ondan. Şu bikere dünyanın en büyük yalanı, defalarca hırsızlıktan yakalanıp sonra da bizimkiler yakalıyor bunlar birbirini koruyor diye saçma bi argüman atmak ortaya baya iyiymiş... Rewendor said: Enkaz devralan DSP'ydi, çok güzel ekonomik paket hazırladı, işin en zorlu kısmında seçimde koltuğu kaptırdı, pakedin kaymağını yemek o paketi harfiyen uygulayıp devam ettiren AKP'ye kaldı. Bilinçli seçmen bunları takip edip görüyor. Bu da dünyanın en büyük 2. yalanı, enkaz devralan ekonomik paketler hazırlayan DSP başa geldiğinde farketseydi enkaz devraldığını da ekonomik paket hazırlasaydı... Türkiye Cumhuriyeti 57. Hükümeti, 5. Ecevit Hükümeti (28 Mayıs1999 - 18 Kasım 2002) DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Bülent Ecevit'in Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından 3 Mayıs 1999 tarihinde görevlendirilerek MHP ve ANAP ile kurduğu koalisyon hükümeti. 28 Mayıs 1999 tarihinde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından onaylanan hükümet, 9 Haziran 1999 tarihinde TBMM'den güvenoyu aldı. Ekonomik kriz ne zaman oldu? Şubat 2001 Ülkenin 99'da geçtiği döviz politikası kasım 2000'de ilk sinyali verdi ama o çok güzel ekonomik plan uygulayan ecevitiniz İMF'den gelen uyarıları da dinlemeyip devam ettirdi döviz politikasını. Döndü bi de anayasa kitabı fırlattı gerizekalı gibi zaten bıçak sırtında duran ekonomik bitarafının üstüne oturdu. Krizi getirip getirmediğini hadi tartışabilirsin Ecevit'in de, göz göre göre bu kadar ağır patlatan adamı bi de AKP'nin ekonomik başarısının mimarı ilan etmek için ya kör ya sağır olmak lazım... 18 Kasım 2002'de AKP iktidar oldu ülkede... Aradaki zaman zarfında da ülke ekonomisine müdahale eden ve yöneten Ecevit değil İMF ve yolladığı Kemal Derviş'tir. Ve evet dünyanın en büyük 3. yalanına gelelim dibe vurmuş ülkeymiş de ne yapsan iyi yönetilirmiş, kim yönetse böyle yönetirmiş, arkadaşlar yüzlerce iflas etmiş firma var bitanesinin başına geçsenize madem bu iş bu kadar kolay, nasılsa dibe vurmuş ya kolay ordan toparlaması... Memurun maaşını vermek için ondan bundan para dilenen,kendi halkına yüksek faizle borçlanan devlet gitti, imf'den düzenli aldığı borçları dahi almayan hatta tarihinde ilk kez borç kapatan ülke geldi hala bazı insanlar ekonomi kötüye gidiyor diyebiliyor. Yunanistan batmış,bütün dünya ekonomik krizde bizim çocuklara da arabalara gelen ötv koymuş aman da aman kıyamam ben size... Herşeyi hükümetten bilin, hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş bütün suç mu ev sahibinin? Şurda gerçekten bazı insanların sırf politika malzemesi yapabildikleri için şehit haberlerine sevindiklerini düşünmeye başladım, bu kadar fırsatçılık olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 İMF'ye borçları sanayiyi kalkındırarak, yerli üretim yaparak vs ödedi zaten değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Yok 3 tane yer sattı onlarla ödedi, çocukmusunuz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=354fe275-602c-4c5b-a49b-6bfe54dad0fa Trt'nin başlığa bak. "Bu haftanın talihlileri belli oldu!" der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/300334_188270384583962_184432641634403_391476_696586076_n.jpg şu pankartı siyasi içerik diye salona almamışlar bugün. resim açılmıyor galiba.pankartta, "cennet kokuyor heryer, şehit düşmüş asker" yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Dartanian said: Böyle büyük bi yürüyüştür tepkidir bişey yok mu İzmirde? akşamüzeri küçükpark - büyükpark - bornova merkez yürüyüşü kalabalıktı baya 1000 rahat vardılar gibi geldi bir de gündüz alsancak meydanında liseliler toplanmış galiba öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bornovadakine ucundan kıyısından yetiştim kız arkadaşımla birlikte biraz yaptık ama bence gerekli olan bişey bu tepkinin konması. Bi de taksicileri gördüm bornovada konvoy yapmışlar bap bap korna çala çala gidiyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete amanin yol dediğin yol gibi ulaşmalı bir yere biz dön baba dönelim geliyoz aynı yere bu döngü kısır döngü başı var da sonu yok dönüyom dönemiyom sonunda bir cıkış yok amaneey bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete amanin yerel ve genel seçim seçin bakalım seçin ki dön baba dönelim aynı yere gelelim çete çeteye çatmış çete çete içinde battık buruna kadar cafer getir peçete amaneey bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete nush ile uslanmam ben etmeli beni tekdir tekdirden anlamazsam artık hakkım kötektir eskiden adam gibi oturur meze yerdik şimdi meze yer gibi oturup adam yiyoz gayri o zaman siz buna müstehaksınız len! he bu kaave köşesinde üç beş dane başbakan oturuveemişlee. amaneen, vallahülazim biz cihana bedeliz, vaa mı bize yan bakan, hee? hee, essah diyon be hüseyin ağa, haggatten sence neoleccek bu işlee? valla noolcek, olecee bi şey yok! döneceez döneceez, aynı yere geleceez. yalnız ben deyyom kii, yanii, bu esas tütün tütün meselesi, tütün tütünün maşrafı noolcek? bu yeni gelen hökümat, acaba tütün maşraflarını yüksek mi tutaa, alçak mı? ne diyon sen hele hüseyin çavuş? vallahelazim ben ne deem şindi, ben biliriim bilirim, onu söylerim: gulak verin sözüme, osmannının ipinen inme sakin ha guyuya! bindik bir alamete gedeyoz gıyamete bindik bir alamete gedeyoz gıyamete hem de oynayıverekten bindik bir alamete gedeyoz gıyamete http://www.youtube.com/watch?v=Xpy1bDr8Ii4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 EricCantona said: Döndü bi de anayasa kitabı fırlattı gerizekalı gibi zaten bıçak sırtında duran ekonomik bitarafının üstüne oturdu. Ecevit'i savunmak adina soylemiyorum, ama anayasayi firlatan Sezer idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ahmet Hakan'ı bile kızdırmışlar... http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19033370.asp Bu zamana kadar hep... Aman infiale kapılmayalım. Aman galeyana gelmeyelim. Aman hezeyan içine düşmeyelim. Aman mantığı savuşturmayalım. Deyip durdum. Sonuç? Şehit sayısı önce ikiye, sonra üçe katlandı. Yani... Ben “mantık” dedikçe, terörist el yükseltti. Dün sabahtan beri... Herkes gibi bende de ne soğukkanlılık kaldı, ne metanet. Herkes gibi beni de “bir infial hali” esir aldı. “Bir galeyan hali”, herkes gibi benim de dört tarafımı sardı. Herkes gibi beni de “bir hezeyan sayıklaması” kuşattı. Galeyan halinde sürekli haykırıyorum: Canice katliamlar yaparak mı elde edeceksiniz haklarınızı? Bebek öldürerek elde edeceğiniz “Kürtçe eğitim” hakkıyla ilk önce hangi Kürtçe kelimeyi öğreneceksiniz ya da öğreteceksiniz? Kanla mı getireceksiniz barışı? Askerleri pusuya düşürüp katlederek elde edeceğiniz “statü” ile hiçbir şey olmamış gibi mutlu/mesut yaşamayı içinize sindirebilecek misiniz? Kan, gözyaşı ve yitip giden canlar, “yerel yönetimlerin güçlenmesi” ile elde edeceğiniz mutluluğu karşılamaya yetecek mi? Masaya daha güçlü oturmak için daha ne kadar kan dökeceksiniz? Devletin size yaptığı haksızlıkların acısını daha fazla katliam yaparak mı çıkaracaksınız? Hak aramanın, haksızlıklara başkaldırmanın, direnmenin en soylu yöntemlerinin yeryüzünde revaçta olduğu şu dönemde, siz hâlâ bu işi en gaddar ve en vahşi yöntemlerle mi sürdüreceksiniz? Soruyoruz: “Niye öldürüyorsunuz, niye bomba atıyorsunuz, niye katlediyorsunuz?” Cevap veriyorlar: Öldürüyoruz çünkü devlet müzakere masasına oturmuyor... Katlediyoruz çünkü alayımızı tutukluyorlar... Bombalıyoruz çünkü bize statü vermiyorlar... Ben artık şu noktadayım: Öldürerek oturulacak müzakere masasının da... Katlederek gösterilen tutuklama tepkisinin de... Bombalayarak elde edilecek statünün de... Canı cehenneme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Guneri Civaoglu sunu aktarmis: http://siyaset.milliyet.com.tr/kandil-de-bir-ogul/siyaset/siyasetyazardetay/20.10.2011/1452738/default.htm ŞU söylemin altını çizin: “Öyle kötü şeyler yaşanır ki 6 ay içinde AK Parti hükümeti iktidardan çekilmek zorunda bırakılır.” Bu satırları TARAF’ta Emre Uslu’nun köşesinden aldım. O da bunları KCK’nın tepelerinde yer alan deneyimli bir siyasetçiden dinlediğini yazmıştı. PKK’nın ardı ardına “gözlere kan oturmuş eylemleri” sürerken Uslu’nun aktardığı “kara kehaneti” düşünüyorum. Ankara/Kızılay’ın en işlek caddesinde bombaların patlatılması gibi Çukurca’nın aynı anda 8 noktasına birden PKK baskını “kara kehanet” dizisi gibi... PKK’nın stratejisi açıkça ortada. Güneydoğu’da oy potansiyeli olarak daha güçlü ve Türkiye’de siyasi istikrarın çıpası olan AK Parti’yi silkelemek. Teröre karşı acz içinde göstermek. İktidarı sarsa sarsa düşürmek. Türkiye’yi derme çatma hükümetler yönetimine ve ekonomik zorluğa itmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 EricCantona said: Rewendor said: Enkaz devralan DSP'ydi, çok güzel ekonomik paket hazırladı, işin en zorlu kısmında seçimde koltuğu kaptırdı, pakedin kaymağını yemek o paketi harfiyen uygulayıp devam ettiren AKP'ye kaldı. Bilinçli seçmen bunları takip edip görüyor. Bu da dünyanın en büyük 2. yalanı, enkaz devralan ekonomik paketler hazırlayan DSP başa geldiğinde farketseydi enkaz devraldığını da ekonomik paket hazırlasaydı... Türkiye Cumhuriyeti 57. Hükümeti, 5. Ecevit Hükümeti (28 Mayıs1999 - 18 Kasım 2002) DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Bülent Ecevit'in Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından 3 Mayıs 1999 tarihinde görevlendirilerek MHP ve ANAP ile kurduğu koalisyon hükümeti. 28 Mayıs 1999 tarihinde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından onaylanan hükümet, 9 Haziran 1999 tarihinde TBMM'den güvenoyu aldı. Ekonomik kriz ne zaman oldu? Şubat 2001 Ülkenin 99'da geçtiği döviz politikası kasım 2000'de ilk sinyali verdi ama o çok güzel ekonomik plan uygulayan ecevitiniz İMF'den gelen uyarıları da dinlemeyip devam ettirdi döviz politikasını. Döndü bi de anayasa kitabı fırlattı gerizekalı gibi zaten bıçak sırtında duran ekonomik bitarafının üstüne oturdu. Krizi getirip getirmediğini hadi tartışabilirsin Ecevit'in de, göz göre göre bu kadar ağır patlatan adamı bi de AKP'nin ekonomik başarısının mimarı ilan etmek için ya kör ya sağır olmak lazım... 18 Kasım 2002'de AKP iktidar oldu ülkede... Aradaki zaman zarfında da ülke ekonomisine müdahale eden ve yöneten Ecevit değil İMF ve yolladığı Kemal Derviş'tir. Ve evet dünyanın en büyük 3. yalanına gelelim dibe vurmuş ülkeymiş de ne yapsan iyi yönetilirmiş, kim yönetse böyle yönetirmiş, arkadaşlar yüzlerce iflas etmiş firma var bitanesinin başına geçsenize madem bu iş bu kadar kolay, nasılsa dibe vurmuş ya kolay ordan toparlaması... Memurun maaşını vermek için ondan bundan para dilenen,kendi halkına yüksek faizle borçlanan devlet gitti, imf'den düzenli aldığı borçları dahi almayan hatta tarihinde ilk kez borç kapatan ülke geldi hala bazı insanlar ekonomi kötüye gidiyor diyebiliyor. Yunanistan batmış,bütün dünya ekonomik krizde bizim çocuklara da arabalara gelen ötv koymuş aman da aman kıyamam ben size... Herşeyi hükümetten bilin, hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş bütün suç mu ev sahibinin? Şurda gerçekten bazı insanların sırf politika malzemesi yapabildikleri için şehit haberlerine sevindiklerini düşünmeye başladım, bu kadar fırsatçılık olamaz... "Anayasa fırlattı o yüzden kriz çıktı" diyebiliyorsan boşa tartışmayalım zaten :) Tüm kriz bi anayasa fırlatmaya bakıyordu öyle mi? Hiçbir alakası yok. Kriz gelmişti zaten, patlayacak yer arıyordu. 2000 değil çok daha öncesine dayanıyor krizin ilk sinyalleri, bu doğrultuda da gayet güzel ekonomik paketler hazırlandı, uygulamaya kondu, IMF'den destek alındı, beraber rota çizildi. Kemal Derviş falan geldi işte hatta, kimi nerden çıktı bu adam dedi, kimisiyse mesih gibi sarıldı. Falan filan. Sonuçta tüm rotayı DSP döneminde çizdiler, AKP hazıra kondu, ha iyi ki de kondu o ayrı. Adamlar o politikayı sürdürdü ve o sayede kriz atlatıldı. Ki AKP ilk kurulduğunda bugünkü kadar net bir konzervatif altyapısı yoktu, sağdan soldan çok fazla milletvekili ve siyasetçi toplamış daha çok sesli bir partiydi. Hırsızın hiç mi suçu yok demişsin, bu ülkede en büyük hırsızlığı zaten Erbakan yaptı, o da AKP'nin ana kitlesi olan eski Faziletçilerden, Refahçılardan işte. İkinci en büyüğü de şimdi sürüyor gemiciklerle fabrikalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Dalga mı gecıyorsun burda akp yonetımının daha da iyileştigini dusunenler var ne düşmesi. Bazı akpliler o kadar kör ki 'asker mi ölmüş? yaşasın akp o zaman' gibi kafalara sahip olmaya başladılar artık durduramıyolar ıyıce fanatikligin tepesine çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Off of... Arkadaş bilmiyorsanız idda etmeyin, Kemal Derviş bu ülkeye krizden önce mi geldi sonra mı? Bütün dünyada kriz yokken kendi kendimize krize girmedik mi biz? Ortam zaten kritikken anayasa kitabı atılmış dememiş miyim ben okuduğunu da mı anlamıyosun? Orda bi insan bir diğerine kitap fırlatmıyor, ülkenin cumhurbaşkanı başbakanının kafasına anayasa kitabı fırlatıyor, o ülkede şartlar günlük güneşlik olsa da kriz çıkar... Diyorum ya şu ülkenin ekonomik durumunun AK Parti hükümeti zamanında düzelmediğini kötüye gittiğine inanıyorsanız asıl hiç konuşmayalım tartışmayalım, ya o günleri görmediniz yada hakikaten at gözlükleriyle bakıyosunuz ortama... Bu ülkenin en büyük hırsızı da Erbakan falan değil, tek tek yazdırtma istersen buraya, Sözen'leri, Karayalçın'ları, Mesut Yılmaz'ları unutmadık, Tansu Çiller'in örtülü ödeneğini de unutmadım ben... Ha ama siz anca boş boş konuşursunuz zaten, bu ülkede solcuların icraat yaptığını görmedim zaten ben daha, sırf laf görüyoruz, işte bizim projelerimiz de onlar geldi bitirdiden başka da bi icraat göremiyoruz... Her hikayede aynı sona varıyor, RTE Sözen'in mirasına kondu, Tayyip Ecevit'in, o bunun şu şunun ulan bi işi de bitirseydiniz be arkadaş, bi işinizde projede kalmasaydı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Pardon icraatları unutmuşum, darbeleri, işkenceleri, krizleri, hırsızlıkları, yolsuzlukları,asker içinde terör örgütü kurmayı, kendi askerini öldürmeyi unutmuşum kusura bakma... Şu yazı sizin üslübunuz işte, sizin kafanızda bakınca bi tarafa böyle görünüyor herşey... Siz önce bi beyaza beyaz, siyaha siyah demeyi öğrenin. Sonra fikir beyan edin,siyaset yapın... Ha bide gemicik ne ki Mesut Yılmaz'ın antalyadaki otellerini bi gör sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yıl 2011, halen anayasa atıldığı için ekonomik kriz çıktığını düşünenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Yıl 2011 orda atılanın anayasa kitabı olmadığını, ülkenin tepesinin birbirine düştüğüne kafası basmayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 EricCantona said: Bütün dünyada kriz yokken kendi kendimize krize girmedik mi biz? yuh. 2001 global kriz yılı yahu, en büyük hasarı da arjantin aldı o dönemde. ayrıca mevcut sistem yaklaşık her 7 yılda bir resesyon öngörür. nitekim 2008, 2001, 1994 (biz 5 nisan diye biliyoz bunu ama wall streette fırtınalar koptu), 1987, 1979. bu da bilgi olsun sana, irfan edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Eric bir kere olsun (ki akpden once ne refahlar ne faziletler ne dpler geldi onları saymıyorum bıle onları da bizden kabul et o derece ) 2002 öncesi ve 2002 sonrasına baktın mı ekonomik olarak? Cari açık hala var hala deli gibi borç var her sene deli gibi artıyor üstüne ödeyebılecegımız hiç bir kaynagımızda kalmadı buyuk fırmalar liberal yontemlerle gonderılırken ben 2 misli veririm dedigim fiyatlara satıldı cogu. Tamam anlıyorum fanatiksin, 'akpli bile degilsin' ama gözünü seviim bari ıspatlanamayacak konularda palavra sık, aç bak ekonomiyle ilgili istatistiklere anlarsın ne demek ıstedıgımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ginaly said: EricCantona said: Bütün dünyada kriz yokken kendi kendimize krize girmedik mi biz? yuh. 2001 global kriz yılı yahu, en büyük hasarı da arjantin aldı o dönemde. ayrıca mevcut sistem yaklaşık her 7 yılda bir resesyon öngörür. nitekim 2008, 2001, 1994 (biz 5 nisan diye biliyoz bunu ama wall streette fırtınalar koptu), 1987, 1979. bu da bilgi olsun sana, irfan edin. 2000–2001 – Turkish Crises 2001 – Argentine Crises Bunların dışında 2001'de ekonomik kriz yaşayan bi dünya ülkesi gösterir misin? Arjantin ile Türkiye'yi birbirine bağlayabiliceğini sanmıyorum ya sende potansiyel var uydurabilirsin sanki bişeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar