Cystein Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Çok merak ediyorum bu modları deneyenler var mı? 1. oyun için ortada mesela bi a song of ice & fire modu falan var. Güzelse steam'de satın alınmış olan MB'yi çekicem tekrar. Warband için mod deneyen var mı? Resmi sitede yüzlerce mod var. Hangi birini seçiceğimi bilemedim. Böyle "ÇOK IMBA LAN OYNA GOGO GO!" diyebileceğiniz bi mod var mı? Deneyelim deneşelim paylaşalım paylaştıkça sevinelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 AD 1257 warband için, tek başına götürür. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi o warband deil galiba bulamadım resmen wb için olanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 warband için forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Anno Domini 1257 zaten Warband modudur. Bu arada modun geliştirilmesi durdurulmuş sanırım 2010'dan beridir güncellenmemiş ama gerçekten çok zevk alarak oynamıştım. O memlüklülerin 400 kişilik Jerusalem'i 1600 kişi ile kuşatması ve o kuşatmada şehri savunmanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Warband'in Brytenwalda modu şahane. onu oynadıktan sonra native'de (native için modlar da dahil) oynamak tat vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 hortlatıyorum. warband için floris modu var 1.153. native expansion tarzı yani oyun aynı kalıyor. bin kusur yeni item, yüz bina yer textureları falan yenilenmis. troop treeler degismis, bi suru yeni troop var. yeni bi suru quest, diplomasi secenekleri su bu var. savas icin formasyon eklenmis, turnuvalar komple degismis. ai ibis gibi davranmiyor eskisi kadar, onlar da formasyon yapiyor (acmaniz lazim optiondan). veya arenada duvarlara yapisip kalmiyolar. genel olarak banditler falan daha kalabalik iste biraz zorlasmis. mod pack aslinda yani ama ben baya begendim cok hos olmus. oyunu bi daha oynatiyor deneyin derim. 1.153 destekliyor son versiyon. indirip kuruyosun 1.2gb baska bi teferruati yok. http://forums.taleworlds.com/index.php/board,197.0.html?PHPSESSID=ppg3auourhu4sp9sv07jtri4u0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 (tu) güzel thread moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 gene warband oynasak ya geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ya xunun eğitim hevesi yüzünden oynayamadık bi oysa millet dalcaktı işte acemisi bileni ben arada 22nd siege girip oynuyorum hala.mount and blade çok underrated oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 şu anno domini bilmemkaçı indirim dedim abuk sabuk bin tane başlık var anlamadım bişi nereden indirecez sdfs başka öneri yok mu? açıklama yazın bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://forums.taleworlds.com/index.php/board,189.0.html brytenwalda http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,126952.0.html prophesy of pendor bunlar da güzel modlar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 brytenwalda indirdim dün çok oynayamadım ama enteresana benziyordu britanyada geçiyor oyun falan. fantasyli bişiler vardı bide sanırım bi ara orklu morklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Red said: ya xunun eğitim hevesi yüzünden oynayamadık bi oysa millet dalcaktı işte acemisi bileni ben arada 22nd siege girip oynuyorum hala.mount and blade çok underrated oyun ya. Türk yapimi oldugu icin!! elin avrupalisi yapsa bulana bulana oynardi herkes. ülkenizi seviyorsaniz bu mesaji listenizdeki herkese forward edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 paticikte hele hiç underrated değildir ki mb. hatırlıyorum wow eu yeni çıkmıştı mayıs ayı olmalı işte yıl 05 heralde, mb diye bi oyun var beyler türkler yapıo diye topic açılmıştı burda beta tarzıydı o zamanlar oyun burada başlamıştık oynamaya işte taaa sene 2012 nereden nereye vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 1257 AD 2.0 versiyonu çıkmış vanilla M&B için: Forum: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,91670.0.html Site: http://www.mbrepository.com/file.php?id=1660 DL: http://www.mbrepository.com/download.php?id=1660&f=1257+AD+Middle+Europe+v2.0.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 siege için hangi serverlarda oynuosnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 -Deno- said: gene warband oynasak ya geceleri evet abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Şu aralar deli gibi warband modu arıyordum sonunda buldum. Adı Floris Mod Pack ve yapan adamların normal insan olmadığını düşünüyorum. Sırf versiyon 1.0'dan 2.0'a geçirmek için günde 10 saat çalışmışlar, 600 saat sonunda versiyonu hazır etmişler. Boyutu toplam 8 gb ve gameplay'den tutunda herşeye remake çekip geliştirmişler. Sırf adamların verdiklere emeğe saygı duyduğum için indiriyorum, getirisi olmayan ve belkide birkaç yıl sonra yüz üstü kalabilecek bir uğraş için harcanan zaman-emek-çaba muazzam. http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,148140.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi adamlar napmış öyle ya ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sipeyskeyk said: -Deno- said: gene warband oynasak ya geceleri evet abi? olur abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Kalleş fabrikatör Saim Bey'den izin alırsam, 2-handed ı kapıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Lord_Argos said: Şu aralar deli gibi warband modu arıyordum sonunda buldum. Adı Floris Mod Pack ve yapan adamların normal insan olmadığını düşünüyorum. Sırf versiyon 1.0'dan 2.0'a geçirmek için günde 10 saat çalışmışlar, 600 saat sonunda versiyonu hazır etmişler. Boyutu toplam 8 gb ve gameplay'den tutunda herşeye remake çekip geliştirmişler. Sırf adamların verdiklere emeğe saygı duyduğum için indiriyorum, getirisi olmayan ve belkide birkaç yıl sonra yüz üstü kalabilecek bir uğraş için harcanan zaman-emek-çaba muazzam. http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,148140.0.html 2gb abi 8gb nerden çıktı sdffg oynayin floris iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar