Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fakir meyve suyu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kayisi ezmesini agziniza atip bole bikac dis gecirin,
sonra su icerken suyun kayisinin icinden gecmesini saglayin,

kayisi suyu gibin oluyo lan.

fakirlikFuckYeah.jpg
Mesaj tarihi:
asdasd said:

Evet daha yeni satın alındı, migros grubundan ülker satın aldı. Resmi düzenlemek gerekiyor...
Daha gitmedim şoka kontrol amaçlı gidip bakmak lazım, hala içki satılmaya devam ediliyorsa yine de kara listede olması gerekiyor. İçki satılan yerlerden alışveriş yapmak bilindiği üzere haram. İnşallah içki satışı durdurulmuştur...

Kalbi Daralan Üniversite Öğrencisine Mektup
buda cok iyi :)
Mesaj tarihi:
reyou said:

kayisi ezmesini agziniza atip bole bikac dis gecirin,
sonra su icerken suyun kayisinin icinden gecmesini saglayin,

kayisi suyu gibin oluyo lan.

fakirlikFuckYeah.jpg

Neresi fakirlik en sağlıklısı, sen hiç meyve sularının içeriğine + kullanılan fruktoza baktınmı :)
Mesaj tarihi:
escape said:

şok, bim, a101

hepsi cemaatçilerin dimi?

cemaatçi olsa iyi a101 dtp ayağıda var kürt sahibi tayyip erdoğanın eski danışmanı ve bim'in eski sahibi bim'i satıp bunu kurdu
Mesaj tarihi:
said:

Daha gitmedim şoka kontrol amaçlı gidip bakmak lazım, hala içki satılmaya devam ediliyorsa yine de kara listede olması gerekiyor. İçki satılan yerlerden alışveriş yapmak bilindiği üzere haram. İnşallah içki satışı durdurulmuştur...

Are you serious?

http://www.islamforumu.net/threads/%C4%B0srail-%C5%9Eirket-logolar%C4%B1.1/#post-3043
Mesaj tarihi:
algida, cartedor, cornetto, magnum, nestle, kinder, snickers, after eight, becel, komili, calve, tikveşli, maret, knorr, pastavilla, tat, kent, olips, first, falım, coca cola, pepsi, sensun, cappy, nescafe, jacobs, sek, nike, adidas, vakko, marks&spencer, clear, palmolive, gilette, oral-b, omo, yumoş, calgon, calgonit, cif, bosch, beko, arçelik, philips, tefal, intel, ibm, microsoft, duracell, samsung, mercedes, bayer, pfizer, roche, sandoz, novalgin, carrefour, migros, starbucks, national geographic kullanıyorum,
çok mutluyum.

maşallah tüm firmalar israil firmasıymış, hiç türk, amerikan, güney kore, isveç, ingiltere, fransız vs firması yokmuş dünyada...
Mesaj tarihi:
said:

Şu mantıkta insanlar yüzünden utanıyorum milletimden.

Sdsdfsfs
  • Yeni Oluştur...