Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 DH ye biraz baktım da cidden bu ülkede para kazanmak çok kolay gfdghfd yolunacak çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Özet (DH'dan) günün özeti 1 olay sorgulandı 2 dolandırılma iddası netleşti 3 adres sorgulandı 4 webden firma resimleri bulundu 5 anlık foto çekildi 6 2 resim karşılaştırılması sonucunda resmin biri photoshoplu çıktı ( tüm alıcılar ümidini yitirmek üzereydi ki...) 7 biri resimlerde aşağı katta olan bakalın nosunu gördü 8 bakkalla görüşmeler yapıldı ( umutlar geri döndü) 9 şirket paravan değildi gerçekten ordaydı, herkez bakkal amcayı sevdi saydı. 10 binanın sahibinin onlar olduğunu ve sadece birkaç katı kullandıklarını geri kalanını kiraya vermek istedikleri öğreniliyor ( para var huzur var, satın alanlar biraz daha rahatladı) 11 facebooktan sahibi ve ailesinin resimlerine ulaşıldı. 12 resimler analiz edildi 13 çeşitli yorumlar yapıldı atıldı tutuldu sonuç hepsini alt alta koyduğumuzda resimdeki tipler göçüp gidecek tiplere benzemiyorlar, yeri yurdu belli ve plazanın sahipleri iseler merak etmeyin bunun hesabı sorulur. bence olayda dolandırıcılıktan ziyade acemilik var. eklemek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 adam başka şeye kıllanmamış yeni ürün gelmemesine kıllanmış roket yabani kızlı topikte cevap verdim sana büyük ihtimal öm kutun dolu yine, denemedim bile sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu paraları alıp, faize yatırıp sonra ürünler satın alınıp yollanabilir mi? hayvani kar olur? ticarette böyle bi olay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 10 gün sonra kargolamaya başlayacaklar 10 günde faiz maiz olmaz oyalamaları lazım birkaç ay o da olcak iş değil ya da bilmiyorum olcak iş mi göreceğiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Abi yurdum insanı 100 lira ucuza ayfon4 alıcam diye babasını satacak duruma geldi ya, ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 gene iyiyiz elalem organını satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Bu arada acunun programlarında falan reklamı döndüğüne göre sağlamdır diye düşünüyorum. Daha doğrusu büyük kanalların reklam verenle ilgili bilgi toplayacaklarını düşünüyorum. Umuyorum diyelim daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 lan! 400 liraya lespo mu sattı adamlar.dolandırılma riskine girerdim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 SeaGle said: Bu arada acunun programlarında falan reklamı döndüğüne göre sağlamdır diye düşünüyorum. Daha doğrusu büyük kanalların reklam verenle ilgili bilgi toplayacaklarını düşünüyorum. Umuyorum diyelim daha doğrusu. acun da çok güvenilir biri zaten hep halkın iyiliğini düşünür reklamın bir saniyesinde çıkarılan paraları bir senede taksitle öderler yarışmacılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 o kadar reklam parasini ben versem benim de reklamim yapilir. sonucta uludag narata reklami bile yapildi bu ulkede. o da buyuk zehir bence toplum icin. firsaturunu de kimmis. kendini kaptirata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 barnacle said: bu paraları alıp, faize yatırıp sonra ürünler satın alınıp yollanabilir mi? hayvani kar olur? ticarette böyle bi olay var mı? 1- Bir tane alışveriş sitesi kur, paraları topla. 2- Tedarik sürecinde diye milleti oyala paraları faize yatır bir kaç hafta 3- Ürünlerinizi tedarik edemedik de müşterilerin paralarını iade et. 5- Birinci adıma dön. INFINITE MONIES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 3 kurus kazanirsin belki oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ya adam zengin diye üzülüyosun olm Fakir ağlamaları bunlar hep. Elhamdülillah çok başarılı bi arkadaşımız acun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 4000 liralık alet edevatı babam ver 2000 lira ben 10 gün sonra sana getiricem dese hadi len ordan derim.millet nasıl güveniyo inanamıyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Siteyi ilk ekşi sözlükte tartışılırken mi ne görmüştüm bi baktım, daha ilk bakışta dolandırıcı olduğu sonuna kadar belli. E kusra bakmayın da kimse o paraya o ürünleri vermez, yurt dışında hatta onu geçtim direkt fabrikadan çıkışı bile o paraya gelmiyor. Kazıklanan bir yerde haketmiş demektir. Biraz dikkatli olun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 aquila said: 3 kurus kazanirsin belki oyle. 5 Trilyonu 1 ay faizde bekletırsen 3 kuruş kazanmazsın ama olay o sihirli 5 trilyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 aynısını garanti bankası yapıyo işte, çaktırmadan herkesten 30-40 tl para çekiyo haksızca, insanlar köpürüp isyan ediyor, 3-4 gün sonra geri yatırıyor, o 3-4 günde de parayı işletiyor, karı yanına kalıyor. hatta itiraz etmeyenlerin parasını ödememiş olması da yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ondan sonra bankacilik sektoru coktu, yok yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mithat said: aquila said: 3 kurus kazanirsin belki oyle. 5 Trilyonu 1 ay faizde bekletırsen 3 kuruş kazanmazsın ama olay o sihirli 5 trilyonda. Oturdum hesapladım, 5.000.000 TL'den 23.000 TL faiz geliyor bir ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Her ay 23 bin lira kazansa fena degil . Hiç bir iş yapmayan hiç bir ürün satmayan bir firma için gayet güzel fakat bu olayı yapmak ıcın bıle harcanan bir para illa vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 5 milyonu nerden bulucaz peki? hemen versin biri de yatiralim faize asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 23.000 tl için o riske girilmez ayrıca. 500k falan net para geçecek eline ki o riske girebilecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Millet akıllanmayacak hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yalniz adamlarin 5 milyon liralik satis yaptigini nasil tam olarak biliyorsunuz? Eger sitedeki satis rakamlari falan uzerindense muhtemelen o adamlar satisrakamlariyla oynadi milleti gaza getirmek icin, baska bir kaynak var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar