Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade (+ Warband / wF&S) Mod topiği?

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Çok merak ediyorum bu modları deneyenler var mı? 1. oyun için ortada mesela bi a song of ice & fire modu falan var. Güzelse steam'de satın alınmış olan MB'yi çekicem tekrar.

Warband için mod deneyen var mı?

Resmi sitede yüzlerce mod var. Hangi birini seçiceğimi bilemedim. Böyle "ÇOK IMBA LAN OYNA GOGO GO!" diyebileceğiniz bi mod var mı?

Deneyelim deneşelim paylaşalım paylaştıkça sevinelim
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
hortlatıyorum. warband için floris modu var 1.153. native expansion tarzı yani oyun aynı kalıyor. bin kusur yeni item, yüz bina yer textureları falan yenilenmis. troop treeler degismis, bi suru yeni troop var. yeni bi suru quest, diplomasi secenekleri su bu var. savas icin formasyon eklenmis, turnuvalar komple degismis. ai ibis gibi davranmiyor eskisi kadar, onlar da formasyon yapiyor (acmaniz lazim optiondan). veya arenada duvarlara yapisip kalmiyolar. genel olarak banditler falan daha kalabalik iste biraz zorlasmis.

mod pack aslinda yani ama ben baya begendim cok hos olmus. oyunu bi daha oynatiyor deneyin derim. 1.153 destekliyor son versiyon. indirip kuruyosun 1.2gb baska bi teferruati yok.

http://forums.taleworlds.com/index.php/board,197.0.html?PHPSESSID=ppg3auourhu4sp9sv07jtri4u0
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya xunun eğitim hevesi yüzünden oynayamadık bi

oysa millet dalcaktı işte acemisi bileni

ben arada 22nd siege girip oynuyorum hala.mount and blade çok underrated oyun ya.

Türk yapimi oldugu icin!! elin avrupalisi yapsa bulana bulana oynardi herkes.

ülkenizi seviyorsaniz bu mesaji listenizdeki herkese forward edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu aralar deli gibi warband modu arıyordum sonunda buldum. Adı Floris Mod Pack ve yapan adamların normal insan olmadığını düşünüyorum. Sırf versiyon 1.0'dan 2.0'a geçirmek için günde 10 saat çalışmışlar, 600 saat sonunda versiyonu hazır etmişler.

Boyutu toplam 8 gb ve gameplay'den tutunda herşeye remake çekip geliştirmişler. Sırf adamların verdiklere emeğe saygı duyduğum için indiriyorum, getirisi olmayan ve belkide birkaç yıl sonra yüz üstü kalabilecek bir uğraş için harcanan zaman-emek-çaba muazzam.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,148140.0.html
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Şu aralar deli gibi warband modu arıyordum sonunda buldum. Adı Floris Mod Pack ve yapan adamların normal insan olmadığını düşünüyorum. Sırf versiyon 1.0'dan 2.0'a geçirmek için günde 10 saat çalışmışlar, 600 saat sonunda versiyonu hazır etmişler.

Boyutu toplam 8 gb ve gameplay'den tutunda herşeye remake çekip geliştirmişler. Sırf adamların verdiklere emeğe saygı duyduğum için indiriyorum, getirisi olmayan ve belkide birkaç yıl sonra yüz üstü kalabilecek bir uğraş için harcanan zaman-emek-çaba muazzam.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,148140.0.html

2gb abi 8gb nerden çıktı sdffg
oynayin floris iyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...