nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ekşide gördüm başlık acayım dedim,master yaparken devletten 3 kurus bursu takla atmama ragmen alamazken su haber kanıma dokundu. link said: TBMM Başkanlığı, Volkswagen Passat 2.0.TDİ marka makam araçlarına binen TBMM Başkanvekilleri ve Meclis İdare Amirleri için 2011 model Audi A6 marka makam aracı tahsis edecek. Hizmet alımı yöntemiyle kiralanacak 9 araç için 396 bin TL harcama yapılacak avrupada parlementerler bisiklete bine dursun biz daha şu semirme kulturunu eminim bu gıdısle 300 sene sonra da yasıcaz tabi o zamana bu kadar yozlaşmayla tr diye bir şey kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 396 bin TL lira ile 33 öğrenciye ayda 1000 lira 1 sene boyunca burs verilir.yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Haha 190 liracık yüksek lisans bursu almaya kalktım. Kontejyan dolmuştu(3 kişi). Onu hatırlattın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 33 öğrenciyi mi düşüneceğiz, 3000 öğrenciye burs veriyoruz zaten. amirlerin hakkıdır o audi a6'lar. hatta bence a7'ye layıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adamlar calisiyo hak ediyo. kiskanmayin. diyeyim de belki biri gorur bi a6 da bana tahsis eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hazretlerinin eteğini öpersen olabilir belk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 A8L alsalarmış A6 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 müsriflik yapıyo gibi gözüküyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yeni bir şey değil. vekillerin hepsi onun partisi bunun partisi farketmeksizin konfor için harcadıkça harcıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adalet kirli atlet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 camı kırık kartala mi bineceklerdi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bunların şöförü de olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 aaa aşk olsun,olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Çalışana helal, hak etmeye haram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 9 araç = 396,000 TL genel olarak verilen burs miktarı 200TL/ay/öğrenci 9ay veriyorlar elbette. 12ay da değil. 396000/200/9=220 öğrenci eder. "idare amirleri bursu" diye burs açsalar verebilirlermiş. ülkenin gelişiminde katkıları olabilirmiş. ama lüp daha güzel tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 aksırıncaya tıksırıncaya kadar binsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Pardon ama 396TL nerden çıktı? Audinin A6sı minimum 30-40k€ falan değil mi tanesi? Pardon kiralama imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 İdare amirleri nereye giderken binecekler o arabalara. Meclis tek bir yerleşkeden müteşekkil degilmi? Eve gidip gelmek için A6 ya ne gerek var. Q7 de alsan trafige takılacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 öyle olsa ozaman yandaş otomotiv ltd. şti. nasıl para kazanacak evine nasıl ekmek götürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sonra da aldığımız vergi az bile diyo adamlar. Alsınlar bi 403, servis sistemi başlasın artık devlet çalışanlarının hepsine. Kötü otobüs değil 403, tamam hadi Setra alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben zaten anlamıyorum milletvekili maaşı ne kadar 10 milyar olsun max adamın oğlunda ferrari karısında range rover altında q7 2 trilyonluk yazlık yatlar evler 10 milyarlık maaş ile bunları nasıl alabilirsin? e devlet sormuyor mu senin gelirin bu bunları nasıl aldın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Çoğu zaten ileri derece düzenbaz ve üçkağıtçı olduğu için o dediklerini alabiliyor ve üstüne milletvekili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 harcamalardan kısacaklarına vergileri, elektrik fiyatlarını vs arttırıyorlar. neyse allahtan sosyal hizmet olarak yine kötü bir ülke değil Türkiye (Amerikayla kıyaslayasım geldi ama orda da vergi az). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Gosser said: ben zaten anlamıyorum milletvekili maaşı ne kadar 10 milyar olsun max adamın oğlunda ferrari karısında range rover altında q7 2 trilyonluk yazlık yatlar evler 10 milyarlık maaş ile bunları nasıl alabilirsin? e devlet sormuyor mu senin gelirin bu bunları nasıl aldın diye? ek iş yapma izinleri var. çoğu da tüccar zaten. biliyorsun başbakanımız RTE zamanında demişti "tabi ki ek iş yapacağız bu maaşla nasıl geçinelim" tarzı bir şey. çoğu insan için meclis kapısı = ticaret kapısı. Bu insanlar genelde tepedekiler ne derse onu yapıyor sonra da kendi işine bakıyor. Yani bu dokunlmazlık mevzusu ve milletvekillerinin ek iş yapabilmesi bence meclisin ve Türkiyenin başındaki en büyük asalaklardan biri. on milyarı istiyorsan 20 milyar yap ama ticaret, ek iş, ortaklık vs bunların hepsini yasakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar