piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ehueaheua nedensiz güldüm http://siyaset.milliyet.com.tr/bakan-kilic-a-bir-twit-atarak-81-ili-isitti/siyaset/siyasetdetay/13.10.2011/1450233/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yalnız takdir ettim adamı, helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bunu koycaktım aynı baslıkla ama adam trollenmemiş, herifler harbi üşüolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Başka herhangi bir bakanın böyle bir çağrıya cevap vereceğini snamıyorum dolayısıyla helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ahah suat abi iyiymiş suat abi for president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Suat Abi ya sdfjlskdfşalskda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Geçen pazardan beri yanıyormuş yurtlarda kalorifer. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 takdir ettim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Suat KILIÇ başarılı bi bakan. En azından neden orada olduğunun bilincinde. Spor ile ilgili yatırımlar konusunda da çoğu yerel yönetim üzerine tavrını ve baskısını koyabiliyor. Merkezi yönetimin yaptırıcı fonksiyonun olması güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi şu herif yan gelip yatsın, o ses tonuna sahip ya benim gözümde adam başbakandan bile önde o nasıl bir ses tonudur ya, o konuşma nedir sadasas animasyon sanatçısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hitabeti de ayrı bi adam. artık ezberleyip mi geliyo bilmiyorumda, bir konuşmaya başlıyor atıyorum "dün bakkala gittim demesi lazımken, dün üstümü giyindim kapıyı açtım sonra kapadım e tabi anahtarlada kilitledikten sonra merdivenleri indim 100 metre ilerde bakkal göründü yaklastım ve girdim bakkala" şeklinde. yoruluyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 muhtemelen kursa falan gitmiş yakın zamanda, ben öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuşmasınlar iş yapsınlar Psikopat mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Suat Kılıç süper bir adam ya, konuşma stili çok hoşuma gidiyo . Narkoz etkisi yapan bi konuşması var , ama o kendine 110% güvenli ses tonuna hastayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 piyalepiyale said: hitabeti de ayrı bi adam. artık ezberleyip mi geliyo bilmiyorumda, bir konuşmaya başlıyor atıyorum "dün bakkala gittim demesi lazımken, dün üstümü giyindim kapıyı açtım sonra kapadım e tabi anahtarlada kilitledikten sonra merdivenleri indim 100 metre ilerde bakkal göründü yaklastım ve girdim bakkala" şeklinde. yoruluyo insan. kendinden prompterlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Not a single şakirt given that day. :D Ama Suat Kılıç'a da helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 iyimiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Yalnız bu bakan bana göre yönetim alanına bayaa ilgili bir insan, twitterı falan yakından takip etmesi güzel bence, konuşması da ayrı epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu adam rte nin veliahtı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hemen göklere çıkarın abiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ntvsporda bir gün konuşmasını dinledim.bariz salladığı noktalar vardı hatırlamıyorum tam içeriği ama hakikaten konuşması çok düzgün ve samimi geliyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 tekrar olacak ama cidden ses tonu ve diksiyonun önemini gösterdi bu adam bana. Televizyonda denk geldim bir kere, işi güüc bıraktım dinledim adamı. Şu olayda güzelmiş ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Geçen gün gençbakış'da izlediğimden beri baya baya gıcık oluyorum bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Suark said: bu adam rte nin veliahtı bu arada. nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar