Loxias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 red sende para mı var nereye alıyorun FAKİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu arada sitesi: http://www.afterfall-universe.com/en/index Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ters psikoloji yaratıyor bende ne alırsan 1 lira mantıgı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Rage'den kaliteli oyun bu arada. 1 dolarınızı esirgemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ayrıca yapılmışı var dead space,dead space 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 lol 10m preorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Resident Evil da yazabiliriz, biraz daha geriye geriye gidersek Alone In The Dark var, güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 1$ ım yok oyun oynamaya vakit de yok. bone git 1$a 70$a oyun oynayacağına isveçlileri kovala be. rezıdınt falan diyor hâlâ ya. sana mı rezıdınt olm? sana mı ambrella inc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Helal olsun polşkalara da 10 milyon dağıtımcı olmadan hayallerde kalır. Anca kişi başı 5er 10ar alınırsa sağlanır. Edit : Şimdi gameplay videolarına baktımda youtube'dan 20.000 kişinin üstünde seyredilen videosu yok oyunun. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 paypal ile kartı kabul ettirmek için illa üye falan olmak mı gerekiyo? direk çekmedi karttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dasaaa said: rezıdınt falan diyor hâlâ ya. sana mı rezıdınt olm? sana mı ambrella inc? hiç sevmem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aldım şimdi. maile paypalın makbuzundan başka bir şey gelmedi hacı çektik parayı keyini gönderecez tarzında bir şey (:P) yanlış mı yaptım bir yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Loxias said: beleş yapsalar 10m kişi çekmez öyle diyim vidyoyu izlemedim, oyunu bilmiyorum ama doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yavaştan yayılmaya başlıyor. 12bin olmuş. O değil de parayı cebe indirseler, birkaç saatte 12 bin dolar. vay be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adamlar 10 milyon olmazsa parayı hayır kurumuna vercez demiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bu parayi zaten cebe indirecekler ki? Ahahaha olayi anlamadan hemen 1 dolar vermissiniz. Eger 10m preorder olursa size oyunu 1 dolara verecekler. Eger 10m preorder yapamazlarsa size 1 dolarlik discount yapacaklar. Yani oyuna yine 30 dolar felan odemek zorunda kalabilirsiniz. 10m preorder yapamayacaklari belli bos yere 1 dolarinizi kaptirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aaa kazıklanmışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 1 DOLARA MÜKEMMEL BİR OYUN. pardon da "mükemmel" oyunluk bişi göremedim ben. öcülü zombili klasik tps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 1 dolar için mükemmel, gerçi bu kısmı da hayal ama sonuçta konsept öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sylian said: Bu parayi zaten cebe indirecekler ki? Ahahaha olayi anlamadan hemen 1 dolar vermissiniz. Eger 10m preorder olursa size oyunu 1 dolara verecekler. Eger 10m preorder yapamazlarsa size 1 dolarlik discount yapacaklar. Yani oyuna yine 30 dolar felan odemek zorunda kalabilirsiniz. 10m preorder yapamayacaklari belli bos yere 1 dolarinizi kaptirmayin. bence videoyu bir izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 şu an 1 milyona yaklaşmış olmaları lazımdı, 16k olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Oha ! Oyun 9 milyon satmış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sende inandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar