Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://im.haberturk.com/2011/10/17/680250_detay.jpg?1318856716 said: 33. Kıtalararası Avrasya Maratonu’nun koşulduğu Boğaziçi Köprüsü’nün Ortaköy viyadüğündeki ayaktan dün sabaha karşı park halindeki bir otomobilin üzerine beton parçaları düştü. Uzmanlar uyardı: “Köprü çok yorulmuş durumda. Mutlaka yeni bir sistemle yedeklenmesi gerekir. Önlem alınmazsa gelecekte çok büyük bir felakete yol açabilir” ... http://www.haberturk.com/polemik/haber/680250-bogazici-koprusu-yikilabilir-mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cumartesi gününün haberi bu bi kadının arabasının üstüne düşmüş hatta o parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu olay koşudan önce yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Hemen özelleştirelim o zaman :P Kaza olursa sorumluluğu başkalarına atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 istanbulun nüfus planlaması kapsamında bir adım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yedeklenmesi nedir ya hddleri hazırlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya şu köprünün üstünden yüzlerce insanın aynı ritimde koşması engellenmeli zaten yüzlerce arabadan daha çok zarar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 köprüden koptu sanki viyadükten kopmuş ben koştum gayet serindi, bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kış geliyor tabi boğazı korumak lazım kıh kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 köprüden geçemiyorlarsa yüzerek geçsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://i.imgur.com/s6bTj.jpg aslında sola doğru bir eğim var ama diğer adımda dengeleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dünyanın şeklinden ötürü öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bir de sağ ayaktan destek almıştım yan yatmış, köprü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 öle bir resim atmışlarki sanki köprünün ortasından parça kopmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Felaket tellallığı yapmanın bir anlamı yok. Biz türküz abi bize birşey olmaz. Ne olcak en fazla 1000 kişi ölür. Her gün o kadar insan öyle yada böyle ölüyor zaten. Yemişim köprüsünü, viyadüğünü. Bana bir faydası mı var? Benim viyadüğüm mü sanki. Duramiyorum çok eğlenceliymiş lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bi sıva yaparlar sıkıntı yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 DoruK said: yedeklenmesi nedir ya hddleri hazırlayınakp bilgisayar kursuna gitmiş, yedeklemedir güncellemedir gidiyor. "ekonomi ciddi bir hatadan kurtarıldı" da derler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Derste bizim statik hocası boğaz köprüsünün yapımıyla ilgili bir şeyler izletmişti zamanında, inşa tamamen bitince tanıtım amaçlı bir halk günü düzenlemişler bir sürü insan köprüde yürüyünce köprüde göçme tehlikesi olmuş apar topar onca insanı köprüden çıkartmışlar baya bir kaos olmuş o köprünün ilk açıldığı gün. Avrasya Maratonu olunca hep aklıma bu olay gelir aslında çok güvenli bir şey değil zira köprünün gerilme hesabı yapılırken bir sürü insanın orada koşacağını düşünmemişlerdir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 köprünün girişine daş düşebilir ayu çıkabilir diye tabela koysunlar biz uyardık denir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 olayı sadece agırlık olarak dusunmemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 1-2k kisinin olmesi problem diilde koprunun 2-3 ay hatta yikilirsa yil olarak kapali kaldigini bi hayal edin... I DONT WANT TO LIVE IN THIS CITY ANYMORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 köprü yıkılırsa iki yakayı birbirine çeker zaten köprüye ihtiyaç kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 altinda olur mu lan kopru, ustundedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 denemek lazım, herkes aynı anda aynı adımları atarsa köprü rezonansa girip yıkılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar