Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üşüyoruz Suat abi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suat KILIÇ başarılı bi bakan. En azından neden orada olduğunun bilincinde. Spor ile ilgili yatırımlar konusunda da çoğu yerel yönetim üzerine tavrını ve baskısını koyabiliyor. Merkezi yönetimin yaptırıcı fonksiyonun olması güzel bişey.
Mesaj tarihi:
abi şu herif yan gelip yatsın, o ses tonuna sahip ya benim gözümde adam başbakandan bile önde

o nasıl bir ses tonudur ya, o konuşma nedir sadasas animasyon sanatçısı gibi
Mesaj tarihi:
hitabeti de ayrı bi adam.
artık ezberleyip mi geliyo bilmiyorumda, bir konuşmaya başlıyor atıyorum "dün bakkala gittim demesi lazımken, dün üstümü giyindim kapıyı açtım sonra kapadım e tabi anahtarlada kilitledikten sonra merdivenleri indim 100 metre ilerde bakkal göründü yaklastım ve girdim bakkala" şeklinde. yoruluyo insan.
Mesaj tarihi:
piyalepiyale said:

hitabeti de ayrı bi adam.
artık ezberleyip mi geliyo bilmiyorumda, bir konuşmaya başlıyor atıyorum "dün bakkala gittim demesi lazımken, dün üstümü giyindim kapıyı açtım sonra kapadım e tabi anahtarlada kilitledikten sonra merdivenleri indim 100 metre ilerde bakkal göründü yaklastım ve girdim bakkala" şeklinde. yoruluyo insan.

kendinden prompterlı.
Mesaj tarihi:
ntvsporda bir gün konuşmasını dinledim.bariz salladığı noktalar vardı hatırlamıyorum tam içeriği ama hakikaten konuşması çok düzgün ve samimi geliyor insana.
Mesaj tarihi:
tekrar olacak ama cidden ses tonu ve diksiyonun önemini gösterdi bu adam bana. Televizyonda denk geldim bir kere, işi güüc bıraktım dinledim adamı. Şu olayda güzelmiş ayrıca :D
  • Yeni Oluştur...